Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MicroOwen bácsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Unió egyik első, 2010-es döntése roppant kellemetlen meglepetéssel szolgált a magyar politikusoknak. Az Unió bejelentette ugyanis, hogy Magyarországnak 2010. május végéig fel kell szednie összes autópályáját. Mindezt azzal indokolják, hogy a magyar autópályák a…..
MicroOwen bácsi 2010.01.09 00:00:26
@figyelem: Figyelj már ide!
Neked végbélrákod van, vagy üszkösödik a lábad?
MicroOwen bácsi 2010.01.09 00:00:26
@figyelem: Te vagy az én Tündöklő Napsugaram! Arany Atyácska áldja meg azt a csepp okos mikrokefál üstöködet, kis szájpenészes, herélt, golyvás bazári majmocskám! Csörgesd csak a láncodat Csillagom! Kívánom, hogy fröcsögtethesd még sokat a büdös kis nyáladat a foghíjas pofikádból! Édesanya szemefénye! Olyan büszke vagyok Reád az okos hozzászólásaid és a sugárzó jóindulatod miatt!! Drága kis bélférgem!
MicroOwen bácsi 2010.01.09 00:00:26
@figyelem: Egyetlenem! Amikor megszülettél még nem tudtál mást, csak ordítani, meg magad alá piszkítani. Én így szerettelek meg és olyan hálás vagyok, amiért semmit sem változtál az évek során!! Látod, milyen sokra vitted édesanya SZEMEFÉNYE!! Már (kis segítséggel ugyan),de szellemes hozzászólásokat is tudsz írni a kis ujjacskáiddal!! Nemsokára megtanulod azt is. hogy nem túl higiénikus a székleteddel a falra rajzolni. Mert Te ilyen ügyes fiú vagy. Csókol: a világ legbüszkébb anyukája