Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forintocska

22 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én azt nem értem, mikor nagyon jól tudja a Laci bácsi, hogy Kádárnak köszönhet a magyar nép a legtöbbet, mért akarja befeketíteni egy állítólagos nem rögzített ,nem dokumentált nyugati politikusra való hivatkozással. Egy szóbeszéddel. Mindenesetre a fityisz óriási hibát követ el hogy nekiment…..
Azok az emberek, akik a nőket alacsonyabb rendűnek, mi több tárgynak  tekintik, azok az emberek az anyatermészet, és az egész emberiség ellen bűncselekményt követnek el. Ezek a hímsoviniszták. Ki lehet nyugodtan jelenteni, hogy minden hímsoviniszta emberiség  ellenes bűnöző. Ezek nemcsak férfiak…..
Mostanában kevesebbet írtam ide a blogomba! Ki merem nagyon bátran jelenteni, hogy semmit! Nem mintha nem lenne mondanivalóm, de valahogy nem volt kedvem. Igaz, máshol annál többet írtam. Nagyon sokat vacilláltam, hogy az ember egy ilyen blogba mennyi személyes dolgot írhat le. Mennyit…..
forintocska 2013.02.11 16:54:22
@alte trottel:

Az utóbbi időben nem volt nagy kedvem és el is romlott a gépem. De fogok írni. Van mit. :)))
És nem röhögni rajta hanem megszívlelni és alaposan elgondolkodni, miközben szőrcsuhában, bűnbánóként a hamit szórod a fejedre.
Ezt az írást egy kedves ismerősöm írta.  Gerencsér Hajnalka. És nagyon hálás vagyok neki, hogy megengedte nekem, hogy betegyem a blogba.  "Nem sejtettem, hogy a több nappal előbb megigényelt, és beígért emelőszerkezet Pápára nem érkezik meg. Sőt, a vasútállomás…..
 Kedves igen tisztelt olvasóm! Annyi Btk-ban ütköző bűnt követett el már ellenem a Murder, hogy éppen itt az ideje, hogy elkezdjem összeállítani ennek a veszedelmes bűnözőnek a bűnlajstromát. Azért, hogy idejében elnyerje a jól megérdemelt méltó büntetését. Kissé…..
forintocska 2012.05.02 01:09:42
@bircaman maxval:

Annak idején mikor kezdtem régen én is a fórumozást, akkor sokkal élvezhetőbb volt. Aztán jött egy modi váltás. Azóta szó szerint elszabadult a szenny és sorra eltűnnek azok a nickek, akikkel lehetett értelmesen beszélgetni mindenről.
forintocska 2012.07.27 16:46:17
@Katintka...:

Köszönöm a jó tanácsot. A többi kedves fórumozó nevében is. :)
forintocska 2013.01.14 10:39:14
@tandíjmentes viktor:

Köszönöm az együttérzésedet. De nem inkább az a szánalmas aki azért ír egy blogba hogy ott élje ki a másik lenézését?
Kedves olvasóim. Miután a murder, a nyiltan feminista-ellenes nőgyűlölő férfihazugság oszlopos tagja, minden alkalommal törli a feminista topikból a frissen regelt nickeim, így kénytelen vagyok a feministán tobzódó gyűlölködő hímsoviniszta falkát a saját oldalukon rendre…..
forintocska 2013.01.14 10:22:45
@Peter_Cs:

Neked is nagyon sok-sok szép és boldog évet kívánok. Tibennetek nem lehet csalódni az Angyalkával együtt. Nem véletlen voltatok az Istvánnal együtt a szívem csücskei a topikban. Most egy ideig nem írtam, nem olvastam a blogomba. De most úgy gondolom, hogy nagyon sok régi lementett írásomat hsz-t bemásolok ide. Amiket természetesen töröltek. Sehol máshol nem hozzáférhető.
forintocska 2013.01.14 10:28:40
@vilagoskek:

Neked ki az igazi nő? Akit annak tartasz? Nyugodj bele, hogy tőled függetlenül a női nemhez tartozom. Van egy rossz hírem a számodra nem te döntesz a természet helyett. Van ilyen,
forintocska 2013.01.14 10:35:31
@szerintem is:
"Érdemes olvasni, tanulni, tájékozódni, fejlődni. Talán még az is elég lehet ha egyszerűen kinézel az ablakon."

Hát akkor ne hangoztasd itt a káros sztereotípiáidat. És nem árt az sem ha tanulmányozod a patriarchális társadalom működését sem. Menni fog? Ha elakadtál, kérdezz nyugisan, Felvilágosítalak.
Külsőház Mire jó ez az egész? 2013.01.06 16:33:44
Emlékeztető: "Ebben a rendszerben mindenki eldöntheti, hogy a saját véleményét maga szeretné-e kifejezésre juttatni, vagy inkább másokat bízna meg önmaga képviseletével. (...) bárki felvállalhatja - a saját részvételén felül - mások képviseletét is!" Továbbá:A likvid…..
Ma, amikor a világban a számtalan helyen háborúk dúlnak, nőket/gyerekeket adnak-vesznek (virágzik a rabszolgaság), gyilkolnak, kínoznak, emberek éheznek, az emberiség létszáma a patriarchális elletési projektnek köszönhetően a Föld létét fenyegeti, még mindig azok a férfiak…..
forintocska 2012.10.09 05:50:32
@hungaroraptor oroshasiensis:

Hm...pedig te nem írsz soha az index fórumán mocskos stílusban. Látod? Ezt jelenti a patriarchátusban, ha a nők elleni erőszakot tekintik értéknek, nem pedig annak az elutasítását.

A hölgyre visszatérve. Ez pusztán kémia. A nózidban érzed egy nő természetes feromonját, ami téged vonz.
Nem biztos, hogy a nőt a te feromonod vonzza. És gyakran a férfiak ezt sértésnek veszik és erőszakkal büntetik. Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy a hölgyet már megbüntette ilyen módon egy férfi és azért van ez az iszonyú ellenállása is.
Meg aztán rajtad ott a bélyeg amit rád sütöttek még gyerekként. Nagyon nehéz az embernek felülkerekednie a fejébe mosott előítéletekkel, amiket a különféle filmek is táplálnak a skizofrén, elmebeteg horrorokkal stb. Pedig sokszor az életben az un. normális emberek sokkal nagyobb szörnyek, akiknek a a nőkkel szemben intézményesítve elkövetett bűntetteit a társadalom természetesnek veszi, nem bünteti, sőt gyakran megjutalmazza érte a bűnelkövető férfit.
Azt gondolom, te szeretetre vágysz. Adni és kapni szeretnél egy nőnek. És ez természetes minden embernél. Próbálj találni egy olyan hölgyet akivel passzol a feromonod és tőled szeretne kapni szeretet. De ne a fejedben létrehozott nőt keress. A könyvtáros nőt sem ismered. Fejedben létrehoztál róla egy képet és ahhoz ragaszkodsz. Olyan úgy sincs a világban. De van rengeteg szeretni való nő. No azt találd meg. És azt a nőt szeresd.
Másik. Beszélgetni pedig sok nővel lehet.
A nők különben nem díjazzák ha azonnal szexualitásra tereled a szót. Tudod rengeteg nő úgy van vele, hogy ő nem csak egy lik. És sértés is egy nőnek, ha nem vele foglalkozol nem őt akarod megismerni hanem csak a farkad jár az agyadba azaz a te szexualitásod.
forintocska 2012.10.26 16:27:19
@szerintem is:
Benne nem feministák hanem a tehozzád hasonló férfiak tettek kárt.
Nos. Megint pár napja szokás szerint töröltek  az index fórumon az általam, nyitott feminista topokból.  Előtte menetrendszerűen megjelent az abszolút hazugság, a hgyi, és a bugyivadász balu1 több nicken. Provokálás céljából. Mivel nem jött be nekik, így kénytelenek voltak ok…..
forintocska 2012.10.26 15:20:30
@Peter_Cs:

Az a hazugság egy tipikus bántalmazó ember. Ez a csicsaépítész egy rendkívül gőgös buta szociopata ember. Szerintem ettől leléphetett a neje. Ott Angliában ahova kimásztak. Jól tette, amúgy. Ilyen ember mellett maga lehet a pokol egy normális nőnek. Nem lep meg a törekvése a hamisításra sem. Az az ember maga a tömény hazugság és gyűlölet. Minden böffenete hozzám, semmi másról nem szólt, mint bántalmazásról És ez tulajdonképpen több mint öt éve, az első napoktól tart. Nézd meg az összes hsz-t amit ősi női bölcsesség, vagy amit maestro néven is írt. Tulajdonképpen az összes purparléja amit a hgyi-vel, a dos-al az oromonnal és többi nickkel lefolytatott az is arról szólt hogy engem bántalmazzanak közösen, vagy a nőket feministákat gyalázzák. Mint egy veszett acsarkodó falka.
forintocska 2012.10.26 15:48:05
@szerintem is:
kiverted a farkad is miközben röhögtél ezeken a videókon?
Szerintem te ne ne akard bagatellizálni a nők elleni erőszakot néhány ilyen nőket gyalázó kiragadott példával. Mert amíg a nők elleni erőszak több milliárd nőt érint a világban, röhej hivatkozni néhány szegény részeg nőre hivatkozva a női brutalitásról, akiket ti férfiak tettetek tönkre ebben a szemét patriarchális társadalomban.
Mellesleg nekem itt te még egyszer ilyen nőket kigúnyoló és ocsmány videókkal ne próbálkozz, és azzal a rejtett szándékkal sem, amit itt ezen az írásoddal is, hogy gúny tárgyává tegyed az írásaimat és a nőket. Mert ez semmi más mint verbális erőszak. Vagy normálisan leírod mit gondolsz személyeskedés nélkül vagy ide nem írhatsz többé. Most kitiltalak egy hónapra. Gondolkozz el azon, hogy milyen hangot mersz itt velem szemben megütni.
forintocska 2012.10.26 16:21:56
@szerintem is:
Mentettek fel már férfi pedofilt. Nem is egyet. Nem beszélve a papokról, tanárokról, akik ellen még eljárás sem indul sokszor. Többnyire a világi pedofilok áldozatainak sem hisz a bíróság, vagy az anyának aki ha tudomást szerez róla beadja a válópert és feljelenti az ürgét. .
Tudniillik a közhiedelemmel ellentéteben a legtöbb pedofil a "jó apák", "szerető rokon" férfiak közül ki, akik a gyerekeket (többnyire a kislányokat) szexuálisan használják, bántalmazzák.
Nem igaz hogy nőket mentenek fel a gyilkosság vádja alól. Sőt gyakran tettestársként az őt is terror alatt bántalmazó férfival együtt elítélik.
Továbbá akkor is, ha önvédelemből öl, vagy a gyermeke védelmében.
A szülés utáni depressziót az okozza, hogy a nő senkire nem számíthat!! Nem őt kell kezelni, hanem azt a szemét patriarchális társadalmat kell megszüntetni, ahol egy nő senkire nem számíthat, mikor a legnagyobb szüksége van egy másik emberre.
A pasit senki sem kergette a halálba. Ő maga volt aki bántalmazó volt!! Azért nyírta ki magát mert kiesett a jóból amit egy nő gondoskodása jelentett neki.
Sokszor mikor a feminista topikba szóba került a családon belüli erőszak, az önmagukat nőknek valló alja személyek egyértelműen védik az erőszakos bántalmazó férfiakat. Mikor a hivatalos statisztikákat betettem, azonnal személyeskedtek, gúnyolódtak, vagy tagadták a tényeket. Gyakran  válaszul…..
forintocska 2012.10.03 18:42:33
@Cavalcanti:

Gondoljunk bele hogy a legtöbb ember miért is antiglobalista. Merthogy az emberek a saját bőrükön tapasztalják egy szűk tőkés pénzhatalom egész világra kiterjedő hatalmi törekedést. Háborúk, eladósírás, gyarmatosítás formájában. Viszont a un. nevezett globális emberi jogokat nem tapasztalja. Tulajdonképen a kereszténydemokraták csak az emberi jogok tekintetében antiglobalisták. De a pénzhatalom esetében igenis globalisták.
forintocska 2012.10.04 19:38:16
@Cavalcanti:
Minden párt, a kapitalizmusban pénzhatalmi szempontból globalista. Hiszen a pártokat ugyanaz tőkés maffiózó társaság pénzeli. Ez alól a maszop sem kivétel. Hiszen éppen a pártok lefizetésével tudja fenntartani a hatalmát.
forintocska 2012.10.05 17:45:25
@Cavalcanti:

A patriarchátusban nem létezik olyan, hogy a férfiak ne bújjanak a nők háta mögé mikor a koncin marakodnak. Tehát, mindig a saját pecsenyéjét akarja minden férfipárt sütni.
DE!!! Egyre több férfi ismeri fel ezekben a pártokban is azt a tényt, hogy az a férfipárt lesz később esetleg képes talpon maradni, amelyik kiáll a nők emberi jogaiért!
Én nem nevezném semmiségnek, amely magyar nők millióinak az alapvető emberi jogát vonja kétségbe!!! Nem véletlen hogy a nők minden pártból tiltakoznak ellene! Ebben egyetértenek!
Mikor valamiben reménykedni kezdek, akkor mindig belenézek egy topikba az indexen. Összeszorul a torkom és azonnal helyrebillenek. No ácsi! Ne légy hülye. No ez nem a feminista, hanem egy másik. ahova régebben írtam. Mint ahogy a cím is jelzi, még mindig nem vagyok képes róla írni.…..
Árnyékban Hahahahha!!!! :)))))) 2012.06.11 06:42:00
Már tudom hogy a jelenleg pár éve Angliában élő, építész, sportlővő, nagyságos úr, Deansdale csicska, feminista-ellenes hímsovi bloger (maestro, abszolút igazság, ősi női bölcsesség nickeken, újabban a nejéjén is ) mért lóg a feminista oldalakon. Mért gúnyolja mocskolja a nőket, és a feministákat.…..
Drága felhasználók! Adataitok biztonságát szem előtt tartva, a mai naptól az Indapass.hu csak titkosított csatornán keresztül érhető el. Ez számotokra csupán annyi változást jelenthet, hogy a jelszókezelő alkalmazásban újra meg kell jegyeztetni az adatokat. Az oldal címe egyúttal…..
forintocska 2012.05.02 02:26:02
@Neduddki3:

Gondolom a murder rád is pikkel. Engem 5 éve egyetlen betű miatt törölt, mert a modis topikban meg mertem kérdezni miért tiltottak ki. Nem tudott másra hivatkozni! De mire megtudtam miért, addig az összes létező, kérdező nickem törölte. Utána sokáig hiába regeltem szinte azonnal törölte őket. Azóta ha, nagy ritkán megmarad egy nickem akkor időnként teljesen ok nélkül tiltogat és töröl. Most is a rootra tette az egyetlenegy nickem és amiket akkor regeltem mikor nem lóg a gépen, azonnal törölte mikor észrevette. Megkérdeztem tegnap egy véletlenül megmaradttal miért, hiszen nem sértettem semmi szabályt. És nem fogod elhinni de az 5 évvel ezelőtti egyetlen betű miatt.
Ma például regeltem többet is, és azokat törölte azonnal.Meg sem szólalhattam.
a nagyfogú rém válasz | vissza a topikba 2011.08.15 16:25:40 © (237965) A hgyi haverja az a micskos xarházi murder a hgyi parancsára ok nélkül kitiltotta, törölgette minden nickét. Ebből a feminista topikból, az index fórum többi topikjához híven, hímsoviniszta…..
forintocska 2011.08.30 01:27:44
@Ricsi_91:

És te mennyire gondolkozol az egyenlőség szellemében ha a nők saját teste feletti önrendelkezését nem tartod tiszteletben?
Svédországban pontosan mert nem tiltják, jóval kevesebb az abortusz, mint ahol tiltják. Nem kéne olyat állítani ami nem igaz.
Egy nő akkor mikor az abortusz mellett dönt mindig rá van kényszerítve. nem szórakozásképpen megy. Mégpedig úgy van rákényszerítve hogy nincs meg az a társadalmi környezet ahol ő felelősséggel gyereket vállalhat. És ennek a megítélése mindig a nő saját döntése.
forintocska 2011.08.30 01:29:49
@Ricsi_91:

Nem minden nő alkalmas vezetőnek, mint ahogy a férfiak sem. Ő azért alkalmatlan mert a nőket nem tekinti embernek.
 Egyszer már 4 éve leírtam, hogy a jelenlegi helyzet a világban, a pár tíz ezer éve tomboló patriarchátus bukása lesz.  Az idő engem igazolt.  "Isten teljesen elpusztítja a Földet" - holnap eljön a világvége?Harold…..
forintocska 2011.11.09 03:58:07
@csodamalom:

Beleolvastam ebbe a xarba. Nem érdekel. Tele van ezerszer hangoztatott nőellenes sztereotípiákkal és nőgyűlölettel. Olyan a társasága is aki látogatja. Azok a hím-soviniszták, akik a feminista topikot szétoffolták a murder hathatós segítségével. Ida való vagy te is. Szóval nem látlak itt szívesen.
forintocska 2012.05.02 01:27:17
@errorsys:

Tudod a törvények nem garantálják az egyenjogúságot. Hogyan is tehetnék, hiszen a létrehozásában a nőknek szavuk sem volt. Már maga egy ilyen törvény megszületése is jelzi, hogy a nőknek valójában nincsenek jogai.
 PREAMBULUM "Magyarország egy olyan köztársaság, ahol minden ember azt teheti csak a másik emberrel, amit szeretne, hogy vele is tegyenek!" Ezt az Alkotmányt a NÉP készítette.  A NÉP által hozott Alkotmányt csak a NÉP változtathatja meg, közvetlen…..
forintocska 2012.05.02 00:55:14
@errorsys:

Igen. És a másik ember tiszteletére, szeretetére.
forintocska 2012.05.02 01:02:22
@Peter_Cs:

Nagyon nagy baj, hogyha jól megnézzük a mostani, és a volt hatályon kívüli az alkotmányt ,akkor azt látjuk, hogy többet foglalkozik mindkettő a hatalom fenntartásának az eszközeivel, mint az emberek biztonságával, jogaival.
Most, hogy a világban mindenhol zavargások vannak, az embereknek fel kell ismerniük önmaguk túlélése érdekében, hogy az évezredek óta tartó patriarchális társadalmi struktúra a rombolást, a halált, a pusztulást szolgálja. A holt cifra építmények, kidobandó tárgyak gyártása,…..
Feltette itt a kérdést a csodamalom nekem, hogy mi a pénz valójában. Lehet egyszerűen megválaszolni. Úgy, ahogy mindenki ismeri: HATALOM=PÉNZ! Erről itt egy film, hogy jelenleg miként biztosítja a pénz a hatalmat. http://www.youtube.com/user/HatlabuFarkas#p/u/1/JcbMW5Y5HxY  De hogyan és miért is…..
 Undorító! - önkielégített, összekente a kilincset az ÖsszeEsküvőkben Visszataszító jelenettel sokkolta a nézőket a TV2: képernyőre került, hogy az ÖsszeEsküvők egyik vőlegényjelöltje önkielégítést végez, majd összemaszatolja a kilincset.  …..
K.A. Steve megismételte hétfői demonstrációját, azzal a különbséggel, hogy ma nem hajléktalanak volt maszkírozva, egy öltöny és egy nyakkendő volt rajta. A kerületi törvények szerint és mivel hétfőn már papírt kapott róla, hogy életvitelszerűen tartózkodott az utcán…..
Adatlap Nick: Abszolút Igazság Email: nem publikus Weboldal:   Bemutatkozás: - Miért ugratod azt a kis majmot? - Mert majom. És mert ugrik! Hozzászólások (2507)…..
forintocska 2011.10.12 16:52:01
@balin1:

Az a két nő eleget sértegetett engem már. Mi a frászt képzelsz te? Nekem nem szabad leírni arról a két hülyéről a véleményem? De engem simán bárki mocskolhatott bárki azért mert a feminizmusról írtam egy általam nyitott feminista topikban? A tolladnak soha nem mondtad ne sértegessen. Nem voltál ilyen lovag mikor engem mocskolt a falka. Ugatott. Viszont velük vihorásztál bájologtál mikor hazudoztak és rágalmakat terjesztett rólam. Kettős mérce? Na ez a te erkölcsöd. Aki férfiúi gőgöd simogatja azt a nőt véded. Aki leírja az igazat, azt lehet szidalmazni. Falkástól rárontani acsarkodni rá, gyűlölködni. Pusztán, mert azt mondja a nő is ember és megilletik őt is mindazok amik a férfiakat. Joguk van az élethez a boldogsághoz a biztonsághoz a sorsuk feletti döntéshez, az önrendelkezéshez . Amit a férfiak veszélyeztetnek a hatalommániájukkal. És a férfiakat semmi nem illeti meg amivel a másik ember felett hatalmat gyakorolhatnak és annak a biztonságát veszélyeztetik.. Elmész te is a búsba. Ne irkálj te se ide. Nyalogassátok csókolgassátok ott körbe egymást a hímsovivá tett xar topikba.
forintocska 2011.10.12 17:21:05
@balin1:

A facén találtam értelmes és intelligens jó embereket. Ezerszer különbeket mint bármelyikőtök. Velük öröm beszélgetni. Veletek úgy éreztem néha magam, mintha egy undorító féreg mászna végig rajtam.
forintocska 2011.10.12 17:27:23
@balin1:

Mért kell hazudnod? A családodról semmi rosszat nem mondtam. Azt mondtam szeresd őket! És ne szidd a nejed.
És bizony négy éve folyamatos gyűlölködés van a femin a falka által.
Azaz, hogyan tartja életben a murder, a hgyi, és a hazugság, ez a három pft-s feminista-ellenes alkesz, az azért klubosított femi topikot, hogy ne írhassanak oda valódi feministák. Mert pusztán azok, akik oda írtak eddig, semmi másért nem tették, mert velem akartak beszélgetni a…..
forintocska 2011.10.10 23:04:41
Egy dolgot magyarázz el! Mért hagyták eddig? Merthogy olyan ártalmatlan nickeket azonnal töröltek, amikkel az újak hozzá szólásnövelőjébe írtam. És ezt hagyták, ami teljesen lejáratásképpen jött csak létre, és nem én regeltem. Nem az én nickem volt a rengeteg helyesírási hibával. Azért, hagyták eddig a modik, mert nem az én nickem volt! És engem mocskolt. Tudod? És mert azért is, mert már a fórumon is szemet szúrt pár embernek, hogy mennyi zagyvaságot hordott össze. Abszolút nem az én stílusomban. Én nem tartom kizártnak azt sem, mint már utaltam rá (ebben a fenti írásomban is), hogy azért, mert a hazugság bélyegét akarják rám sütni. Amit te aztán csont nélkül beszopsz. Amúgy! A fórumon soha nem használok, nem használtam cc-s nicket. Ezt a hgyi és a maestro szokta. Ja. Majd teszek be neked az index modi hadova folytatásos kisregényembe példákat, miért szoktak engem törölni. Például egy betű miatt (forintocska) amit már betettem. Vagy mert egy feminista írás miatt. Esetleg a modisba linket mertem betenni engem mocskoló, személyeskedő írásokról. És teszek be hsz-ket az épülésed érdekében, amiket töröltek, és azzal akart provokálni a murder. Szerette volna ha reagálok rá. És legyen miért törölnie a nicket. Nem jött össze neki. Figyelmen kívül hagytam. Kénytelen volt ok nélkül törölni, és mert a hgyi szerette volna a topikot is töröltetni.
forintocska 2011.10.11 22:00:17
@Barbaar:

Nem utánzott. Törölt hozzászólásokból a szövegkörnyezetből kiragadva ollózott össze részeket. És valóban egyszerű ember vagyok. Nem hazudozok. Őszinte vagyok. És az igazság mindig egyszerű. Tehát nekem nincsen arra szükségem, hogy tudálékos marhaságokat kerítsek a szövegeim köré mint teszi ezt a hím-soviniszta maestro vagy az oromon, gerinc, stb. A dolog roppant egyszerű. Bár te nem akarsz róla tudomást venni. Nyitottam egy topikot, mert elegem volt az index fórumon minden topikot elüntő mocsokból a nők gyalázásából. Erre beteg lelkű nőgyűlölő falka rátelepedett egy kimondottam a nők helyzetéről szóló topikra, és ott is a nőket gyalázták. Hogy ezt nem hagytam és a saját értelmi színvonalukon akartam nekik elmagyarázni, hogy az az emberiség amelyben az egyik nemet a másik nem uralja és gyűlöli az az emberiség halálra van ítélve. De te azokból ítélsz meg engem amiket nem én írtam. Hanem a személyemet gyűlölő írásokból, amelyek hemzsegnek a rágalmaktól a hazugságoktól. Te itt megismétled ezeket. Tehát te most itt engem rágalmaztál és hazudoztál rólam. Na ez az ami nem mindegy! Milyen jogon merészeled ezt te megtenni?
És nem igaz hogy visszaengedtek Ezt is hazudod. Melyik hazug nick vagy a topikról? Murder? A mocsok?
forintocska 2011.10.11 22:12:00
@Barbaar:
Úgy látom a te számodra a normalitás, ha hazudoznak rólam. És nem 5 másodperces másolás, amellyel valaki igazolja az állításait. Ennyi vagy!
  Katalin MarosiBölcs Nők és Férfiak! VISSZASZÁMLÁLÁS! 7.NAP! Mindenki feszült ideges , a várakozás előtti időket éljük. Még a szkeptikusok és érdektelen is érzik valami jön, valaminek történni kell! Ebben a várakozásban gyakoriak a marakodások a félre…..
forintocska 2011.10.02 03:39:43
@LaserDance:

Természetesen a seprűt és kisöprik az alkalmatlan erőszakos férfiakat a hatalomból.
Aljas szörnyeket termel ki a patriarchátus az emberekből. Most is megtapasztaltam. Olyan kis egyszerű dolognál mint a fórumozás, ott sem tudják megtagadni az aljasságukat. Csak egy picike moderátori hatalom, és már azonnal eldobják az emberségüket. Itt van ez az indexes  Murder…..
forintocska 2011.09.21 18:06:00
@LaserDance:

Szia Angyalka!

Látom téged is rootra tettek ok nélkül. Ott nem tűrik az igazságot, a tisztességes hangot. Ez az igazság.
A wagnernek betettem egy topikba . Törölték.
Látta, és biztos vagyok benne tud róla.