Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_malatz_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
w Vár állott, most kőhalom 2011.04.03 07:15:00
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesznek nem lenne kétharmada. Ettől még technikailag, jogilag megvan az, használata legális, még Brüsszel se szólhat be emiatt. De mint Őszöd óta tudjuk (Orbán Viktor szíves közlése), legális és legitim nem ugyanazt jelenti. …..
Farkaslyuk közelében korábban bánya működött, amelyet 1990-ben bezártak. A helyiek szerint - bár ez a terület soha nem volt a bánya része - rengeteg, jó minőségű szén lehet a föld mélyén. Bár a munka helyenként életveszélyes, az illegálisan bányászók nem törődve a…..
A héten jelentősen megugrott a látogatottságunk: a legjobb napon 7 991-en kerestétek fel az oldalt és 15.540 bejegyzést olvastatok el. Köszönhető ez elsősorban az aktivitásotoknak, a körleveleknek, amikben elsősorban a Jane Bürgermeister interjúra hívtátok fel a figyelmet, amit…..
_malatz_ 2009.11.22 09:41:03