Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másodszor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Orvosi publikációkban olvasható, hogy egy egészséges pár esetében abszolút normális, ha egy éven belül jön össze a baba. (Egy pozitív teszt esélye - 30 éves kor körül - 25-30% ciklusonként, 40 éves korban ez mindössze már csak kb 5% - Itt jegyeznénk meg: ez csak…..
Gyere baba!... e-mail 2009.08.01 16:45:00
Sziasztok Sorstársak! Végre hozzájutottam, hogy közös a e-mailünkre küldött levelekre válaszoljak! :)Elnézést a sok várakozásért! Ezentúl igyekszem azonnal válaszolni, írjatok bátran, ha bármi privát kérdésre szeretnétek választ kapni!Cím:…..
másodszor 2009.10.22 20:00:21
@Tapi: Szia!
Nézegettem én is a Kaálit, ti jártok oda? Jókat hallok róla, csak jó lenne olyan hely, amit a tb támogat, mert a Kaáli állítólag nagyon drága, amíg eljut az ember a lombikig. Nekem annó a kisfiam a 4.inszeminációra sikerült, de sajnos 2008-ban már volt 8 inszeminációm és semmi siker. Az orvosom nem mond semmit csak, hogy menjek lombikra. A párommal meg nem értjük, hogy ha egy gyermekem már van, akkor miért csak a lombik a megoldás? Ezért lennék kíváncsi más orvos véleményére.
Ti hol tartotok?
másodszor 2009.10.30 18:52:27
@Tapi: Szia!
Gondolok majd rátok a jövő héten, hogy a doki szimpi legyen. Az jó ,hogy még nem volt inszemetek, mert ha addig nem jön össze az biztos segít. Elsőre nekem bejött, úgyhogy szorítok nektek. Addig is olyan dolgokat csinálj ami örömet okoz, és boldoggá tesz, hogy lelkileg jó passzban legyél.Ha van időd majd írjál, hogy mi történt.
Sok sikert.