Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejj, nem akar az ökörcsorda legelni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Terepasztalbontás 2006.12.08 19:00:00
Nem szeretem magamat ismételni, írtam már a vasútreformról eleget itt meg itt is. Az egy tucatnyi utast kiszolgáló mellékvonalak megszüntetése, illetve a Volán és a MÁV összehangolása olyan része a reformnak, amivel szinte lehetetlen vitatkozni. Ez nem terepasztal, hanem ország;…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..
ejj, nem akar az ökörcsorda legelni 2006.07.24 23:29:44
Szerintem normálisan be kellett volna mutatni ennek a Robbie gyereknek a lányt, nem csak a nevét mondani neki, és viszontlátásra, mivel érthető okokból, még egyelőre ő a világsztár, nem Magdi így nem nagyon ismeri a lányt. A névvel való szóvicc tényleg elég alávaló dolog, így én nem is teszem, de azért megjegyzem, tényleg nem egy szépség.

A föld az nekem is nagyon Pr-izzadtságszagúnak tűnik, bár lehet hogy tényleg Magdi ötlete volt:) Mindenesetre pályája elején a mi Magindk még nem tart ott, hogy egy autót, vagy valami hasznosabba ajándékozzon Robbienak. Tudom, rossz dolog, de ha nekem adnak egy csomó cuccot, és nem akarok hatezer dobozzal mászkálni, vagy költözni, akkor é is selejtezek, és lehet nekem is a fld lett volna a legutolsó, amit magammal akartam volna vinni. Magdi elkönyvelhette volna bunkónak Robbiet, még igaza is lett volna, de ne mondja már nekem komolyan, hogy ennyire megviselte ez az ügy... Ezzel már saját magát járatja le.

Az ajándék milyenségével kapcsolatban, vagy miért nem valami Robbie számára hasznosat adott neki:

Az ajándék lényege nem abban rejlik, hogy az ajándékozott vágyát teljesítjük, hiszen mikor ajándékozunk, akkor egy részünket akarjuk neki odaadni, így azt adjuk amit mi kedvelünk, így lehet emlék az emlék.

Valami ilyesmit írt Milan Kundera az ajándékozásról, amivel egyetértek. Szóval itt nem azzal volt a probléma, hogy kacat, hanem hogy Magdi neki semmit sem jelentett, így az ajándéka értéke sem nyomott túl sokat Robbienál.

Jakupcsek meg véleményem szerint dilettáns, a Csiszárral együtt, visszasírom én még a jó öreg beképzelt, de annél jobb riporter Havast, és a sötét de legalább Bájos Klaudiát.

Az új stábról, mikor megjelentek az egységesített intellektuell szemüvegükben, már akkor megvolt a véleményem. Csiszár is jobb volt médiagenyának, mint riporternek...