Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andriska1972

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
Flying Dutchman Holland huligánok 2010.06.11 08:15:00
Bár az Oranje szurkolói közel sem balhéznak annyit, mint angol, vagy német társaik, de alábbi összeállításunkból kiderül, hogy ők sem mennek a szomszédba egy kis keménykedésért.        ..
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..
Itt a déli végeken minden napra jut egy határsértős történet. A szerkesztő már el is engedi a füle mellett, ha lekapcsolnak pár embert. Minden napra egy csapat koszovói férfi/nő/gyerek.Egyszer románok próbáltak illegálisan átjutni a határon, azon nagyot röhögtünk.…..