Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GavrielB

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Egy, napjainkban szinte elképzelhetetlennek tűnő esetről szeretnék írni! Az egyik  étterem hirdetésére jelentkeztem. Be is hívtak próba napra. A nap folyamán beszélgettem a konyhalánnyal, aki elmondta, az elmúlt hónapokban több mint 40…..
Péterék belefutottak egy csapatba, akik 7000 forintért adnak ki nemlétező címeket, miután kamu hirdetésekkel becsalják az "irodába" az áldozatokat: Párommal új albérletet keresünk a XI. kerületben. Minden nap nézzük szinte az összes ingatlanközvetítő portált, de sajnos…..
Amíg Orbán Viktor a közélettől elvonulva kedvenc koponyájával beszélget, Gyurcsány Ferenc egyre inkább elemében érzi magát. Teheti, a Nemzeti Einstandolás kormánya szépen lassan rendbe teszi elveszett renoméját. Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a…..
GavrielB 2010.11.28 18:57:06
@kimdzsongil: az enyém meg csökkenni fog! úgy kb 5000 forinttal! hogy basznák szájba az anyjukat......
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
GavrielB 2010.09.15 17:46:22
@horex: azéé, meee a válság kellős közepén mindenki csak eladni kényszerült a lakását, 1000-ből talán 1 ember volt az, aki vásárlási szándékkal kereste fel az irodát. nem tudom, tudod-e, az ingatlanosoknak POFÁTLANNAK kell lenniük, lyukat kell beszélni a potenciális vásárló hasába, és nem nézheted az ügyfél anyagi hátterét. értsd úgy, hogy mosolyognod kell akkor is, ha tudod, hogy a részleteket a büdös életbe nem fogja tudni fizetni. Hát én egy kicsit emberibb vagyok, meghagytam ezt a szakmát a gerinctelenebb egyedeknek.
GavrielB 2010.09.15 17:55:04
@enamel: se nem csalók, se nem hülyék. ezt nem állítom. valószínűleg tudnak valamit, amit mi nem. ha gerinctelen lennék, és persze semmi szükségem nem lenne pénzre a mindennapi megélhetésemhez, lehet hogy újra megpróbálkoznék vele. de sajnos az üzletkötői munka nem nekem való. ennyi.
Talán már sokakhoz eljutott a hír, hogy a VHK szigetes visszatérése rendkívüli módon balul sült el, ugyanis nemhogy lekeverték a zenekart, hanem egyenesen kikapcsolták a keverőpultot, így csupán a színpadon lévő alapokból lehetett némiképpen hallani a koncertet. A Sziget…..