Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RetRoGirL

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön tudta, hogy a távolsági buszokon van felszállási sorrend az utasoknak? Igen? Ügyes, és akkor valahogy húzza ki a következő posztig, mert ez a többieknek szól. Egyúttal köszönjük olvasónknak, aki a földön ülve utazott 4 órát és levelezett a Volánnal ehhez a…..
Vertigo Media Szeptember 22-én került országos moziforgalmazásba az Így ért véget a nyaram című film. Az alkotás a 60. Berlinalen a legjobb film kategóriában versenyzett az Arany Medve díjért. A két főszereplő (Grigorij Dobrygin, Szergej Puskepalis) megosztva nyerte el a legjobb…..
Akinek van egy kis zenei érzéke, biztos vagyok benne, nagyon meg fog neki tetszeni. Ola Simonsson és Johannes Stjärne Nilsson nagyot alkotott, amikor kitalálták, megmutatják a zene valóban mindenhol körülvesz minket, és mindezt egyben elviccelve kicsit átadták nekünk. A film…..
Ebben az olasz vígjátékban az ötvenes éveikben járó férfiak kapuzárási pánikjával és annak belső folyamataival találkozhatunk könnyed olasz életérzéssel, vidámsággal fűszerezve. Bemutató: június 8.     A főszereplőt, Giannit (Gianni Di Gregorio) 50…..
Redbandita már múlthéten beharangozta, hogy róluk fogok írni, remélem tetszeni fog nektek, és felkelti az érdeklődéseteket, ha eddig nem sikerült nekik. Most zajlik a XI. Backpackers' Spring Festival a Gödör klubban, ahol több underground banda is fellép/fellépett, ma például…..
!Újdonság! EDITORSAz egyik legaktuálisabb angol indie-gitárpop együttes Birminghamben kezdte útját. A srácok még a Staffordshire Egyetem zenetechnikai szakán ismerkedtek meg, az együttest 2005-ben alapították. Nagy hatással voltak rájuk az indie világ vezető együttesei közül…..
PopKult Gossip - Music For Men 2010.10.23 15:54:00
A Gossip annak ellenére, hogy a Petőfi Rádió csak tavaly nyáron mutatta be a nagy érdeműnek, már 1999 óta létezik. Kik is ők? Nehéz megmondani, egyszerre indie rock, post-punk vagy dance-punk. Mindegy is, hiszen jó az amit csinálnak.  Tudni kell róluk, hogy sokszor kiállnak…..