Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M_Á_ (törölt)

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kőházy „FankaDeli” Ferenc hosszan válaszolt saját blogjában a Reakción megjelent tűnődésemre és az azokra született olvasói kommentekre. Az alábbiakban - egy rövid viszontválasz után - változtatás nélkül közöljük tanulságos gondolatait.   Személyes…..
M_Á_ (törölt) 2009.10.20 13:40:13
@Várkonyi: betiltva.com/files/viranyi_elemer_finn-ugor_nepek_elettere09.php

ha már úgyse veted meg a nyilasközeli irodalmat, érdemes ezt is elolvasnod Mikági. tanulságos.
M_Á_ (törölt) 2009.10.20 14:46:14
@M_Á_: ezt csak a "szánalmas gyűjtögetők" miatt linkeltem, de az egész írás elég érdekes ha már nemzeti radikalizmusra, nácistákra, finnugor elméletre és hasonló érdekességekre váltottunk kecsói fehérseggű nigga ügyéről.
Nemes közéletünk áramlatait gerjesztő három fennkölt szellemmiség közül vajon melyik dagasztja leginkább e megkopott fényű rencerváltó párt szakadt vitorláját? Rávághatnánk, hogy a kuruc. Az MDF kuruc párt volt, ott voltak a költők, Lezsák, Csengey, na meg Csurka, minden…..
Csonka hazánk pártjainak bemutatását kezdjük a legambíciózusabb, legfiatalabb és leggyorsabban duzzadó csapat, a JOBBIK bemutatásával. Mint hivatalos nevük, a "Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt", vagy valami ilyesmi, amit még súlyosbít az első szó mögött álló…..
A Három Hülye A Három Hülye 2009.10.18 14:30:00
Magyarország mai közéletét három ősi erő mozgatja, alakítja, hatja át és tölti meg tartalommal. Három hülye a múltból, jelenben és jövőben. Három nyálcsorgató idióta áll a szociális otthon udvarán, hol ketten összeállnak, hol mind egymás ellen fordulnak, hol cukkolják…..