Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terra incognita

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
terra incognita 2010.03.30 21:02:18
@SOPHIE: pont ezt a típust szokás itt nagyon csúúúnyán kiröhögni:)
terra incognita 2010.03.30 21:07:13
@HRita: basszameg, én meg eddig röhögni jártam ide... vmit elrontottam?:)
nincs azzal semmi baj, h megírtad. világnézeti különbségeink vannak, de asszem ettől még mindketten nyugodtan alszunk:)
terra incognita 2010.03.30 21:19:11
@SOPHIE: bele, keményen:D

@csokidrazsé: azon én is, de van, amikor ez a hozzáállás azért kell, h ne őrülj bele.

@HRita: rühellem is az álszenteket, ha magamra ismerek vagy röhögök vagy mély önvizsgálatot tartok:) ma szociálisan túlérzékeny vagyok, na. holnapra elmúlik:)
Régi barátosnéink hosszú hallgatás után visszatértek, hogy ismét dumcsizzanak és lelkizzenek egy kiadósat. Nagyon kiadósat. Kati, a romantikus megállapodott: Hehehe, csajszik, azt hiszem, kissé becsiccsentettem ettől a jófajta bélisztől. Hú, de nyami volt. Hehehe. Olyan…..
terra incognita 2010.03.09 15:19:05
terra incognita 2010.03.09 15:40:05
@El Topo (Sgt. Elias): fenébe. akkor most leülök a sarokba, és intenzív önvizsgálatot tartok. aztán összeragasztatom visszamenőleg.
terra incognita 2010.03.09 15:52:28
@HRita: az zavart meg, h kati még mindig patrikkal van, zita ugye munka utánra szervezte, renit meg írtad is. aztán a 24 kicsit késői. a 17 nem.
még jó h nem vagyunk nőcis topikban:) akit huszonévest ismerek ilyen adottságokkal, az már annyira rá van görcsölve az egész hapsi-szex témára, h pont ezért nem talál senkit.
Jó reggelt mindenkinek.Újabb spec rovat. Kiemelt téma ma a punci és pina keresőszó... Mit gondolsz ha egy fiú/férfi pinának nevezi a puncit?A lovat sem hívjuk mályvacukornak...Fiuk ti szerettek pinát nyalni? és elmondanátok milyen az íze? :DÉn igen. Mint a döglött sóshal…..
terra incognita 2010.02.23 17:08:22
@PrincessConsuela: lehet h mi ismerjük egymást? a bnőimen kívül még senki sem mondta h nuni:D
 Ismét El Topo jelentkezik, ismét egy ütős poszttal. Én már nem is mondok semmit :) „Megvallattak, hogy vérzett a húsunk. Elvtársunk, ki még sétálsz, mint a fény, gondolj reánk, kik fel-le futkosunk és messze nézünk cellánk szögletén.” - Na helló, srácok!…..
 A lelki szemetesládát azért szeretik és keresik az emberek, mert ő mindenki gondját-baját megérti, elgondolkodik rajtuk, komolyan veszi, majd tehetségéhez és kompetenciájához mérten tanácsot is ad. Nem akart ő ilyen lenni, csak azzá vált; valahogy megérzik rajta…..
terra incognita 2010.02.01 11:48:00
hehe, végre egy poszt amiben magamra ismerek. legalábbis egy régi önmagamra, bizonyos részekben:)
aztán rájöttem h az esetek nagy részében ez nem kölcsönös.

@Mitya Ivanov:
hasonló a technikánk. bár én két választ alkalmazok: 1. hívd fel, 2. ha nem hív, az azért van mert nem akar.
ez utóbbit a picsogók nem akarják tudomásul venni.

tényleg Rita, lehetne poszt azokról akik nem fogják fel, ha nem kellenek vkinek, és egyre abszurdabb indokokat találnak ki, miért nem keresi őket álmaik férfija. vagy volt már csak én nem figyeltem?:)
terra incognita 2010.02.01 12:24:44
@HRita: igaz. kimaradt. én ennek egy tényleg orvosi kezelésre szorúló alfaját ismerem, aztán most úgy kitört belőlem. asszem azt a nőt nem tudom feldolgozni :)
terra incognita 2010.02.01 12:58:43
@oriza triznyák: ez nem biztos. van h az ember fiatal és azt hiszi ez barátság és kölcsönös.
igen, magam mentegetem :)
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
terra incognita 2010.01.24 22:50:50
@El Topo (Sgt. Elias): én csak most jöttem, ne szólj be. és szociális interakciókra van szükségem.
:)
terra incognita 2010.01.24 22:59:25
@_tx_: ezzel egyet kell értenem:)
az a közkedvelt felfogás, h a szépek beképzeltek, a csúnyák meg kedvesek. nem hiszem h van szignifikáns összefüggés. én mondjuk több olyan magát jelentéktelennek gondoló nőt ismerek, akik épp ezért tele vannak gyűlölettel meg lenézéssel, és kevesebb csinos de rosszindulatút :)
terra incognita 2010.01.24 23:06:22
@elődalmos: általában ez úgy van, h ha casanovát keresek akkor donhuán hódít meg, ha donhuánt akkor meg casanova. jajj, micsoda igazságtalan világban élek :):)
@_tx_: jóéjt
Hát nem tudok mit csinálni, nekem a halálom, ha valaki nem hozza ki magából a maximumot. Tudjátok, tipikusan azokról az emberekről beszélek, akik okés, jófejek meg arik, de igazándiból nagyon-nagyon elhanyagolják magukat. Na, szóval én arra tettem fel az életem, hogy jót tegyek.…..
Oriza triznyák nem először örvendeztet meg minket ütős poszttal, és bizton állíthatom, mai írása is ott van a szeren. Fogadjátok hát nagy-nagy szeretettel! Tizenhárom és hatvan év között fordulnak elő belőle példányok, de most összpontosítsuk figyelmünket az ifjabb…..
terra incognita 2010.01.08 14:50:26
@afromagyar: végeredményben az egyenruha-mánia is a meztelenségről szól :)
terra incognita 2010.01.08 15:12:50
@El Topo (Sgt. Elias): végső soron az ember lánya nem nézegetni akarja az egyenruhát, hanem levenni. már pedig ruha nélkül mindenki meztelen:)
terra incognita 2010.01.08 15:23:04
@El Topo (Sgt. Elias): jaj már, hát mondtam én ilyet? a meztelenségről rögtön a dugás jut eszedbe? és még én vagyok frojdista:)
Mitől randi egy randi?    hogy futtok egy csomó felesleges körtHol találok olyan lányokat akiknek kevés az önbizalma?    hogy nagylelkűen felemelhesd, és valaki megtiszteltetésnek vegye, hogy veled lehet?Hellló! Hová menjünk?    szia!…..
terra incognita 2010.01.07 18:56:51
@Thaddeus Griffin: nekem is ez jutott eszembe... :)
bár, nem túl reprezentatív felmérésem alapján, ha elkezd politizálni, inkább kiherélem mintsem leszopom. de lehet h túl naturalisztikus vagyok, akkor moderáljatok ki. majd beírom újra:D
  Nah, a jelölésekben annyira nem voltatok aktívak - kicsivel több mint 120 versenyzőt terjesztettetek elő végül 2009 legmodorosabbjának járó farmermellényére. Osztottam-szoroztam, és úgy döntöttem, hogy nem bontom szét az indulókat kategóriákra: mindenki, aki…..
A Görbe sminktükör új köntösbe öltözött a tehetséges festőművész és illusztrátor, CsM (http://www.madaraszgergely.hu) barátom jóvoltából, akinek nagyon köszönöm a lelkesedést, a beleölt sok munkát és a pompás végeredményt!CsM emellett az általam igencsak kedvelt Pozor…..
Igen, jól látjátok: bárhogyan is próbáltam, akármennyire is igyekeztem, ezt sem tudtam elkerülni. Úgy jártam, mint a JFK-gyilkossággal: a téma szerepeltetése nélkül folyamatos hiányérzetünk lenne, hiszen konteóblog szabadkőművesek nélkül olyan, mint disznóvágás pálinka,…..
terra incognita 2009.12.21 23:05:57
@gothmog: majd kiderítjük. vannak pillanatok amikre nem emlékszel? gyakran ébredsz idegen ágyban egy hulla mellett? gázolsz rendőrt zebrán?
terra incognita 2009.12.21 23:22:48
@gothmog: neeem, az nem. csak azt jelenti h nem vagy még elég öreg a józanul bulizáshoz:) de feltétlen jelezd, ha a másik kettő is bekövetkezik. és akkor küldöm a kényszerzubbonyt.
terra incognita 2009.12.21 23:49:03
@dzsugasvili: 1. 1000 nem a középkor "érett" szakasza. 2. amit te államnak hívsz, az akkor nem létezett. 3. azért ahhoz csatlakozott mert ki akarta lőni a keleti kereskedőket, ezen keresztül a riválisait - úgy nagyon egyszerűsítve. 3. a stílusod minősíthetetlen. hüjézd akit a tükrödben látsz.
Közkívánatra akkor most megosztom veletek az eredményeket :)Több mint 600-an töltöttétek ki a kérdőívet, köszönöm, igazán nagyon rendesek vagytok. Ha nagy leszek, meghálálom :))   Nem hittem volna, de a statisztika szerint férfiak olvassák többen a Görbe…..
Kedves Olvasó!Bizonyára te is nagyon várod már a karácsonyt, az ünnep meghittségét, a boldog együttlétet családoddal, szeretteiddel. Ám nem szabad elfelejtened, hogy mindez nem fog sült pulykaként a szádba repülni, a jó hangulatért neked is tenned kell. Nemcsak lélekben, de…..
Az öko-amazon önmagáról kialakított képébe nem fér bele sem a vehemencia, sem a dogmatizmus. Ő csak belelát a probléma mélyébe, s ezt nem hagyja, nem hagyhatja szó, sőt, tettek nélkül. Észleli a nyilvánvaló és sajnálatos tendenciákat: hogy az élővilág egyre pusztul, újabb…..
terra incognita 2009.12.15 12:36:20
@El Topo (Sgt. Elias): nem így értettem. a környezetnácik elmebetegek. de ha ez csak annyit jelent, h fairtrades cuccokat vásárol, szelektíven gyűjti a hulladékot, meg lekapcsolja a villanyt, az szerintem ártalmatlan.
terra incognita 2009.12.15 13:00:11
@El Topo (Sgt. Elias): szerintem a fanatikus sötétzöld nem szed fogamzásgátlót, azt a természet rendjébe való beavatkozásnak tekinti. mondjuk ha elég büdös a nem fürdéstől nem is kell a védekezésre gondolnia. ők nem tudjuk hol a törölközőjük... :)
terra incognita 2009.12.15 13:02:44
@terra incognita: tudják, na.

@greggrant: csak azt mondtam, h ha a fentebb leírt módszereken nem lép túl, akkor nem gáz amit csinál. akkor sem, ha nem ért a hulladékfeldolgozáshoz.
  A Nyelvtannáci meg a szóbelis poszt után újra itt van köreinkben (blogja tanúsága szerint) gruftisan halálváró Styxx, aki egyre merészebb megoldásokkal lepi meg a Modoros olvasóközönségét, köztük engem is.   A MODOROS ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ   Ez a poszt…..
Mi, nők sohasem vizelünk vagy húgyozunk, hanem csak pipilünk, legfeljebb pisikálunk. Shoppingolás közben minden esetben szerét ejtjük ennek – folyó ügyeket intézünk, ki kell mennünk, bepúderezzük az orrunkat – pszichés indíttatásból, mert feszült helyzetben…..
terra incognita 2009.12.06 11:56:38
Szerintem a törtetőknek csak hasmenése van. akkor viszont mindenki jobban jár, ha előre engedik... :)
@tff: mondsz vmit. lehet azért, mert ha a nő ivott túl sokat (vagy kevert össze-vissza), akkor az ugye lazamenőcsaj, tehát nem gáz. ha meg a hapsi, akkor meg milyen férfi már az, aki nem bírja az alkoholt?
Afromagyar és Krisztinca ezúttal nem kevesebbre vállalkozott, minthogy lerántsa a macis takarót a reménybeli kismamócák sokszor érthetetlen szóhasználatáról, és ezt a maga pucér, de babaillatú valóságában a nagyérdemű elé tárja. Nos, lássuk! Kedves HRita! Krisztinca…..
terra incognita 2009.12.03 11:47:03
@Gabica [a legboldogabb]: már csak azt nem értem, h papamaci elsődleges nemi jellegei hogy tudnak szolgálatot teljesíteni ha ilyen szavakat hall? volt az a film, asszem a hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt. ott nevezte el a csaj szófia hercegnőnek a célszerszámot. Vagy ezt csak csajos dumcsiban használják? sose láttam még közelről ilyen létformát:)
terra incognita 2009.12.03 11:55:05
@Krisztinca: @Gabica [a legboldogabb]: ma is közelebb kerültem a világ megértéséhez:):)
Gabica, te jó fej voltál. én el is röhögtem magam:)
terra incognita 2009.12.03 12:08:46
@Gabica [a legboldogabb]: hogy fejezzem be a vihorászást,sürgős tempóban. úgyh abban maradtunk, h ő adhat nevet, de a kiegyensúlyozott szexuális életünk érdekében ezt többet nem meséli el nekem:)
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
terra incognita 2009.11.26 12:28:48
@dildozer: ha szólni kell, régen rossz. szexelj olyannak, akivel passzoltok:D
Ma jó kislány voltam, és írtam egy rövid posztikát nektek a picurit zavaró csajos nyelvhasználatról és attitűdökről. Léccike, egészítsétek ki a saját ötleteitekkel is háeszek formájában. Annyira köszi! - Te, most mi a baj? - Semmi. - De látom, hogy valami nincs rendben. -…..
terra incognita 2009.11.26 12:19:30
@El Topo (Sgt. Elias): a pakolj már el nem használ. de ha elég irritáló szavakkal adják elő, akkor már csak azért is kiporszívózik a hapsi, h ne kelljen a léccibéccit meg a bunkóciságot hallgatni:) persze én nem teszek ilyet.
terra incognita 2009.11.26 12:21:00
@oriza triznyák: egyetértés. bólogatok itt, csak az nem látszik:)
"A nevelési-oktatási intézmény költségvetésének terhére kell megszervezni az előírt tananyag megismerését, feldolgozását, a mindennapi testedzést, az intézményen kívüli kulturális, művészeti, sport- vagy más foglalkozást, kirándulást, erdei iskolát." Szabó…..
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
 „Dicső hely a hölgyek szive, Önzés előtt bezárva ajtaja, Ha bejut is, csak lopva jut belé vagy Erőszak által, De nyitva áll mindennek, ami szép s jó. S az üldözött igazság, Ha mindenhonnan számkivetve van, Végmenedéket ott talál. Dicső, dicső hely a hölgyek…..
terra incognita 2009.11.20 14:44:10
@Gabica [a legboldogabb]: pedig nem... a leghosszabb az volt, amikor pénzt is vett ki, meg számlát is fizetett be. de hátrafordult, és megkérdezte, h nagyon sietek-e, mert akkor odaenged. úgy látszik jó időpontban járok automatához:):)
a vonatos-csomagos dolgot viszont ismerem. amikor van nálam egy húsz kilós bőrönd, nem tudom felrakni. úgyh ha vki odajön, h leülhetne-e, akkor azt válaszolom, h persze, bárhova, ahol lát helyet. biztos szoktak válaszolni, de addigra mindig visszadugom a fülhallgatóm:)
terra incognita 2009.11.20 15:05:29
@HRita: tudom:)
bár nem válogatok a nemek között. de egy majdnem üres kocsiban le tud ülni akárhova. akárhányszor nem tettem ezt meg, vagy kaptam magam mellé egy női utitársat, aki folyton odébb lökdösött, közölve, h nehogy ne férjek már el egy fél helyen. aztán amikor már felpréselt a falra, akkor előjött azzal, h ne hallgassak zenét, mert zavarja a zúgás. de valójában csak azt akarta, h hallgassam meg mekkora köcsög a (volt) hapsija. ha meg férfi volt, akkor fogdosni akart. szóval biztos bunkóság, de nem érzek rá késztetést h idegenek véleményére adjak.
terra incognita 2009.11.20 15:18:38
@HRita: ha nagyon tele van, azért megerőltetem magam:) fülkésben nem is gáz, ha sokan vannak bent, mondjuk eleve le sem ülök. a kedvencem az a nő volt, aki azt részletezte, milyen pocsék háziasszony a lánya. "és képzelje el, arra kényszeríti a férjét, h porszívózzon! a bőr lesült a képemről! szerencsétlen ember annyira meg van félemlítve, h hiába kértem, nem adta nekem oda a porszívót!"
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
terra incognita 2009.11.13 20:29:46
@Styxx: összegyűjtöm őket egy exCELLbe, és kérem a részem a nyereségből:)