Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F0k4

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Hát jó bulinak tűnik, és ki szeretném magam próbálni ilyen nehéz pszichológiai körülmények között” - vágja rá a kilencvenes évek végének csepeli divatja szerint zselézett hajú fiú, akinek pólóján gyöngyökből kirakva csupán annyi olvasható, hogy I’m…..
Bless Allz! Eljött a hétvége (vagyis már majdnem itt van) ideje egy kis party infot adnom: Hol?Mikor?Ki?Elővételi jegyHelyszíni jegyFezen Klub2009. nov. 27. 19:00 Kapunyitás20:00 KezdésBelga, Beat DisDj Titusz1200,-Ft1500,-FtFezen Klub2009. nov. 28.20:00 KezdésIrie Maffia +…..
 Bless Allz!Minap tűnődtem mit is lehetne kitenni ide ami viszonylag rendszeres lenne és növelné a látogatottágot!:D Nameg hasznos is lenne a társadalomra nézve. Igazából semmi nem jutott eszembe a naponta kitett viccen vagy a videó ajánlón kívül. Fel se mertem vetni az ötletet…..
Bless AllZ! Igen tudom, mocskos régen írtam már. Bizonyára nagyon hiányoztam, mert én mint tompykaa, tips, vagy SSW18, netalán Vacskamati igen jó posztokat írok:D (látom előre az osztást meg a savazást, hogy ez nem is így van, de nem igazán izgat:D) Tehát a mai téma legyen, mondjuk…..
Átlő a vason Inkognitó 2009.11.15 00:28:00
Egyre többen kérdezik tőlem, hogy ismerem-e az "Átlő a vason"-t. Én természetesen többnyire meglepődve válaszolom, hogy hát ismerem néha olvasom, de te honnan ismered? Ezek ilyen népszerűek? A kérdések többnyire arra irányulnak, hogy kik írhatják a blogot.Most…..
Átlő a vason Iskola Fail... 2009.10.24 00:18:00
A képet Szeszmester küldte...Köszönet érte. Az iskolájában készült, azt hiszem nincs mit hozzáfűzni..."A Malvin jó munkásember vót"..
Átlő a vason Kell ez nekünk? 2009.10.24 00:10:00
Üdv blogger!Kinek ne lenne ismerős a tanárok mérhetetlen szeretete a gyerekek iránt? Remélem mindenkinek átjött az irónia. Sokszor próbáltam meg gondolkozni egy tanár fejével, de nem ment. Nem tudom eldönteni mindegyik tanárról , hogy miért lett tanár...Vannak olyan tanárok, akik…..
Átlő a vason Felesleges... 2009.10.19 22:24:00
Minden gyerek életében az egyik legfontosabb dolog a napi rendszeres étkezés. Ezt ki-ki a maga módján, vagy  az iskolai menzán vagy otthon végzi.Az otthoni kajálással nincs semmi probléma, hazamész aztán eszel amit látsz.De mi a helyzet a menzával? Vegyük a dolgokat a…..
Átlő a vason Közérdekű! 2009.10.18 13:00:00
Ha esetleg valakinek van hasonló története, vagy hasonló dolog történt vele ,mint ami a postokban szerepel, és bántónak érzi, elnézésüket kérjük.De ugye ez csak a véletlen műve lehet! (fak-e-mail@freemail.hu)Átlő a vason team ..
 Kezdjük a dolgokat az elejéről. Mi ugye diálkok vagyunk. Mije is van egy diáknak? Jogai! Minden nap végighallgatjuk különböző tanárok szájából, hogy annyi meg annyi jogunk van, mégis egyetlen példát hallottam rá eddig. Ez pedig a bizonyos "meg se üthetlek - persze csak…..
F0k4 2009.10.18 12:52:16
@FamerJoeWANTsomeTECHNO: Lesznek új postok, naponta csak ellszált a teghnapi, meg idő sem volt. De biztosíthatlak jh meglesznek...
Ez a post az igazgatóról fog szólni, valamint az Ő mindennapi örömeiről. A hét valamelyik napján úgy mentem be az iskolába (bevallom kb. 20 percet késve), hogy egy igen érdekes mondatrészletet hallottam. Az igazgató széles mosollyal, kihúzott testtartással jön kifele a kis…..
Átlő a vason Gépház jelenti: 2009.10.17 13:17:37
Az oldal folyamatosan változik, kissebb nagyobb fenn akadások vannak egy-két dologban de gőzerővel dolgozunk a problémán.A Skin nagyvalószinüséggel már nem változik, maximum egyedibb lesz.A mainap folyamán kiteszem a contact-os email cimünket amire várjuk a TI…..