Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeuszgabi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
zeuszgabi 2010.01.01 23:06:01
Egy hívás 375 Ft-ba kerül, egy percben átlagban 10-20 hívás érkezhet be, ha nem több, és persze a visszaszámlálós akcióknál (mondjuk van vagy ilyen 10-szer) még több. Tehát 20x60x375 + 10x40x375 = Ez 600eFt. de szerintem jóval alulbecsültem a betelefonálók számát, de ettől eltekintve is rengeteg pénz ömlik hozzájuk az ilyen műsorok által.

Valóban jó tisztázni, hogy ezen műsorok nagy többsége - néhágy csatorna kivételével - nem saját gyártású, hanem a Telemédia (telemedia.hu) nevezetű magyar cég szállítja a csatornáknak. Nem csak idehaza, hanem nemzetközi szinten is RENGETEG országba. Nem jártam utána és nem is fogok...., de ezen műsorokból leginkább a Telemédia profitál, és természetesen a csatornák, akik műsoridőre tűzik ezeket a pénznyelő "szerencsejátékokat".

Az hogy egy feladvány megoldását nem indokolják, valóban hagy kivetni valót maga után. De be kell látnia mindenkinek, hogy ilyen műsorra nem is szabad kapcsolni. Kíváncsi természetünk hajt, h eredményt kapjunk. De a bunkó műsorvezetők és az adás menete miatt sem érdemes ilyen műsorokat nézni.

Szerény véleményem szerint aki ilyeneket nézeget, annak nincs jobb dolga, de emellett esze sincs. Nézz más értelmes műsort!!!!
Vagy inkább tudom javasolni az internetet és az olvasást :)

Tudnék még mit írni, de tök fölösleges..... Hülyül a társadalom, és nem csoda ha hülyítik is, mert ezekkel a műsorokkal nem tesznek mást. Szóval csak értelmesen nézz televíziót!!!

Ne ez a k*rva feladvány legyen a legnagyobb gondotok, természetesen bosszantó, ha egy szerencsejátékban átbasszák az ember fejét, de akkor ebből meg vonja le mindenki a következményeket!!!

Ez végszónak jó is, ezzel a gondolattal befejezve kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!!