Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaan

49 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán sajnálom, hogy a következő énekesnőről itthon elég kevés szó esik, szerintem manapság ő az egyik legigényesebb és egyben egyik legelvontabb személyisége a popiparnak. Élőben is volt szerencsém hallani a hangját, a 2008as bécsi Madonna koncerten ő is fellépett, és azt…..
Gondoltam idén még egyszer érdemes divattal foglalkozni, itt vannak tehát az idén készült legmeghatározóbb kampányfotók.  Balenciaga, Stella McCartney, Lanvin, hogy csak párat említsek előre. Ha pár év múlva előveszünk egy 2009es Vogue-ot vagy V magazint biztosan beleakadunk…..
Sophie Ellis Bextornak idén egyetlen dobása volt, de az elég jóra sikeredett. Annyira, hogy véleményem szerint a Heartbreak lett idén a második legjobb klip. A videó tökéletes példát mutat arra, hogyan lehet egyszerű megoldásokkal nagyot alkotni. Itt nincsenek bonyolult kellékek és…..
A következő szám premierjét nagyon stílusosan egy Alexander McQueen divatbemutatón hallhatták a szerencsés jelenlevők, cserébe a klipben is feltűnik egy-egy darab a tervező 2010-es tavaszi kollekciójából. Ez alapján már nem nehéz kitalálni kire gondolok, de további segítségnek…..
Az ajándékozást követően akár féláron is megvehetitek a fiatal magyar tervezők ruháit, táskáit a Monoban! Az akció december 28-án indul. ..
Egyetlen hellyel csúszott le a La Roux formáció a dobogóról Bulletproof című számukkal. Lehet, hogy azért mondom ezt, mert friss formációról beszélünk, de nekem ez a klip jellemzi leginkább a 2009es év hangulatát. Azonban a teljes képből hiányzik még három videó, és az a…..
Collage K.O. Madonnától 2009.12.21 17:07:00
A madonna.co.hu-n megjelenő hír szerint Madonna Revolver című számából nem fog klip készülni. Ennek ellenére hetek óta több videómegosztón elérhető egy nagyon is klipszerű felvétel. A madonna.com-on sem olvashatunk róla, egyelőre.A felvételen Magde a sportlövészet helyett a…..
A következő előadó egy másik videójával már bekerült a top tízbe, és ha ez nem lenne elég, most egyből két hozzá kapcsolódó szám osztozik meg az ötödik pozícióért. Nem tudtam dönteni, hogy melyik a jobb, mindkettőt más okból szeretem. Az egyik vintage hangulatú,…..
Lady Gagáról sok bejegyzésünk született már, és néha már-már úgy érzem official lady gaga fansite válik belőlünk, de azt hiszem ez ellen nincs mit tenni. Idén a nagy sztárokat állva hagyta Lady Gaga. Ritkán lehet felmenni a netre úgy, hogy ne legyen róla új fotósorozat, video…..
Az új kedvenceim, a The xx,  Basic Space című klipje lett a hetedik helyezett. A banda 2005 óta létezik, a londoni fiatalok első albuma azonban csak idén augusztusban jelent meg. A zenéjük mellett a látványvilág is elég különleges és inspiratív. Hagyom, hogy a klip…..
Collage Lady Gaga rénszarvasként 2009.12.13 13:21:00
Gaga londoni tartózkodása során készült a kép, az énekesnő egy aganccsal díszített fejdíszt viselt...
Collage The Defensive End 2009.12.11 23:40:00
Photography by Massimo PamparanaStyling by Ivan Bontchev ..
Collage Versace Pre-Fall 2010 2009.12.07 17:45:00
A nyolcadik helyezettet azért szeretem, mert a számhoz készült felvételek rácáfolnak az eddig megszokott nagyon gáz trendekre. Mit mond a legtöbb dj? Ha bulizós számot készítettünk akkor a klipben csak az a fontos, hogy jó csajok táncoljanak, lehetőleg minél kevesebb ruhában,…..
Az építészet igen hasonló a divathoz, mindkettő meghatározza mindennapjainkat ha szeretnénk, ha nem. Életünket (jobb esetben igazi) tervezők által megálmodott ruhadarabokban és épületek közt éljük le. Mindenki követ el hibákat, ám ha egy ruhadarab nem áll jól vagy eleve…..
Zaan 2009.12.06 21:25:53
@Lumpy a kretén szarvas: A cikkíró a világ legmenőbb épületei bejegyzésében kifejti, hogy milyen épületek tetszenek neki. Szerintem azok közül egyik sem nevezhető standard panelnek. :)

ezek pedig azért borzalmasak mert mind iszonyat ízléstelen.
Örömmel láttam, hogy mekkora érdeklődés övezte a világ legrondább épületei című bejegyzésemet, a rengeteg olvasó és komment csak megerősítette a folytatással kapcsolatos szándékomat, elkészítettem tehát a világ legmenőbb épületei összeállítást: 30 St. Mary Axe…..
Videoklipek terén nem lehet rossz év az amelyikben Madonna csak kilencedik helyezést ér el. Idén nagyon sok izgalmas klip készült, ez így igaz. A jelek szerint a mi drága jó Madonnánk elhatározta, hogy az idő múlásával egyre fiatalabb célcsoportot szemel ki magának, és …..
Szeretem a következő fotóst, stílusa elég jól felismerhető, nem trükközik túl sokat, naturális formájában ábrázol mindent. Fotói alapján egyből ki lehet találni, hogy Andrew Zuckermanról van szó. Az alábbi képeken különböző ajándékokat ajánlanak a farácsonyfa alá az…..
Collage Natalie or Nothing 2009.12.01 21:50:00
Photography : Mario TestinoStyling : Clare Richardson Swimsuit top Bottega Veneta Shoulder pads Keko Hainswheeler customized with Crystallized™ – Swarovski Elements by Keko Hainswheeler T-shirt Calvin Klein UnderwearJacket, swimsuit, necklace ChanelJumpsuit Armani Privé Ring (worn…..
Mint ahogy ígértem, itt az idei év klipjeit rangsoroló összeállításom első darabja. És, hogy mi alapján döntöttem? Egy jó klip ötletes, nem kell hatalmas összegeket feltétlenül statisztákra, méregdrága autókra és cirkáló helikopterekre költeni. Nekem nagyon fontos, hogy…..
Collage Kollektíva Mikulás Móka 2009.11.29 20:00:00
Elindul a visszaszámlálás, alig egy hónap maradt az idei évből, keddtől decembert írunk. Az utolsó hónapban szokás értékelni az évet mindenféle nézőpontból. Én személy szerint divatról és zenékről szeretek írni a Collage-nak, így mi mást választottam volna ha nem e két…..
-Is that comfortable? Is it breathable?  - It's fashionable.  ..