Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oliverv

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Felettébb érdekes és hasznos kis videó :) Bombahír TV: Melyik a legrosszabb kannás bor? from Bombagyár on Vimeo...
Leytner Peugeot rajongó. Így talált rá erre a racsing 307-esre is. Csak úgy szippantja befelé a matricákat.Ahány henger, annyi puff.Pár bocit megnyúztak az ülésekért.De várjunk csak.. Mi az ott? Mi az OTT A KÖZÉPKONZOLON?!Rakétakilővők!!!! Az eszem megáll...
 A videót a bombahir.hu-ról vettem át Bombahír TV: A Nagy Egyetemista-teszt I.: ELTE vs BME from Bombagyár on Vimeo. Az anyázásokat, kritikákat (De-ez-nem-is-így-van illetve te-se-tudtad-volna stb.) nyugodtan lehet kommentelni. Ha a videó készítőit akarjátok elküldeni…..
A kis Polskitól a nagy Mercedesig ível autóim kronológiája. Fejlődéstörténet-e ez? Igen, de olyan furcsa, faramuci, kelet-európai módra: a legújabb autóm ugyanis idősebb, mint a legrégebbi lenne – ha nem bontották volna már rég alkatrészeire. Előre szólok, hogy sehol egy…..
DZP. megaháverek Kakiblog 2010.01.06 18:53:00
A napokban olvasgattam egyik kedvenc netes oldalamat, ahol azt olvastam, hogy valami kis faluban már megint meg kellet tanítani pár iskoláskorú cigánypurdénak, hogy mi is az a wc-papír és hogyan is kell azt használni (Link: vastagbor.blog.hu/2010/01/05/rozsadombi_gyerekek_sajokazan).…..
Az avatar valóban jó film, de a forgatókönyve egy rakás fos, amit már 20ezerszer láttunk, többek közt a pocahontasban is...
oliverv 2010.01.05 17:04:03
Teljesen igaz és sajnos egyáltalán nem meglepő a történet ismétlése. Ne felejtsük el, hogy az idiocracy nevezetű dolog langymeleg takonyvödrének legfőbb célja, hogy még csak véletlenül se terheljék meg a kedves júzert semmiféle dologgal, ami akárcsak minimális agyműködést is kiválthat nála. Most miért vegyen elő egy új sztorit, mikor az átlag konzumbunkónak ez is tökéletesen megfelel. Beül és megnézi mert kétségtelenül látványos a dolog, erre még arra akarod kényszeríteni, hogy megmozgassa a szürkeállományát is?! Nemár...épp elég az nekünk ha meg tudja különböztetni a seggét a hamburgerétől.

A filmbuzik meg valamilyen szinten így is ki vannak szolgálva, ugyanis a vizuális Leistung nyújt nekik épp elég okot, hogy szépeket írjanak róla. Akik a díjat adják azokat meg úgysem érdekli a sztori meg a mondanivaló, csak az hogy mennyire illik bele a mainstreambe. (Mit gondoltok, Clint Eastwood filmje, a Gran Torino, miért nem kapott semmiféle szakmai díjat sem? OK, a zenéért kaptak valamit, de annak nem sok köze van a forgatókönyvhöz, vagy a színészi teljesítményhez.)
Ha viszont eltérsz a kliséktől, akkor se díjak, se tömeghiszti a film körül és nem veszik a dvd-t a népek. Ez esetben pedig nem keresel rajta semmit. Egy mozifilm pedig elég drága ahhoz, hogy csak azért csináld meg, hogy anyukád büszke lehessen rád, meg hogy a haveroknak tetsszen.

Lehet, hogy James Cameron szívesebben csinálna értelmes filmet, ami mond is valamit, de hát ha erre van igény...
Végülis ő nem Tarantino, hogy olyan filmet készítsen, ami egyszerre szól a bunkónak, és felel meg az összes íratlan szabálynak, valamint ugyanakkor hordoz egy gyönyörűen beleszőtt hátsó történetszálat, azoknak, akik azért van saját gondolatuk is néha :)
DZP. megaháverek Őszinte. 2009.11.26 22:34:00
 ..
oliverv 2009.11.27 02:01:05
Sok szar autó gyönyörűen ábrázolva. (Ajánlott teljes képernyőn nézni.) Nem vicces, csak jó.     És akkor mondjuk játszunk olyat, hogy ki milyen autót/helikoptert/biciklit/fűnyírót/anyámkínját tenne bele. (Lehet kommentbe beleírni szépen.) Az enyém valahogy…..
oliverv 2009.11.15 17:47:51
@SonEater:
Amúgy tessék listát összerakni (most szigorúan csak az esztétikai szempontok alapján.)
Előttem már sokan leírták, hogy milyen számunkra sajnos felfoghatatlanul bonyolult, de mindezzel együtt is csodálatos teremtmény a NŐ maga. Ezer különféle arca van: szerető, anya, barát, testvér, gyermek, hogy csak néhányat említsek a sok közül. És a NŐ mindezeket a…..