Regisztráció Blogot indítok
Adatok
júlóv

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném ha mindenki leírná, hogy mit vár a blog alkotóitól. Szörnyű ezt bevallani, de már ez is kicsit terhes lett, pedig itt (elméletileg) nem kéne azzal foglalkoznom, hogy kinek mi a véleménye. Az ember kötöttségek nélkül írhatna olyan dolgokról, amelyek érdeklik vagy…..
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
Nagyon tehetséges, igyekvő Soldier csapatot keres, ahol végre megértő és törődő gazdik várják. Előzö gazdáitól megszökött a mostoha bánásmód és saját elégedetlensége miatt. Néhány európai klán mellett, Magyarország több klánjában megfordult már, tehetségét 1000…..
Hihetetlen, hogy az ember milyen kincsekre akad, ha véletlenül az ETF2L fórum témáinak olvasgatásával tölti a szabadidejének egy részét. Én nagy kincsre akadtam a tegnapi nap folyamán, amivel sikerült mosolyt csalnom (vagyis inkább sírva röhögést) azoknak az arcára, akiknek…..
júlóv 2009.10.17 18:14:56
@Pedo Phil: xfrie-steamed mi?