Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommentmorzsa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
kommentmorzsa 2010.04.15 14:17:36
@SueSue: valami másba még esetleg nem tudnál belekötni? esetleg, hogy miért lóg ki a haja, vagy , hogy miért nem fekete?
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
kommentmorzsa 2009.12.20 11:38:52
@laszlo56: vicces.várj a betöltéssel László :)
meg mondd azt, hogy biztos felolvasta. ;)
kommentmorzsa 2009.12.20 11:44:17
@Aryo: jó lenne ha sokan, köztük ezekszerint te is, utánajárnának mi az a fika és mi az a vélemény, illetve negatív kritika. a négy közül egyértelműen Tabáni volt a legjobb, de lesújtó is egyben ez a dolog, számomra. hogy neked ki tetszik, kire szavaztál esetleg, saját dolgod. meggyőzni nyílván nem fogsz és én sem téged. ez nem erről szól.
kommentmorzsa 2009.12.20 11:46:23
@Aryo: szerintem elfogadható véleményt írtam. az, hogy neked nem tetszik egyéni szoc probléma, csak , hogy közhelyekkel is éljek. ha kifejteném neked sem fogadnád el, mert nem és ennyi. nincs ezen mit megbeszélni. te azon az oldalon vagy, én meg itt.
Név: David Bowie Ismertetőjele: Először is csúnya. Ezenkívül inas, megspékelve vámpírfejjel, oroszlánsörénnyel. A 80-as évektől eszelős szöszi, öltönybe csomagolva. (Aki nem ismeri: NEM ő a Bowie.) Ezzel az emberrel mindig gondban voltam. Nem értem. A mai napig hihetetlenül…..
kommentmorzsa 2009.10.20 09:51:28
@gyulaur: igen, Iggy Poppal karöltve :)