Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GRACE

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
GRACE 2009.10.16 23:17:05
Először is sértő a hangnem, amelyben a szerző próbál Istenről írni. Azért mondom, hogy próbál, mert nem közelíti meg tudományosan a kérdést. Sem a filozófia, sem a pszichológia tudományát sem használja. Nem vizsgálja meg azon emberek életét akik Keresztyének, a szó eredeti értelmében. CSak kijelent valamit, valami igazán nagyszerűt, ami szerinte igaz, és ennyi. Legyen mindenki megelégedve vele. De én bizony nem vagyok, mielőtt bárki Isten létét firtatja, kérem, álljon hozzá tudományosan a kérdéshez. Hiszen ha megvizsgálja a keresztyének érveit, és az ateisták érveit, ha megvizsgálja ezen emberek problémáját, és életét. Azt hogyan reagálnak egyes szituációkban. Azt gondolom ezt hiányolom először.
Másodszor, rossz a megközelítés. Sajnos az ateistáknak mindig rossz a megközelitése. Mindig rossz krédéseket tesznek fel, és ezért rossz válaszokat kapnak. A jó kérdés pedig azt gondolom, hogy Nem önmagamra kell irányuljon. Egy olyan eseménnyel jönnek itt elő, amely teljesen abszurd. Nem az eseményt tartom kérdésesnek, hanem azt, hogy fontos lenne. Ahogyan a dominósor meglökésekor elindul egy eseménysor. Ez az eseménysor annyiban befolyásol engem, hogy én is a része vagyok. Abszurd a hangnem amikor arról beszélünk, hogy Ősrobbansá, vagy bármi más, hiszen annyi más probléma van ezen a világon, amit sajnos az ateista emberek nem nagyon sietnek megoldani. Hát igen, a problémamegoldásban a keresztyének sem sietnek. Ahelyett, hogy azt bizonyítanák, nincs az, amit nem tudok megfogni, a puszta tényekre kellene hivatkozni, és a pszichológiával, meg a többi stb tudománnyal megviszgálni az egyszerű tényeket. Ennyi. Üdvözlettel...SzE.