Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsola2

1 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tigris Freeware Blogja Soluto 2010.06.24 14:04:00
Megvettük a gépünket, és csodák csodája, két perc alatt elindul, villámgyors, azonnal munkára foghatjuk. Aztán telik-múlik az idő, telepítünk rá néhány programot, s a gépünket lassacskán egy csiga is lehajrázza, amikor bekapcsoljuk. Sokak ilyenkor élnek az üresjárattal, és…..
Korábban többször is volt már szó mindenféle védett konvojokról és a sofőrök viselkedéséről, legutóbb talán egy autópályás, kormány ráhúzós verzió volt a témában. Kóbor Szellem tovább bővítette a kört, ezúttal városi változatot olvashattok. Ha jól tudom, akkor…..
zsola2 2010.06.18 20:04:48
@achilleus1: megértem a felháborodást, és az a baj, hogy ma már tényleg kevesen bíznak (köztük egyre inkább én is) abban, hogy valóban fontos és közérdeket szolgáló ügyről van szó, mikor így konvojban mennek...
De egyszer megváltozik ez is, remélem. :)
zsola2 2010.06.18 20:23:21
@CoIie: Akkor meg genyó volt, erre nem tudok mit mondani, az ilyet én sem tolerálom, de igyekszem még bízni abban, hogy szándékosan nem akarnak nekünk rosszat a rendőrök.

@achilleus1: félreérthetően fogalmaztam, én a kommentelők felháborodását értem meg. :)

Egyébként teszem hozzá, nekem is csak a középső autóval van mindig bajom.
zsola2 2010.06.18 20:33:03
@csak john: vannak különbségek rendőr és rendőr között is. egyébként 107! által elmondott esetek és a saját munkám között is tudok párhuzamot vonni, mikor meg kell szegjek egy két szabályozást, ahhoz, hogy a munkámat elvégezzem, de ezt akkor is körültekintően, és felelősségteljesen teszi ő is. remélem!

Egyébként meg nem értem, mi volt a gondod az általad elmondott esetekben:
1. nem engedtek vissza, mert azt hitték, őket is el akarod engedni, és szépen köszönték az előzékenységedet. :)
2. ellenőriznie kellett a kereszteződés minőségét piros lámpás zár alatt is...
3. a vámos kocsinak beragadt a fék, csak a te életedet mentette. :)

Na jó, ez vicc, sajnos hasonlót láttam én is, de én igyekszem nem általánosítani akkor sem. Szerencsére, vannak ismerősök állományban, akik ellensúlyozni tudják ezeket a dolgokat.
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! [jún. 10. 23:19] A mai nap ismét elég aktívan telt, reggel fél hatkor keltem, gyors kávé és reggeli után elindultam a kölcsön kapott Suzuki Grand Vitarával elsőként Gyömrőre, ahol SzaGértővel megpakoltuk a terepjárót…..
zsola2 2010.06.15 09:21:38
@szaGértő: Reggelt!
Nem úgy van az ám, hogy egyszerre csak hipp hopp ott lesz a pénz... azt összesíteni kell, elszámolni, rovancsolni, bekönyvelni, kikönyvelni, előkészíteni, feloldani, beoltani fertőzés ellen, megszámolni, megszámoltatni, nézegetni, fialtatni... :(

Miért nem értik meg emberek, hoyg aki gyorsan segít, kétszer segít???

Egyébként melyik műsorban volt? Valhol megnézném azt a listát. :)
zsola2 2010.06.15 10:44:55
@csóti lászló: szerintem valamit félreértettél...
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
zsola2 2010.06.07 09:15:27
@eolga: Remek, köszönöm!
A pontos Cím: Csörsz u. 41. Gellért torony
(alkotásra merőleges a hegy irányában, MOM park melletti első irodaház.
Zs.
zsola2 2010.06.07 11:16:15
@Skeptical: Nagy királyok vagytok!
Ha van valami fejlemény, kérlek hívjatok, írjatok, füstjelezzetek! :)
Tigris Freeware Blogja XBMC 9.11 2010.05.07 13:19:00
A tegnapelőtti témával szeretnék még kicsit tovább foglalkozni: hogyan csináljunk számítógépünkből egy mindentudó szórakoztató eszközzé? Sokat foglalkoztam már komoly programokkal, melyeknek kezelőfelületét rövidebb-hosszabb ideig tanulni kell. Ha olyan multimédiás…..
Tigrincs blogja Kovács úr álma 2010.04.28 08:29:00
Kovács úr mert nagyot álmodni. Ő még emlékezett arra, hogy nagy álmodók hogy álmodtak új országot a világháború után, hogy tiéd az ország, magadnak építed, meg látta az álmot arról, hogy a vas és az acél országa leszünk. Persze azóta már új álmodók és álmok is…..
Tigris Freeware Blogja 128! 2010.03.16 14:40:00
Jubilál a blog, 128 programismertetõt írtam eddig. Akinek nem lenne érthetõ, miért is kerek szám a 128, annak elárulom, 27=128. Tehát ahogy xaba is írta, egy ilyen "kocka" blogon nem a 100, hanem a 128 az igazán stílszerűen kerek szám. Most nem akarok senkit sem száraz…..
Nem az első, és szerintem nem is az utolsó... És valószínűleg előfordúl majd, hogy nem is lesz 5 perc.MInt ez a bejegyzés. Ez talán még egy perc sem lesz, de kell a kenyérszöveg, hogy éűssam, hogy is működik ez a sablonos dolog, és persze, hogy hogy lehet a feje tetejére…..
Talán egyetlen dokumentumformátum sem futott be olyan fényes karriert, mint az Adobe által létrehozott PDF. A legnagyobb erénye, hogy szinte minden platformon és médiumon ugyanúgy néz ki a PDF-ben megjelenített dokumentum, legyen az szöveg, táblázat, pixeles vagy vektoros grafika vagy…..
Előrebocsátom, senkit nem akarok sem kérni, sem felszólítani semmire, nem agitálok, csupán mondom a véleményem, és ezért (sajnos) senki nem fizet. Beoltattam magam a H1N1 ellen, s most várom, hogy elhatalmasodjanak rajtam a mellékhatások, hogy testem felett átvegyék a hatalmat a…..
Ismét egy kicsit régebbi, apróka programot mutatok be, ami mérete és kora ellenére hiányt pótol a Windowsban, az ablakkezelést teszi érezhetően kellemesebbé. Miközben a cikket írom, a háttérben gőzerővel fut a korábban ismertetett Spybot S&D, rendesen le is terheli a…..
Tigris Freeware Blogja A Note 4.2.1 2009.11.17 09:38:00
Mai első ajánlatom ismét egy régi és kicsi program, egy Vista-használónak talán túlzottan puritán megjelenéssel, mégis jól használható funkciókkal. Ki ne felejtett volna el valamit akár otthon akár a munkahelyen, hiába volt egy mondatnál rövidebb a megjegyzendő infó, mondjuk…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem élhetek muzsikaszó nélkül. No nem kell megijedni, nem kezdek el nótázni, az előző mondatot szó szerint értettem, akár munka közben, akár pihenés alatt fontos nekem, hogy legyen valami háttérzaj, ha lehet, háttérzene. Ennek egyik módja, ha…..
A blogot egy nagyszerű és picike programmal kezdem, amiről elsőre el se hittem, hogy ingyenes. Kb. 2,5 megát foglal el a gépen, tehát minden gépen elfér, ugyanakkor webeseknek, grafikával foglalkozóknak, de még rosszul látóknak is igen hasznos dolog. Kicsit bajban vagyok a…..