Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP-Zala

103 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha sikerül a lehetetlen (az LMP-nek nem is néha) – ezt persze nem kell magyarázni.Aztán vannak kevésbé látványos ügyek. Ugyan kevésbé izgalmasak, de ettől még oltári buktát jelentenek. Négy megyei lista, huszonegynehány polgármesterjelölt – ezen volna mit…..
Központi blogunk írását közöljük.Már én kérek elnézést, de egy tiszteletkör erejéig visszatérnék a nagy nyilatkozatra és tágabb kontextusára. Történt ugyanis, hogy Orbán Viktor a pártján belül, illetve azon kívülis elmondta, mi volt a fő motívum a NENY kötelező vagy…..
LMP Zala megye Álláshirdetés 2010.07.08 15:59:04
A Lehet Más a Politika Zala Megyei Szervezete alkalmazottat keres zalaegerszegi titkár-ügyintéző munkakörbe. Feladatai: elektronikus levelezés bonyolítása, szervezés, ügyintézés, közterületi megjelenés a párt színeiben. Feltétel: önálló munkavégzés képessége, jó szervező…..
Egy ma megjelent kormányhatározat arra szólítja fel az állami intézményeket, hogy tegyék ki a falaikra a Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot. Az LMP már a parlamenti határozat elfogadásával sem értett egyet, hiszen az együttműködést nem lehet dagályos…..
Békés megyei blogunk rövid írását közöljük.Sokan követelik: valljunk szint, hova tartozunk: a jobboldalhoz, vagy a baloldalhoz? Nos, a XIX. században a fő politikai meghatározó kategóriák a konzervatív és a liberális voltak. A XX. században a jobb és baloldal…..
Sokan követelik: valljunk szint, hova tartozunk: a jobboldalhoz, vagy a baloldalhoz? Nos, a XIX. században a fő politikai meghatározó kategóriák a konzervatív és a liberális voltak. A XX. században a jobb és baloldal megkülönböztetés vált meghatározóvá. A XXI. században új…..
LMP-Zala 2010.06.24 14:12:57
Az LMP kampányt indított "9 nap a demokráciáért" címmel az önkormányzati váélasztási törvény antidemokratikus, aránytalan módosítása miatt a lent részletesen ismertetett demokratikus alapértékek fideszes gőzhenger általi eltaposása ellen tiltakozva. Központi…..
A ma elfogadott új önkormányzati választási törvény a 10000 lakos feletti városok esetében az egyéni képviselők arányát 70%-ra növeli. Ez annyit tesz, hogy egy 40%-os párt simán megszerzi a képviselőtestületek kétharmadát, a többiek (60%) meg marakodjanak a pár (30%-nyi)…..
Az LMP vasárnap megtartotta tisztújító kongresszusát Balatonalmádiban. A kongresszus a testületbe beválasztotta Mező Jánost, a zalaszentgróti körzet egyéni jelöltjét.Sok sikert kívánunk munkájához!..
Az LMP mostanában belső ügyeivel van elfoglalva, hogy aztán az önkormányzati választásoknak újból teljes erővel neki tudjon indulni. Tartottunk megyei tisztújítást, új választmányt és koordinátort választottunk, megyei szimpatizáns-találkozót. Most hétvégén pedig…..
A lehetmas.hu blogunk írását közöljük. A Parlamentben gőzerővel folyik a vita a Fidesz által beterjesztett törvényjavaslatokról. Ezek egyike az állami vagyongazdálkodás intézményrendszerének átalakítása. Erről a javaslatról is megvan az LMP véleménye, amit Scheiring…..
A hétvégén Zala megye küldöttsége is részt vett az LMP VI. kongresszusán. A kétnapos tanácskozás fő témája az alapszabály módosítása volt. Ennek egyik fő témája a tagfelvételi zárlat feloldása, ugyanakkor a segítő tagság bevezetése és a rendes tagság elérésének…..
A második forduló után 30 nap áll rendelkezésünkre, hogy eltüntessük plakátjainkat. Csapataink harcban állnak, de ha valaki látna bárhol LMP plakátot, kérjük jelezze itt kommentben vagy a zala kukac lehetmas pont hu címen emailben. (De ha csak 1-2 plakátot találna, akkor azzal…..
Bizony, megcsappant a blogunk látogatottsága a választásunk után, mint az várható is volt. Mi magunk is pihentünk egy kicsit, sokat kivett belőlünk ez a kampány, visszatértünk rendes munkáinkhoz és behoztuk, amit elhalasztottunk. Ugyanis mindent elhalasztottunk, ami halasztható volt,…..
LMP Zala megye A köszönet szavai 2010.04.29 17:11:00
Köszönjük mindenkinek, akik segítettek az LMP parlamentbe jutásában. Rendhagyó módon ezt Scheiring Gábor parlamenti képviselőnk köszönetének újraközlésével tolmácsoljuk bővebben. Nagyon szép szavak. Talán csak Csiba Katalin budapesti jelöltünk szavai vetekszenek vele.Ennek a…..
--- Az LMP Zala megyei koordinátora tollából ---A zalai LMP elleni rágalomhadjáratban mostanában már naponta jönnek ki az újabb lejárató kiszivárogtatások. Tegnap például az MTI megírta, hogy hivatalos forrásból értesült, hogy hat hamis ajánlószelvényünk van. A…..
A Lehet Más a Politika helyi szervezete a Zala megyei 1-es számú egyéni választókerületben 2010. március 12-én 800 darab ajánlószelvényt adott le, amelyből részletes átvizsgálás után az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság 772 darabot érvényesnek…..
Az MSZP mindkettővel kísérletezik.Részletek itt:http://lehetmas.blog.hu/2010/04/19/nem_lehet_mas_az_mszp Ext.get( 'trackbackURL' ).dom.innerHTML = Ext.get( 'trackbackURL' ).dom.innerHTML.replace( 'tr85', '' ); ..
Kövér László, a Fidesz-KDNP Zala megyei listájáról a parlamentbe kerülő képviselő (Veszprém megyéből származó Pest megyei lakos) nyilatkozta a következőket az LMP-ről:Kövér László üdítőnek tartja az LMP stílusát. A Fidesz választmányi elnöke a Heti Válasznak azt…..
LMP Zala megye 8646 köszönet 2010.04.15 22:07:00
Az LMP Zala megyei listájára 8646 szavazat érkezett, ez az összes szavazat 5.8%-a. A megyei vezetés február 6-i bemutatkozó sajtótájékoztatón elhangzott célkitűzést teljesítettük. Talán ez az eredmény elhallgattatja azokat a hangokat, akik azt gondolták és gondolják, hogy az LMP…..
LMP Zala megye 5,8% 2010.04.12 03:17:00
Köszönjük 5,8%-nyi zalai választópolgárnak, hogy bizalmukkal megtiszteltek! Sajnos zalai parlamenti képviselőnk nem lesz, deha parlamenti frakciónk munkája elnyeri a választók tetszését, akkor 4 év múlva, igen, lehet ez is másképp!..
LMP-Zala 2010.04.14 23:13:29
@webuda: Ha cinikus akarok lenni, akkor azt kell, hogy mondjam, nincs mit eltávolítani, megtette helyettünk a helyi Fidesz, amelynek aktivistáival a tettenérés csaknem tettlegességig fajult. Lásd még: zalaihirlap.hu/kozelet/20100407_plakatszaggatok_rongalas_miatt_nyomoznak
A másik válaszom az, hogy a választások második fordulója utáni 30 nappal kell vele elkészülnünk. Egyelőre nem keztük el, kifújjuk magunkat, ünneplünk, követjük a versenyben maradottakat. Majd a jövő héten.
(időzített poszt)Nehéz kérdés, magunk sem nagyon tudjuk eldönteni. Vannak olyan események, amelyek egyértelműen sikert jelentenének, mások kudarcot. Ezeket az eseményeket viszont különféle szempontok szerint lehet definiálni, például abszolút számokban, százalékokban,…..
Kedves szimpatizánsaink, leendő szavazóink! Nagyon nehéz kampányon vagyunk túl. A politikai elit a mai napig nem hiszi el, hogy megtörtük a húsz éve áttörhetetlennek hitt falakat, és az országban mindenütt választhatóvá tettünk egy demokratikus, alulról szerveződő, a…..
A Lehet Más a Politika Zala megyei szervezete kérdésesnek tartja, hogy megfelelően képes lesz megyénk érdekeit képviselni egy, a választások esélyesének számító párt megyei listavezetője, aki zalai szavazatokkal csaknem biztosan mandátumhoz fog jutni. Arról sajnos nincs…..