Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khirrill

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Necro még mindig meg tudja lepni az embert, még akkor is ha már látta a White Slavery és a Who's ya Daddy cenzúrázatlan klippjeit. Legújabb lemeze DIE! néven látja meg a napvilágot 2010 februárjában és a Human Traffic King ( White Slavery pt. II ) klipje segít mindenkit rávezetni…..
ha az ember nem mehet turnéra, jó ha legalább egy lakótársa akad, aki jelent néha eszünkbe juttatva, hogy mivel telhet egy dolgos éjszaka egy turné alkalmával...:"Csö Sracok! Epp Hannöverben küzdök a masnapossaggal, eddig faszan alakul a turne, jo a kaja meg az ital is, van sok…..
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
Fuck To The Music őőőőrület... 2009.10.20 09:00:00
Mostanában egyre több a kéregető punk az utcákon, és hát mi a legpunkabb dolog ha nem az államot lehúzni, akárcsak, egy csigára a cinyóhoz?  Javasolnám az illetékes szerveknek, hogy alapból legyen  perforált  a lap az útlevélben, így még a pepecs tépkedés terhét…..
Khirrill 2009.10.20 20:08:27
nah hát igen... :D a ps-hez megy tegyük hozzá hogy a támogatók közt van a www.botsbybots.blogspot.com/ is, hisz a Pándi Balázs névre kattintva egyből linkeli az oldalt.KHM. :D hajrá balázs!
Megannyi szünet és kínos csend után a blog.hu-n talált végleges otthonra a blogom. Még több romantika, még több idiótaság, ráadásul az Index jóvoltából lesz kéthetente video lehetőleg sok kínos jelenettel ( ne fossál, rámnézve is kínos is lesz benne... ). Nyílván nem…..
Khirrill 2009.10.18 16:07:41
@pepito1: annyira tudok röhögni, amikor valaki egy szép de butább csajt lekúrváz stb. általában az derül belőle ki, hogy az illető irigy, esetleg nincs barátnője, vagy olyan csúnya és szerencsétlen hogy nem is lesz... ;)