Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spirál33

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a fajta kölök vagyok, aki elég makacs, ahhoz hogy megváltoztassa a világot. Szeretek így gondolni magamra. Szerelem, munka, zene, család, mindegy miről van szó...ha valamit elhatározok, hogy elérem, vagy megtartom, jó eséllyel úgyis lesz, mert nem adom fel, egészen addig, amíg meg…..
-l- ditti -l- blogja: Flowers 2011.12.29 01:17:30
Én most már ezt minden nap meghallgatom. A zene és a szöveg együtt... Hátborzongató.Az eredeti lelkesítő szöveg: Today gentlemen, I am honored to coach youMore honored to be leading you onto the field of battleBut theres another honor to be bestowed upon youAnd that is in the answer…..
Flash Játékok Költözés 2 2010.04.17 08:06:00
Kedves játékosok! A flashjatekok.blog.hu elérkezett egy nagyon fontos döntéshez, ezért arra szeretnék kérni MINDENKIT, akár hozzá szokott szólni, akár nem, hogy olvassa el ezt a bejegyzést, és az olvasottak alapján szavazzon! Korábban volt már róla szó, hogy elköltözik innen a…..
Itt a Submachine sorozat 6. része. Szokás szerint hosszú, bár szerintem nem nyújt olyan jó élményt, mint elődei.http://play.escapegames24.com/2009/10/submachine-6.html..