Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenTomi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez annál is inkább vicces, mert lélekben a legkellemetlenebb autós vagyok, és úgy is gondolok magamra: türelmetlenkedek, ha valaki bénán vezet, amikor pofátlan, ha közlekedésszervezési baklövéseket látok, és főleg pedig, ha tízzel csalinkázik előttem egy bicikli.Na attól…..
A Bringázz a Munkába reggelire természetesen bringával szállították a a friss pékárut, a szállítmány a képernyőre is alig fér föl. Elbírnád? Németh Juci és Németh Lajos szerencséje, hogy BAM nagykövetként nekik csak beszélniük kell, a szállítás már nem az ő dolguk…..
Szeretném egy meleg baráti kézfogással üdvözölni azt az embert, aki átprogramozta a budai rakparton, a Lánchíd és az Erzsébet híd közt a lámpát, hogy az félpercenként zöldet adjon a gyalogosoknak.Tegnap mindkét irányban kábé másfél-kétkilométeres volt a dugó, ami nemcsak…..
BenTomi 2011.04.12 23:52:37
@Kálóczi Tamás: megfogtad a lényeget

egy futár
Kedves Lápvédők! Riadó! Az úgynevezett "ismeretlen tettesek" nem adják fel! Nekik nem számít se idő, se pénz, se lelkiismeret, se módszer! Mivel a dunakeszi tőzegláp kálváriája során már bőven minden médiumból és hivatalos dokumentumból is kiderült, hogy hogy…..
BenTomi 2011.04.09 10:36:52
@Pacsker: Oké. Én ahogy a képet elnéztem, az a hordó az aljá szivárgott..nem tudom, talán viszek fóliát és bebugyolálom. Persze azért jó lenne tudnom, hogy milyen hatással van a szer az én szervezetemre is.
A belevaló biciklista megvédi szeme fémét, jó lakatot használ, ügyesen és körültekintően lakatol. Többféle megoldás létezik, ennél a '30-as évekbeli ultimate tolvajfogó megoldásnál egyszerűbbek is. Fontos a stabil és biztonságos helyen lévő objektum amihez lakatolunk.…..
BenTomi 2011.03.26 12:05:28
Megérkezett az első levél. Gilran a korábbi CM-es bejegyzését frissítette az oldal kedvéért. Remélem a történet olvasása nemcsak a kerékpározáshoz, hanem az íráshoz is meghozza kedvet és a közeljövőben újabb bejegyzéseket olvashatunk. A szó tehát Gilrané :)). Úgy kezdtem…..
Kezdem az elején... Ami a legfontosabb, vele végleg vége! Nem volt könnyű, sőt... de túl vagyok rajta... És igen, boldog vagyok így... :) Van gépem/netem, úgyhogy mostantól azt hiszem normális blogra is képes leszek... :)"Én most férfit, párt, társat keresek, nem pedig…..
Dirty Diaries Cruel lies 2011.01.15 23:57:00
Ismét egy bejegyzés, aminek már a címében is a hazugság szó szerepel. Miért fáj annyira eszméletlenül ha átvernek? Amikor az hazudik a szemünkbe (a lelkünknek), aki előtt védtelenné tesszük magunkat azzal, hogy feltárjuk titkainkat, megmutatjuk a gyengéink, megnyílunk a…..
BenTomi 2011.01.16 13:51:07
Hoze Megint egy kép 2010.01.28 21:04:00
Dürer kert MasoChristel. Kattants...
Hoze Aktuell 2010.01.12 11:18:00
Köszi BKVVidéki olvasóinknak ajánlottam már párszor kellemes írást a budapesti szívásokkal. Mai mókafelelősünk momentán, a BKV nevű hulladákvállalat szórakoztat. Sztrájkol, utast szívat. "Sikeresen tartják a sztrájkot épp" - gratulálok a megfogalmazásért a…..
BenTomi 2010.01.12 23:45:28
@-Hoze-:
Akkor mond, te mit tennél a helyükben? Beadnál valami lobbis szart? Vagy minden busszal lassabban mennél, mondjuk fele sebességgel? Vagy Ikarusokat dobálnál a parlamentre?
Szerinted mennyi eszköz van a kezükben? Plusz nem hiszem, hogy annyira vágnák a jogot vagy épp a bomba gyártást, hogy azokkal próbálkozzanak.

Na, mit?
BenTomi 2010.01.13 20:42:05
@-Hoze-:
Igen, ez van, és nem lesz máshogy rövid idő alatt. A mentalitáson kéne változtatni? Hát szerinted a BKV-sok mit csinálnak? ahelyett, hogy parancskövető, szürke prolik lennének igenis kiállnak a kibaszott emberi tisztességükért és érdemükért, amit nagyon de nagyon nem kapnak meg. Miért nem kapnak meg és honnan? Két oldalról, egy a pofátlan bliccerek, kettő a felső vezetők. (Hogyha esetleg BKV-t kell használnom, én is bliccelek, de ha elkapnak, nem kezdek el hőzöngeni a kallerral, elmondom, hogy jó akkor most leszállok, nyugodtan hívjon rám akit szeretne.)
Tömören a magyaroktól, a mai magyar ment.tól, ami azt sugallja, hogy ott használd ki a másikat, ahol csak éred, aztán pofázz, hogy nem te voltál az.

Rendben, nem vagy szaki, de akkor ne is próbálj az lenni. Egyik sem jó ötlet, nem elég drasztikus, itt nem csak a BKV-nak kell pénz kiesést elérni és nem csak a pénzről van szó.
Hoze Szeksz 2010.01.10 01:32:00
A magyar pornós mentálPornó nagyhatalom vagyunk, ki kell mondani. Magyarországra jut a legtöbb 1 főre eső pornószínésznő, a mi pornószínészeink nyerik meg állandóan a nemzetközi pornós díjakat, illetve a mi rendezőink az aranyászok (Kovi bácsi évek óta tartja is). +18-as…..
BenTomi 2010.01.10 03:55:20
Ühh...maradandó lett..
Azért borzongató, hogy az ember, mint lény, idáig és még ezentúl is képes fajulni...
Teljesen egyetértek ebben az identitás fertőzés dologban. Régóta megy ez, mutatok egy kis forrást is erre:

tttweb.hu/iras.php?id=14

Lehet, hogy már egyszer mutattam ,de ide is eléggé passzos.

Ja és az értékek! Bizony a testi együttlét valóban kezdi elveszteni az értékét, amiért nem kell igazán megharcolnunk, az már nemis érdekel minket annyira...
Hoze Na 2009.12.24 00:01:00
Boldog karácsonyt ám a kedves olvasóknak!Idén kicsit semmitmondóbb és erőltetettebb hangulatú, mint tavaly. Vásárláskedv sem volt jellemző országszerte, csak nézelődött inkább a jónép. Protokoll szerű menetrend van épp. Ám továbbra sincs bajom e ünneppel. Lehet ilyen maradi…..
Hoze Blog 2009.12.16 12:45:00
Leesett taHó!Le bizony. Silány is lenne csak erről írni. Elvégre alig 10 éve természetes volt, 20 éve meg egyenesen rendhagyó, ha ekkor még nem lenne méteres hó sehol. Most van, pedig az elmúlt években szürke karácsonyok voltak. Ahogy ez lenni szokott, most persze megbojdult a…..
BenTomi 2009.12.16 19:45:45
@funereal doll face: Azért azt hozzá tehetnéd, hogy a városi telet, az valóban rossz látvány. Ellenben egy 300 szögölös rét ahogy full fehér vagy ahogy az erdőben a fákat kerülgeted 30-40 km/h-val , stb.
Én nem értem miért kell bármelyik évszakot is gyűlölni, ez ilyen modern szarság..már jó pár millió éve így van és mégsem utálták..gondolom.
Különben is nagyon jó nézni a sok szerencsétlen sofőrt ahogy keresztben haladnak, sok tűsarkús seggre eső picsát vagy az egyéb jelenségeket, akiket elver a tél. Még magamon is jót röhögök ha elbaszom magamat. :D
A vezető-oktatók trükkjeiFelháborodtam. Szóval most kiírom ezt magamból, mert már másfél hónapja bennem van lassan. Remélem nem olvassa, bár ha igen végülis legalább észbe kap. Bár kötve hiszem, mert ezek mind egy kapatafára mennek - mármint a vezetési oktatók.Oktatónak…..
BenTomi 2009.12.06 10:59:28
@-Hoze-:
Lehet, hogy 16 óra ott nem sokaknak felel meg, de már 20e km-t vezettem és 1 koccanásom volt csak. Az oktató nem sokra tanít meg, csak féktáv, váltás, kuplung, kanyar, tükör, SIKK, záróvonal, sebesség korlát, parkolás, tolatás.

Csatolnám, hogy az első utam ami önálló volt az Budapest-Ausztriai határ volt, mert apám otthon hagyott egy redőnyt.. :D és nem kicsi kocsival mentem, hanem Vw Sharan-al.

A kresz semmire sem jó azonkívül, hogy az alapokat letud és legyen mit elfelejtened. Nemfog se rutint se menekülési útvonalakat adni.
BenTomi 2009.12.06 11:15:05
@Sacrilegious(ł): Remek látom a kommentemből most mindenki azt hiszi, hogy Jani vagyok. Máskor körültekintőbben írok..

Nem egy helyzetet sikerült már jól korrigálnom, ahogy egy pesti vezetőnek illik. Viszont mielőtt azt hinnéd, hogy a legnagyobb veszély a sok Janiban van, nagyot tévedsz (tévedtek). Ami sokkal több problémát okoz, azok a lusta, előre figyelő emberek, egyszerűen állandóan abban a hitben élnek, hogy ha a sávjukban maradnak nem kell lesni a tükört, mert semmi baj nem lehet. A másik.. a kedvencem, a "kegyes" sofőrök. amikor beront egy jani a kanyarodósávban, hogy beállhasson a sor elejébe és hopp! Mindig van egy szürke cyber, aki beengedi, szólván " jaj nehogy balesetet okozzon".

Oldalakat lehetne írni, hogy miért lesz egyre rosszabb a közlekedési morál...

ui: itt egy apró példa pl. a Trabis gyűlölködésre: trabantklub.hu/twk/modules.php?name=topics&file=olvas&cikk=436c947ae1116
Hoze Aktuális 2009.12.01 14:33:00
AIDS világnap- a 'Húzzál kotont' nap -Tulajdonképp semmi másra nem jó az AIDS világnapja, minthogy kotont népszerűsítsen. Ezért sem mennék különösebben bele egy hosszas fejtegetésbe, mily szörnyű az ÉC, és honnét jött, és mik a tünetei, kik kapják el. Ki nem szarja le.…..
Hoze Nézőpont 2009.11.24 07:15:00
Kell e a dark-goth nyilvánossága a médiába?Én és a TÉVÉ: Elsőre magamról írok, de nyugalom, hamar áttérek a lényegre is. Kell egy bevezető, főként azoknak kik kevésbé ismernek még, mert nemrég jöttek erre az oldalra, stb.Mindig kettős érzéssel áltam kamera elé, mikor…..
BenTomi 2009.11.26 21:27:41
BenTomi 2009.12.01 07:10:37
@-Hoze-:
"Szerintem azzal hogy én / mi népszerűsítjük ezt az irányzatot csak pozitívat okozunk.
Eladható lesz a műfaj.
És most lázadozzon csak a sok "kő underground" arc, leszarom. Én meg akarok ebből élni, nem pedig pudvás fűtetlen pincékbe undergrundkodni.
Leszarom, mainstream vagyok. Ennyi. Nem bűn hogy eladható valami, inkább érdem. "

Akkor mi kurvára nem vagyunk egy nézőponton. Az én elmémben mindig is az élt és él, hogy aki igazán zenél, az nem a pénzért teszi, nem megélni akar belőle, ő zenélni akar. Sajnos kezd úgy tűnni, hogy ez kihal már és csak egy naív nézet lesz...
Hoze Friss 2009.11.29 14:09:00
Lebukott a NapiszarUpdate: 'BozóLaci' fedőnevű szerkesztő képe alúl! (Most terjednek a képek a szerkesztők kilétéről)Mindannyiunk kedvenc / utált oldala, a Napiszar.com a mai nappal beadta a kulcsot. Elkerülhetetlen volt lebukásuk. Plusszba emellé belviszályoskodás volt a fő…..
BenTomi 2009.11.29 15:19:30
Hoze Képek 2009.11.16 08:31:00
XXI század - forgatásKépek / SM's CaféUpdate: Lent még +2 kép Napiszar-nak! Mit lehetne fűzni a tegnaphoz, ami itt lejátszódott 200 kommentben? Nagyon semmit. Megint hullik a társaság, mert nekem meggyőződésem volt bár korábban, hogy nem ilyen gyorsan, nos mégis. Egy balul…..
BenTomi 2009.11.16 20:49:18
@AnkhEngel:
Ha nem foglalakoznánk velük, akkor még jobban elzárkózódottnak tűnnénk (mondom ezt énis, pedig se goth se dark nem vagyok) amivel csak azt érnénk el, hogy még ellenségesebbek lennének, ami ugyebár nem cél..remélem :D Tudod ha valamit sokszor mondasz, írsz le, akkor lassan elhiszik még a hülyék is. Lásd: politikusok..
Amúgy apropó szar, néha sajnos itt is megvan a szint, Hoze, pl .a sípoló fasz nem hiszem, hogy ideillő lett volna igaz, bármennyire is régi hír :P
Hoze Aktuális 2009.11.05 10:17:00
A H1N1 műbalhéÜzleti tömeghisztériaKezd a sertésinfluenza körüli közpánik generálás közröhejjé válni őszintén szólva. Az elején tudni illett pedig már, hogy mekkora műbalhé az egész, ám mostanra tényleg olyan méretű szánalmas erőltetett média butítással próbálják…..
BenTomi 2009.11.05 21:20:01
@Sacrilegious(ł): Honnan tudod , hogy mivan a vakcinában? Arra nem gondoltál, hogy ez is csak egy álca és egy úgymond, "ártalmatlan" anyag van benne. Itt nem kell sokmindenbe belegondolni, elég ha valaki megérti, a kutya miért ugat és a pénz miért beszél. Ez után szinte minden logikus.
Neked ajánlom, hogy nézz utánna, pár tényfeltáró filmnek, Pl Zeitgeist, Benfentes, Corporation + a Rockefeller családnak a kicsit sötétebb múltjáról olvass pár oldalt, akkor talán összeáll a kép, hogy kik és hogyan irányítják az országokat és lassan a világunkat.
Tudom, hogy Hoze-nak tetted fel a kérdést, de ez nem akadályoz meg engem abban, hogy válaszoljak. :)
BenTomi 2009.11.07 23:53:21
@Sacrilegious(ł): :) Örülök neki, hogy tévedtem veled kapcsolatban, kevesen ismerik a rockefeller családot, stb.

Nem szeretnék bele menni ilyen köpködésekben, hogy szegfű, madárka, narancs, árpád, meg stb. Röviden, amíg vallás van a politikában, addig én nem szavazok senkire. Ez fasság, de a saját fasságom és megtartom magamnak.

Áhh, tudatlan emberek olyanok, mint egy szalmaszál, amerre a szél fújja, arra hajlik. Nem is érdemes törődni velük, bármennyire sanyargat a valóság...én is szidtam ezeket régen, de értelmetlen, a listán én vagyok az első, magamat sanyargatom magammal magamért. De inkább tegeződjünk.
Hoze Anyádat - rovat 2009.11.07 20:56:00
Nesze neked új (szar) Msn!Gondolt egyet tegnap éjjel a Messenger szolgáltató, és kötelezővé tette a legújabb Msn letöltését a felhasználói körben. Erről az új változatról eddig is tudni lehetett, hogy egy undorító használhatatlan szar, ami felborítja az addig jól megszokott…..