Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grand Plié

97 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... hogy melyikotok kap ertesitest az uj bejegyzesekrol. Bevallom, total elfelejtettem, hogyan is kell bejegyzest irni? Idoutazas...
Illetve nagyon úgy néz ki, hogy én integetek Amerikának búcsút január elején. Legrosszabb évszakban költözöm haza, szürkeség, hideg, latyak, szürkeség, szürkeség... de kit érdekel mindez, amikor a barátaim mosolya fog várni. Ugye? Hát nagyon úgy néz ki, hogy most már nincs…..
Euroatlanti kapcsolat Látogatók! 2014.10.25 22:19:03
Ma itt járt átutazóban Bogrács és a párja! De jó volt őket látni, még akkor is ha csak pár órát tudtunk együtt tölteni. Manócska jól meglepett minket, amikor Bográcsék érkezésekor a nyüzsgő pályaudvaron azonnal odabújt Bogrács úr lábához. Vagy az aurája lehetett nagyon…..
Grrrr!!! Nagyon nem szeretek csomagolni! Mindig nyomaszt, hogy vajon mit felejtek el betenni. Pedig lassan el kell kezdenem, mert a jövő hét elején irány haza - juhéjjj! Még szerencse, hogy fél éve érkeztünk, így áttekinthetőek az ingóságaink, illetve a célállomáson is minden…..
Euroatlanti kapcsolat Help 2014.05.23 13:13:48
Most veszem észre magamon, ahogy pakolom el a játékokat egyre csak az jár a fejemben, hogy "ica tolla motolla, ketten ülünk egy lóra"...... Hogy lehet ezt kikapcsolniiiii??? (Nem megyek többet kerekítöre, az tuti....)..
Az úgy volt, hogy volt nekünk egy nagyon unalmas értekezletünk, ahol elmondtak sok-sok unalmas infót, én majdnem elaludtam mert Pöttöm baba egész éjjel fogzott, természetesen a vállamon és így csak arra koncentráltam, hogy megfelelő időben bólogassak és mosolyogjak, legalább…..
Grand Plié 2014.04.10 10:28:21
@Babek: Mi is nagyon várunk, Babek!!! Naná, hogy sétafikálunk majd a belvárosban. Megnézzük, milyen ruhában pisil a kisfiú és számodra a feministák által emelt pisilő kislány szobrának meglátogatása is kötelező lesz ;) Főleg, hogy az utcájában van az a söröző, ahol a világon a legtöbb féle sört lehet megkóstolni. Vagy együnk tejszínhabos, epres goffrit? Utána heverésszünk egy parkban a napsütésben, mint a belgákok? Nagyon várunk!!! :)

Többiek, gyertek ti látogatóba!!!
Euroatlanti kapcsolat Agresszió 2014.03.02 20:46:32
Sosem értettem a családon belüli erőszakot. De most simán lehet, hogy apró, szilánkos darabokra töröm a férjem fején az ipadot...
Grand Plié 2014.03.04 20:09:59
Euroatlanti kapcsolat Fogadalmak 2013.12.26 23:32:39
Emlékeztek arra a bejegyzésre/emailre, amiben az újévi fogadalmainkról volt szó? Jön az év vége és én persze már tervezgetek, hogy jövőre torna, meg saját idő, meg több játszótér, meg több kreatív foglalkozás, meg több fodrász, meg több szépirodalom.... De ma…..
Euroatlanti kapcsolat Csak csajok 2014.01.01 13:49:43
A kimaradtak kedvéért egy kis szubjektív összefoglaló a karácsonyi gagyi partiról: TÖK JÓ VOLT!!! Jaj, Lányok, komolyan, az ünnepi időszak fénypontja volt a buli, ennyit régen röhögtem/lelkiztem/panaszkodtam :-) Azt hiszem az est középpontjában ez a poszt állt, ne olvassátok…..
Grand Plié 2014.01.07 03:02:40
@Lila Lisa: jan.9. du. indulunk. Kis háztartásom fele már bedobozolva, bútoraim lapra szedve kint várnak a verandán a teherautóra.

Klassz volt a találka, sajnálom, hogy el kellett jönnöm hamarabb!
Euroatlanti kapcsolat Coming out 2013.11.20 14:54:23
... ezentúl hívjatok nyugodtan feministának...  ..
Valahogy így érzem magam. Sokszor van ilyen érzésem, amióta a kis Manócskával töltöm a napjaimat, itt vidéken. De ma szó szerint be vagyok zárva!!! Kedvesem hajnalban elment dolgozni és ahogy azt kell, bezárta a házat. Én meg reggel vettem észre, hogy a kulcsom a kocsiban maradt az…..
Szerdán este telibe kaptam az uzsonnát és a viszonylag szerény mennyiségű vacsorát, pontosan az ölembe vissza, este 8kor a hintaszékben. Lajosom még sehol, én meg ott ültem egy bágyadt gyerekkel a kezemben, csöpögve a banános, gabonapelyhes trutyitól..... Tudom, már biztosan sokan…..
Grand Plié 2013.11.13 07:58:42
@Lila Lisa: :)))
Tényleg pofátlanság, hogy csak úgy belekotnyeleskedik a beszélgetésünkbe! De ügyesen eltávolítottad a kommentet a "Moderál" paranccsal. Mind adminok vagyunk, így ezt mindannyian meg tudjuk tenni.

Új bejegyzés: lépj be - bal oldali fő menüben "ehyéb" alatt válaszd az "Admin"-t - a megnyó új képernyőn keresd az "Új bejegyzés" linket.
Csak, hogy ne maradjatok le a legfrissebb marhaságokról: korábbi nevén Aktivista, aki júniusi látogatásom után eltűnt tegnap jelentkezett, hogy nem hagyta-e nálam a fekete cipzáros pulóverét??? WTF??? Hogy lehet valakinek pofája ehhez? Úgy elküldtem volna a fenébe az…..
Grand Plié 2013.10.31 04:19:49
@Babek: hehehe!
Grand Plié 2013.11.12 23:12:57
@Mr Big fan: ügyes!
Euroatlanti kapcsolat Kávé 2013.10.30 23:46:38
avagy ezért jó egy pszichológus a csapatban... Szóval, tegnap hosszan bizonygattam Lila Lisának, hogy NINCS MÁS LEHETŐSÉG!, de azért a szavai még hosszan munkáltak bennem (mert a szavak már csak ilyenek) és ennek eredményeképpen ma reggel úgy döntöttem, hogy van :-) Reggel…..
Grand Plié 2013.10.31 04:16:29
Sziasztok! Már jó régen nem írtam, teljesen elfelejtettem...:( Most gyorsan pótoltam a bejegyzések átolvasását:) Hétvégén Balatonxxx napok voltak, bábszinházzal. "Eperke" egyből rohant  a színpadra, táncolni, majd utána egy kisfiú, fel akarta kérni, de nem sikerült.…..
Grand Plié 2013.10.19 09:49:43
Tekintettel arra, hogy a kedvesem elutazott 3 napra munkaügyben, miközben közeledik a melegfront és én itt maradtam egy félig kész tető alatt, tegnap úgy döntöttem, hogy gyorsan véglegesítem a babakelengyét. Amúgy is Manócska sokat feszeng, szűk már neki odabent, szó szerint…..
Euroatlanti kapcsolat El se hiszem 2013.06.28 09:44:43
Ma virradóra sikerült 5 ÓRÁT EGYHUZAMBAN végigaludnunk!!!!! El se hiszem, el se hiszem........(Grand Plié, ne ijedj meg, mi eléggé extrém esetek vagyunk.....)..
Grand Plié 2013.07.15 08:08:26
Képzeljétek vasárnaptól két hétig én vagyok a főnök, mert mind a két vezető szabadságon lesz... Nem kis feladat lesz, teljesen be is vagyok tojva. Fél 8 és még nem látom mikor megyek haza - mi lesz itt akkor jövő héten. Kérlek szorítsatok, hogy két hétig világbéke…..
Euroatlanti kapcsolat Mérleg 2013.05.21 06:28:02
Avagy milyen pasikkal randiztam az utóbbi időszakban: - Olaszországból bébiként adoptált fiú akinek teljes önkép zavara van - azt gondolja magáról európai, pedig dehogy - horvát/ olasz röplabdás akinek organikus boltja van (a 2o perces randi) - holland volt Wall str tőzsdés aki…..
Grand Plié 2013.06.08 07:35:57
@Mr Big fan: Milyen fotós?! Kérjük fejtsd ki bővebben! Főleg akkor ha péntek éjjel posztolsz ilyen megjegyzést ;)
Tegnap megvolt az első óvodai anyák napi ünnepség, és vidámra, emlékezetessé sikeredet. :-) A gyermek az elején annyira izgult, hogy be sem állt a többiek közé, inkább szorosan hozzám bújt. Aztán csak sikerült "belöknöm" a gyerekek közé, de nem volt nagyon aktív. A gyerekek…..
Eddig úgy gondoltam, hogy egy lila nadrág miatt nem lehet 2 órát hisztizni. Már tudom, hogy lehet! :-) Nyuszifül délelőtt véletlenül bepisilt a lila legginsébe, és csak 1db lila leggins-e van.... Más nadrág/harisnya nem volt jó neki, így maradt a hiszti. Én próbáltam türelmes…..
Grand Plié 2013.05.10 12:11:52
Vigyázat! Indokolatlan nyavalygás következik! Pfújjj! Előre szégyellem érte magam, de ez van. Kiürítettem a lakásomat és hetek óta próbálok két komplett háztartást egy tető alá hozni. Milyen egyszerű is volt, amikor nem volt még szinte semmink és az exemmel egy üres lakást…..
Most, hogy végre kisütött a nap és hivatalosan is pihennem kellett (és lehetett, mert elutazott a Kedvesem egy hétre), gondoltam, feltöltöm egy kicsit a D-vitamin készletemet és kiülök a napra olvasni. 24 fok lévén, elővettem a fürdőruhámat. Mivel annyira nem vagyok elrugaszkodva a…..