Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r0ckstar

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Utána még vagy kétszer találkoztunk, de soha nem jutottunk el az ágyig. Volt csókolózás, séta, beszélgetés, de nem feküdtünk le egymással soha többé” - a féltékeny pasi egy másik csajjal boronálja össze riválisát. Ha már az előzetes levelezésben is burjánzik…..
r0ckstar 2011.03.28 09:31:26
Velem is történt ilyen, hogy fűztem a csajt sokáig..de sajnos a szex nem jött össze. A www.csajozas.org sokat segített nekem...azóta több barátnőm is van..és sokat szexelek.
A srác anyukája, már elkönyvelte menyének a fia kis barátnőjét, pedig a páros egyelőre a nyitott kapcsolatban állapodik meg. A lány is nézelődik és a fiú is csajozik. Ám az a lány, aki később a srác horgára akad, valahogy fura. A talonban tartott lány pedig alaposan kineveti…..
Nem hagyhatom ott. Nem biztos, hogy kibírná és nem akarhatod, hogy a lelkemen száradjon.A koszos és szürke Pozsonyi úton ültek ketten a lány ostoba, kanárisárgára mázolt PolskiFiatjában. Már percek óta szótlanul, lehajtott fejjel. Dénes végül felemelte kissé a fejét.-Zsófi,…..
A srác barátnője egy átmulatott éjszaka után lazán közli párjával, hogy ágyba bújt egy másik pasival. Állítólag nem történt semmi, csak aludtak. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy most nagyon hülyének nézik vagy ideáig süllyedt kettejük kapcsolata. Leginkább annak…..
Amikor odajutottunk hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz, egy hátmasszírozás után kinyögte hogy tulajdonképpen... A kép innenSziasztok!Látom eljött Örkény Egyperceke ideje :))Hát itt az enyémPár éve megismerkedtem egy fiúval, és nagyon szépen indult a kapcsolatunk.…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
r0ckstar 2011.03.23 09:46:02
Csajozós blog Kilenceske 2011.03.18 08:00:00
Egy kicsit szomorú vagyok. Pár napja találkoztam egy nagyon szimpatikus lánnyal, akivel hihetetlenül egy hullámhosszon voltunk. Komolyan mondom, Kilenceske tetszett eddig a legjobban. A vőlegénye azonban nem volt annyira szimpatikus...Mostanában sok olyan nővel találkoztam, aki komoly…..
Fontos kérdésekre kaphatunk választ, például:Hogyan kezeli a női kifogásokat, férfiaktól érkező agresszivitást, dominanciát egy vérbeli, igazi férfi?Hogyan tanuljak meg behatolni a különböző nők személyes szférájába?Hogyan akadályozzam meg, hogy egy nő kihasználjon engem,…..
„A kedves lány, akitől annak idején a legdurvább szó a ’hülye’ volt hamarosan egy mocskos szájú fúriává alakult” – Levélírónk egy viharos szakítás után eltöpreng azon, amit exe a szemére hányt és felteszi a kérdést: milyen jelekből…..
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
r0ckstar 2011.03.23 09:03:03
„Meg kell felelni a tanároknak, a szülőknek, a barátoknak és az egyre gyorsuló trendeknek. Jövőkép nulla” – szegény pasi belegabalyodik egy olyan lányba, aki még túl gyerek egy kapcsolathoz. Mai posztolónk elgondolkodik rajta, milyen lehet a mai 17 éves lányoknak.…..
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
„Még vitázni sem lehet vele, mert mindent rám hagy, azt mondja, hogy igazam van… de nem tesz semmit” – a barátnő hiába macerálja a pasiját, az minden alkalommal kitér előle. Azt mondja, ha képes lenne egy nőnél lakni, az számára olyan volna, mintha felszedték…..
„Szeretném őt, de nem olyan áron, hogy elveszítsem a barátságát - mert barátságból szerelem lehet, de szerelemből nem lehet barátság soha” – következő történetünket röviden és velősen úgy lehetne summázni, hogy Rómeó addig tökölt, míg elhappolták előle…..
A mondat az után hangzott el, hogy elfelejtette meghúzni a határvonalat barátság és munkahelyi szex között.(ez egy olyan minimalista poszt h kép sincs)  Helo, én ezt a lekoptató dumát hallottam sajnos közvetlen közelről két hete: "nem alkalmasak a…..
Ez már a szakításnak is a leggázabb része, még nem mondtátok ki de mindketten tudjátok, hogy már vége de még szenvedtek mert az jó. Kerettörténet: L: 24 - F 30 - 3 évet együtt éltek, már egy hónapja külön... Azt hiszem ez már a szakításnak is a leggázabb része,…..
„Érezte, hogy engem csak megsebezne, ha akkor bevallotta volna, mert a hosszú távú kapcsolat nem az ő műfaja, képtelen rá” – a csaj megismer egy pasit, aki első körben átveri, de egy véletlen találkozás vallomásra kényszeríti. Most megtudhatod, hogy ha az éjszaka…..
„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi…..
r0ckstar 2011.02.24 08:24:11
Tipikus eset, mikor a pasi nem képes magát tartóztatni és csak az ösztöneit követi.

A nő meg ilyenkor mit tegyen, az érzelmek rabja lesz, utólag úgyis lehet bárhogyan racionalizálni a dolgot, főleg, hogy a férfi felelőssége!

Idáig jutnak azok a párkapcsolatok, melyekben elmúlik a szerelem és a szenvedély.

Itt találhatsz jó ötleteket, hogy a tiednek ne ez legyen a vége!

www.parkapcsolat.org/

Azt tanácsolom Neked, hogy ha nem csak kalandot szeretnél, akkor hagyd a fenébe a csávót, egyértelműen csak megszerezni akarja a nőket, megtartani már nem. Amúgy is milyen elvekre vall, aki megcsalja a feleségét, míg távol van. Sajnos a férfiak jó része így gondolkodik, pedig ez nem helyes.
Kiszállásnal előveszi a pénztárcáját, és a kezembe nyom 180 ft-ot...ennyivel tartozom neked ugye? Nézek rá kérdően, hogy miről beszelsz? '''A Sprite meg a cigi...együtt többe került, mint 600 ft''.Re:...Fo beszedtemaja a penz volt Elsokent: elnezest az ekezetek nelkuli levelert,…..
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
r0ckstar 2011.02.18 14:16:24
„Ha vége lesz, az ő hülyesége miatt. Szerintem túl vagyunk már a másik kóstolgatásán, de valahogy úgy érzem, a játék még mindig tart” – a 30 év alattiak kergék, legalábbis ezt állítja következő posztolónk, aki fél éve van együtt egy nála valamivel…..
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
r0ckstar 2009.10.17 23:34:47
comment:com Filmek, foci és pornó 2007.06.28 16:30:00
A tévécsatornák mintha összefogtak volna ma estére, és mindenkit Die Hard4 nézésre ösztönöznének, mert mással nem lehet magyarázni, hogy főműsorban két német akciófilmet is kapunk a képünkbe, nem írjuk le a címűket, mert mindennek van határa. Azt sem mondjuk el, hogy milyen…..