Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bryn

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva: amerikai futball darts jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
bryn 2009.12.29 10:02:20
@szekelykata: Arra alapozok,hogy otthon játszik meg azért a poolt is megütötte meg hát kitudja,hogy kinek van kedve náluk játszani a sok gejgli zabálás után:)bár ez igaz lehet a másik oldalra is.De lehet hogy kötésbe nyomom majd fel.
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás     Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
bryn 2009.11.21 09:28:46
@ShadowZ: Szerintem attol még bejöhet.Ezeknél a mostanában nem lehet tudni,hogy van e kedvük focizni.
bryn 2009.11.21 09:45:30
@ShadowZ:A Real meccsen gondolkodtam én is de hát náluk föleg nem lehet tudni,hogy mi van.Reméljük a Lyon nem most fog botlani mert akkor a húst lemarom magamrol.De szerintem a többi hozható.
Azért szurkolok neked is.
Fogadási lista lebontva:    amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
bryn 2009.11.14 08:19:05
@KoZi: jó reggelt.szeva kozi.gratula a nyereményért.
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
bryn 2009.11.03 16:05:03
@mixeresss: Remélem bejön az elsö mert ez nekem most megérzés meg a Bordeaux elég stabil megbizható csapat.Nem lepödnék meg ha a negyeddöntöig mennének.A többi meg elég reálisnak tünik.Azért sok szerencsét:)
Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
bryn 2009.11.01 14:26:41
@Barnabas25: a sp gijon az utobbi hetekben elég jó,még idegenben szerinten egy D
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: jégkorong Jégkorong kézilabda Kézilabda kosárlabda Kosárlabda labdarúgás Labdarúgás motorsport autósportban tenisz Tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
*** Hétfőtől a TIPPVADÁSZ tippmegjátszó felülete megváltozik, az álatlatok jelzett problémák megoldása végett. ***Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres…..
Fogadási lista lebontva:    jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz tornaMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..