Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luigizzor

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luigizzor 2010.07.22 14:31:55
@Basimodel: Fullánk vagy és kész
A teamfortress.hu oldalnak új főszerkesztője lesz!..
Luigizzor 2010.06.26 01:10:44
Luigizzor 2010.06.26 01:28:52
A TG egyik szerkesztőjének, Donpedronak sikerült eddig a nemzetközi játékos sajtóban is példa nélküli dolgot véghezvinnie, sikerült interjút készítenie a legelterjedtebb ún. privát csalás készítőjével, x22-vel. Az ő nevéhez fűződnek az xRadar és az xInstanthook programok,…..
Luigizzor 2010.06.14 18:25:48
@Lowász: Akkor miért hivatkozól arra, hogy ki mihez ért fiú?-.-' Honnan az úristenből szeded, hogy én mihez értek?:) és mihez nem? Ha te bárminemű következtetést levonsz a blogon tanusított magatartásból, akkor az én kurva anyámat, nincs mit hozzáfűznöm:)
Körözzük a "gyilkos galacsin" néven elhíresült illetőt. De most komolyan, vannak még hülye emberek, ahogy ezt a következő kis chatlog szösszenet is igazolja. Miért jó valakinek, ha egy agresszív tizenöt-hat-hét éves faszkalapot játszik? Erre nem mentség a hormonok és…..
Luigizzor 2010.06.13 13:44:18
@Olcsi: Olivér Don Luigitto védelme alatt áll, bármit tett, igaza volt (mindezt rendkívüli deltahanggal) ^.^
Luigizzor 2010.06.13 18:36:31
@falqon: furamód cs-s-ben nincs ennyi tard flamer:), így szegényeknek nincs min röhögni^^
Hogyan is működik a bűvös skill rendszer kedvenc játékunkban? Ki a low, ki a mid és mitől lesz valaki high? Sokan esnek abba a hibába hogy CS/COD módra pár hetes játéktapasztalat már midnek hiszik/mondják magukat hiszen "nemzetközi mixeken vettek részt, sokan pedig azzal…..
Luigizzor 2010.06.03 17:34:26
A beküldő, akinek a személyét nem említem meg, de nyugodtan lehet ettől függetlenül találgatni, kérte, hogy ha már sikerült neki ezt a felvételt elkészítenie, akkor legyek szíves tegyem már  közzé. Habár nem túlzottan kedvelem az illetőt, főleg a gyakorlatilag…..
Szombat éjszaka -adott pár pohár bor, két jó haver, és egy magyar tf2 public server... asszem ez az alap feltétele egy késő esti publikoláshoz... (azaz szájkaratéhoz, ugyanis egy ideje a kettő együt jár...) Miután az ellenállás teljes hiányában, gyakorltilag sértetlenül…..
Reménytelen? Alapvetően ezt is lehetne mondani. Nem áll szándékomban "megalázni" a videón látható jelenet főszereplőit, de részemről elég sajnálatosnak találom azt a tényt, hogy már annyit sem szednek magukra publicon a kedves játékosok, hogy tudják ezt a tényt:…..
Luigizzor 2010.05.08 13:39:55
@Fodiiii: Valamit félreértettél fodster, Normális csapatok még mindig vannak, csak a játékkal játszó emberek között több az ökör, mint aki nem:)
Luigizzor 2010.05.05 09:01:26
@Lowász: Nézzél dátumot, és értelmezdd a címet:), aztán jól gondoldkodj el aztán JÓL rá fogsz jönni mire céloz a kis képecske:)
Hát megint kibaszottul véletlenül (hát haljak meg bittos Úr há' nem) belekeveredtem egy klánközi transzferből megalapuló kis klánocska születésébe. És nem kispálya a cucc az biztos, tudtam meg szakértő kollégámtól a mélyrehatóbb elemzéssel járult hozzá a kétmondatos írás…..
Luigizzor 2010.04.22 13:40:56
@inkább a lecsókolbi: Te retardált, biztosan szó szerint kell érteni:) legközelebb írjál nevet is cuncimókus. Kéne egy Lan a magyar tf2-es közösségnek csak, hogy az ilyen dolgokat megbeszélhessük:) na meg, hogy Fodinak kenyeret is tudjunk adni
Luigizzor 2010.04.22 16:10:30
@Babinéjni: nemár Babinéni most miért buktattál le hogy 15 éves vagyok?:s
Nos, hogy egy szóval jellemezzem: elbuktam. Örülhet Woody, hogy többet nem világítok rá, mekkora kétszínű. Örülhet az fz, hogy nem lesz aki gátolja a világratörő mindenkit legyálázunk terveiket. Örülhet a DB, mert tudatlanságukat senki nem fogja firtarni. Egyetlen célom…..
Szeretném ha mindenki leírná, hogy mit vár a blog alkotóitól. Szörnyű ezt bevallani, de már ez is kicsit terhes lett, pedig itt (elméletileg) nem kéne azzal foglalkoznom, hogy kinek mi a véleménye. Az ember kötöttségek nélkül írhatna olyan dolgokról, amelyek érdeklik vagy…..
Luigizzor 2009.10.18 22:06:31
Hát, egy lényeges dolog a kérdés, nem tudom mennyit adsz véleményemre, de sok mindenben igazad, de van amit nem értek. Kezdem azzal mit nem értek h legyek túl rajta: nem értem miért tudsz fennakadni olyanon h adott illető pubhero pofázik,flamel kpd-t firkál. Az ilyenek menthetetlenek és ha nem érzi magától h egy utolsó szar, ezen tök fölösleges törődni annyit is hogy felhúzdd magad. Én viszonylag friss ember vagyok a "hanyatló közösségben" a magam 2-2.5 hónapos tapasztalatával(tf2es körökben) ebből anyni a lényeg h csak most kezdek tisztában lenni dolgokkal, pl a mostani cikked által is. Azt tudom mondani h nem csak tfben van ilyen felfogás az egész országban. Az a jó ha ki tudunk emelkedni az ilyen tespedségből és széthúzásból ehhez pedig ilyen "dolgos ökrök" kellenek akik kihúznak a sárból, nekik nyilván kurva szar meg időbaszás lehet, de a közösség sokat profitálhat. Azt tudom mondani én tisztelem az ilyet aki próbálkozik jobbá tenni ezt az egészet. Próbáld(játok) viselni a vélemény megoszlását és csinálni tovább a cikkeket meg mindent, probléma az ezzel a "szókimondós szubjektív" dologgal h az olyan cikkek is mint amit rólunk írtatok azzal pont annyira húztuk vissza minket és a többi törekvőt is a szarba mint amennyivel kijjebb lennénk a Totaltf kupák és értelmes cikkek által. A haxx dologról pedig szintén az a véleményem és javasolt hozzáállásom ehhez, mint a pubherokhoz ilyenek mindig voltak, VANNAK, és lesznek is.
ui: nightcupokat meg nagyon jó ötletnek tartom. Én eddig codoztam és csztem, ahol nck minden hétvégén vannak ezt hiányoltam tf2ből jó lenne ha össze tudnátok hozni:) bye