Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ginger18

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A szódiaréban szenvedő nőnek egyszerűen halála a kínos csönd, ezért minden ideg- és hangszálával azon van, hogy ezt elkerülje. Szerinte a keveset beszélők mogorvák, távolságtartóak, megközelíthetetlenek, akiket muszáj megmentenie ebből a szörnyű…..
Ginger18 2009.12.10 17:06:46
egyetértek. általában az én karom is a 25. percben kezd fáradt remegésbe, mikor megpróbálok vállal kagylót fülhöz szorítva halk tevékenységet végezni. utána v megcsörgetem magam mobilon mobilról, v jön a kihangosítás.

@HRita: "De hogy ismeretlenül ráerőltesse magát valaki, hát az agyrém :)) " szerintem is. ha kisgyerekkel, v láthatóan terhesen szállsz fel bármilyen járműre ez a fajta vmi okból rendesen 'sorstársnak' néz és természetesen addig nyomakszik, míg nem kerülhet melléd. aztán pedig hallgathatod a jó tanácsokat arcán a látványos önelégültséggel, h lám mekkora bölcsességbe avat most be ő téged. aaaarrrrrrrgh
Viselkedése ünnepekkor    A kreatív hobbyt űző nő az ünnepek közeledtével érzi igazán elemében magát. Ekkor mutathatja meg, mit is tud valójában. Kreativitása, eredeti gondolkodásmódja szárnyal, és senki sem állíthatja meg. Születésnapok, névnapok alkalmával…..
    A kreatív hobbyval rendelkező nőnek már a megjelenésén is látszik, hogy nem sodródik az árral. Ruházata egyedi, eredeti, ötletgazdag. Ügyel rá, hogy csakis olyan ruhadarabokat, kiegészítőket hordjon, melyek biztosan nem jönnek vele szembe az utcán.…..