Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mad1987

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy váratlanul változatos, élmény- és kommentgazdag bajnokság minden rutinjával ugorhatok újra neki, hogy némi látókör-bővítésre bírjam a Fabregastól Messiig terjedő univerzum belterjességébe belesápadó NST-tábor arra érdemes hajlandó tagjait.  Magamnak is sikerült…..
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
Mad1987 2010.08.03 10:23:40
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Mad1987 2010.08.03 10:05:25
Mad1987 2010.08.03 10:07:55
@Iustizmord: Hleb nagy játékos bárki bármit mondhat, ha Pep a posztján játszatta volna és kapott volna a bizonyításra elegendő időt akkor biztosan többet letett volna az asztalra.
1982-ben az egykori University of Kentucky edző, Joe B. Hall szervezte meg először az akkoriban még Midnight Madness névre keresztelt rendezvényt, edzőmeccset, a csapat első edzését. Célja a csapat népszerűsítése és a szorosabb kötődés kialakítása játékosok és…..
Scott Thompson a Santa Clara Broncos centerénél szívproblémát diagnosztizáltak. A hírt Kerry Keating edző jelentette be, de nem árulta el, hogy mennyire súlyos az állapota. A család és Thompson is úgy gondolta, hogy az egészsége érdekében jobb, ha kihagyja az idei szezont. Nagy…..