Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vykie4XENAresLove4ev

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első kézenfekvő kérdés biztos az, hogy miért egyben posztolok erről a két sorozatról? A válasz egyszerű: a készítők , a stáb és a színészek ugyanazok és a két sorozatot párhuzamosan csinálták. Az egyik a napbarnított , olajos testű , Harley-Davidson bőrnaciban sétáló…..
Vykie4XENAresLove4ev 2009.10.18 01:53:22
oké, először is én nem szoktam blogokat olvasni vagy ilyesmi, de ma valahogy belebotlottam ebbe..
még az elején hozzáteszem h magamat alapvetően nyugodtnak jellemezném és ahhoz h szinte felrobbanjak a méregtől egyetlen egy ponton kell csupán úgymond ütést bevinni..
és te ezzel az ocsmány, undorító és lealázó irománnyal telibe trafáltál..
A kedvenc sorozatom gyalázása számomra személyes sérelem..

"siralmas, nevetséges sztori"--> a te puszta létezésed az a siralmas, te utolsó féreg..
"azok az állandó verekedések"--> szerinted mi a túrónak kéne történnie harcosok életét nyomonkövető sorozatban??!! ha nem tetszik ne nézd, senki nem kérte.. azt meg végképp nem h mindenféle hozzáértés nélkül fellengzősen oszd az észt..
A XENA tizenegy éve a kedvenc sorozatom, és minden egyes pillanatban jobban szeretem.. semmi sem múlhatja felül.. jöhetnek újabbnál újabb sorozatok de soha többé nem lesz még egy ilyen.
Egyszerűen el nem bírom képzelni hogy lehet olyan ember akinek legalább egy kicsit ne tetszene, őszintén szerintem az nem is normális..
ha mégis, oké.. de akkor ennyi, felejtse el.. menjen és keressen valamit ami kielégíti igényeit..
én nem írkálok olyan sorozatról amit szerintem tiszta pénzkidobás volt elkészíteni, nem ócsárolom amit néhány rész után a 'tovább nem nézednő' kategóriába tettem.. ha nem tetszik, nem nézem, kész.
De az amit itt te levágtál.. felháborító.

ha mindezt élőben, egy légtérben hallom tőled.. garantáltan elvágtam volna a torkodat.. és kivágnám a szivedet.

A történetek lenyűgözőek, a karakterek zseniálisan vannak kitalálva és megformálva egyaránt, lélegzetelállító tájakon forgatva és az egész a fenséges és misztikus ókorba helyezve. Az egész lebilincselő, izgalmas, tanulságos, átható és magávalragadó tökély, mely mindenféle irányt felölel musical-től, vígjátékig,tragédiák, nagy harcokra vagy érzelmekre alapuló kis és nagy cselekményszálak melyekkel a múlba vagy jövőbe kalandozva követhetjük minden idegszálunkkal a történéseket a világ legtávolabbi sarkaiba is..

ha mindezt képtelen vagy értékelni, legalább ne gátolj másokat ebben..
és elvárom hogy mutass némi tiszteletet, a sorozatok és a színészek iránt egyaránt..
"nem futott be az X-aktákban sem"---> wow, mivel az csak egy epizódszerep volt(2rész h pontos legyek, veled ellentétben!!), de ha utánanéztél volna felteszem tudnád hogy Lucy azóta sem ül és lógatja a lábát.. bár nem mintha igazán ilyenre akarnám pazarolni az én drága időmet hogy győzködjek egy ilyen mélyen belülről rodhadt alakot hogy lásson a szemével..
te beteg vagy!!