Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takimester

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taki blogja Ötletelés alatt 2013.12.16 16:17:32
Sziasztok! Aki járt már itt korábban az tudja, hogy voltak itt szép számmal összefüggéstelen bejegyzések. Nos azok most a múlt homályába vesztek. Igyekszem kitalálni, hogy mi is legyen egy olyan téma ami összefüggő, és nem feltétlen csak az exhibicionizmusomról…..
Akkor most elkezdem én is ezt a blogírást, hogy milyen sűrűséggel kerülnek bejegyzések azt még nem tudom így előre, de biztos izgalmas dolog, ha annyi ember csinálja. Igazságszerint nekem most-mint több hozzám hasonló korú lánynak és fiúnak akik egyetemre/főiskolára…..
Tehát. Megkezdem én is blogos pályafutásom itt, az én kis Szerelmem árnyékában.Takács Ági vagyok, mint azt már tudjátok, és két nap múlva lesz egy éve, hogy együtt vagyunk Danival. Amióta ismerem, mindig mondogatta, ha valami szerencsétlenség ért, hogy ez azért van mert Takács…..
Aki ismer tudja: egész nyáron napszemüvegben járok mindenhova. Sőt télen is. Gyűlölöm a direkt fényt, sok szemproblémám volt és érzékennyé vált a szemem, ráadásul a városban mindenhol tükröződő felületek vannak: kocsi ablakok/szélvédők, ablakok, minden!!!A múlt héten…..