Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PrOli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Manapság a magyarországi sztárutánpótlás kinevelése elsősorban a kereskedelmi tévéken zajló karaoke versenyeken, másrészt pedig a videómegosztó portálokon tuningolt kattintásszámokkal villogó buzanoidok között zajlik. A verseny kiélezett, ezért a már-már…..
PrOli 2012.02.25 15:32:57
Rákócziék párizsi bordélyháza után jutott eszembe (szegény fejedelmünk neve valahogy mindig a rosszlányokhoz kötődik), hogy hát száz éve Budapesten is volt jó néhány ilyen intézmény. De vajon mi lehet ma ezekkel az épületekkel? Én a magam részéről egyet ismerek, melyről…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
A blogon többször írtunk már Bear Grylls exkommandós tévéműsoráról, a Man vs. Wild című kvázi reality-ről, amiben a derék fiatalember megmutatja, hogyan lehet túlélni egy hetet az Anktartiszon mohát majszolva, vagy a Kalahári-sivatagban, a saját vizeletünket kortyolgatva, és…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..