Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szitu66

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többszáz fiatal, bezárt McDonald's, pénzzel megdobált rendőrök - 2009 október 31-én a Képviselői Irodaház előtt, a 4K! akcióján.Szokatlan jelenségbe ütközhettünk szombat délután nem messze a Parlamenttől, a Képviselői Irodaház előtt. Egy tömegdemonstrációba, de nem abban…..
Hófehérke egy ágyban piheg a hét félmeztelen törpével, miközben jóízűen szívja cigarettáját, és füstkarikákat ereget. Eddig maximum csak a Disney filmek felnőtt átirataiban láthattuk az ártatlan hercegnőt efféle szituációkban.De ez itt most mese, ez egy sör reklám. Az…..
 Hát, elindult a blog szerű képződményem, remélem bejön majd nektek is. A következő hölgyekre anyuci nagyon büszke lehet... Én az vagyok:PSzopkodnám a mindet...     …..
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
szitu66 2009.10.25 13:48:23
@S. Annyi: Arról is van statisztikád, hogy annak az 1000000 nőnek mennyi "hozzá illő" pasiból lehet válogatnia? Szerintem kicsit alacsonyabb a választékuk.
Kedves Répagyöki! Kedves szomszédasszonyom! Kedves "aki-szintén-nem-tudta-még-eddig" ! A KO! és az OK! szócska közti különbség nem csak a két betű felcseréléséből áll. Én momentán KO! vagyok a sok falevéltől a kertben, mert csak az én bosszantásomra hullanak le.…..
szitu szitui boszorkányok 2009.10.18 09:10:48
Boszorkányok márpedig vannak. Gyerekkorunkban azzal etettek, hogy a boszik gonoszak. Aztán jött Óz, ott meg volt Keleti és Nyugati boszi, az egyik gonosz volt a másik aranyos. Tini csaj koromban, ami nem tegnap volt, boszinak képzeltem magam, mert néha úgy éreztem, hogy fognak az átkaim.…..
Napi humor Elektromos fogkefe 2009.10.14 19:09:00
szitu66 2009.10.21 07:48:10
:)
1. Keressünk egy embert. Ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hanem olyan jó közepes. Menjünk hozzá közel, és nézzük meg hogy pinája van -e. (Csak hogy ne érjen minket meglepetés.) Vigyázat! Egy hátracelluxozott fasz is hasonlít a pinára! Mindenképp húzogassuk meg egy kicsit,…..
szitu szitui életérzés 2009.10.20 08:33:10
"Olyan egyformák a napok mostanában, biztosan kifogyott az ötletekből a Jóisten!" Mondja ezt a 12 éves nagyfiam reggelizés közben. Holnaptól változtatnom kell a reggeli menün, tejeskávét fog kapni és nem kakaót, attól tán felpörögnek a napjai. ..