Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don_Kihóte

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mivel elérkeztünk a vasárnaphoz, ezért először is várom a BB díj jelöltjeit, másodsorban pedig közzéteszem a Hét Dolgozója kitüntetés várományosainak névsorát.   Íme: epres négercsók, respecta /01, Strici   Véleményem szerint Ők voltak a héten a…..
Don_Kihóte 2009.10.18 14:33:10
@totorohun: OK, de:

- a titkárnő titkárnőként van állásban, csak a gyakorlatban főnökösködik, ill. nyomja be a családtagjait állásba

- a csókos laboráns laboránsként van állásban (így se dolgozik)

- egyedül a rendszergazda támadható, hogy laboránsként vagy segédlaboránsként van állásban, de effektíve rendszergazda, a honlapon is így szerepel

A minőségbiztosítás megkapargatása jó ötlet, valaki ajánlotta korábban.
Don_Kihóte 2009.10.18 17:01:37
@Mike36: „másrészről azzal, hogy a neten szervezkedsz, és tergeted a szennyest, jó uton haldsz afelé hogy irásbelivel basszanak ki, ha a rektorhoz mész árulkodni dettó. vagy te akarsz lenni a tankszékvezető?
ha én lennék a rektor, utánenéznék a dolgoknak, lehet, hogy repülne a a titkárnő a tanszékvezető, de repülnél te is. A dékán helyében ugyanis elbocsátásom előtt még úgy basználak ki, hogy lábad nem ri a földet.”

Senki nem pályázik a tanszékvezető helyére, a dékán sem hinném, hogy belebukna egy ilyen ügybe. Miről beszélünk?

„(mindezt enm indulatból irtam, számomra egy munkavállaló legyen lojális a céghez, és ne a sajtóban, interneten mocskolja, vagy mocskoljon engem, főleg őgy, hogy még el is bocsátanak)”

Ha mocskolni, szennyest teregetni akartam volna, írok intézménynevet, tanszéknevet, webcímet. Vagy elég lett volna egy tíz betűs szakszót leírnom és a google-en 2 perc alatt ránk lehet találni. Véleményre, tanácsra voltam kíváncsi, ezért küldtem be a posztot.

Azzal egyetértek, hogy engem (eddig) személy szerint kevés közvetlen hátrány ért, így kár is lenne ugrálnom nekem egyedül. Jelenleg.
Don_Kihóte 2009.10.18 19:50:19
@Schulteisz, az ikrek: egy másik hozzászóló már próbálta belemagyarázni a generációs ellentétet is, most meg a diplomás-nem diplomás kontraszttal jössz, a történetem egyikről sem szól.