Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fade_a_Forest

50 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most releváns esetben le kellene írnom a nyarat összefoglalva. Az érzelmeimet, az embereket, akik valamelyest kapcsolódtak a nyaramhoz. A tetteimet, melyeket a nyáron véghez vittem... Csapjunk is bele! A nyár már úgy kezdődött, hogy eljártam KRESZ-re, mely 2 hétig tartott. Igazán…..
Ez egy nagyon nagy és nagyon erős táska marhabőrből. 60 cm széles és kb. ugyanilyen magas. A sarkait a kopás elkerülése végett megerősítettem egy plusz rátéttel. A fültartó bőröket pedig a táska aljáig leengedtem. Így még erősebb lett és jobban is néz ki. ..
Fade_a_Forest 2012.09.09 20:04:59
Nyár vége... végre! Nem túlzottan így képzeltem el az egészet. Gondoltam, már összejönnek dolgok. Nem úgy, mint tavaly pl.Terveztem, alszom napi 10-12 órát, ehelyett még a 7 óra is alig-alig jön össze. Húz magával az átkozott sötét.. le, a föld alá. Képtelen vagyok…..
a saját gondolataimban vége! 2011.06.14 23:54:00
Kijelenthetem: megcsináltam kisebb-nagyobb sikerrel az első gimnazista évemet. Igazán sokat jelent számomra. Nehézkes volt, de rohadtul.. mégis.. egy zseni vagyok! Na jó, túlzásokba ne essünk azért se!Eljussak valamerre... kellett sok gondolkozás, sírás, bűntudat, örömködés,…..
Elérkezett újabb év: hello 2011! Tudom, nem kellene a múlttal foglalkoznom, hisz megváltoztatni képtelen vagyok. Valamit mégis úgy érzem, elcsesztem. Nem jövök rá, hogy mit. Az egész napi sírások ismét visszatértek. Pedig igazán jó lenne valakivel megbeszélni, leginkább…..
Bizonyára elbasztam. Ismét, ezt is! Mindent elcsesztem... Koncert. Elmegyek. Csúsznak az utak rendesen. Először karambolba kerültünk. Negyedórát vártunk arra, végre eltakarították! Beérek fél9-re. Grétinek megiszom a vadászát... kezdésnek megtette! Újabbért…..
Újabb koncert vette ma kezdetét. Végre egyszer jól sikerült! :) Táncoltunk, hülyültünk, szórakoztak a melleimel (haha), megharapott Csoki. Petivel meg smároltunk félóránként, lassúztunk is. :) Imádtam! Nem ittam szinte semmit, egy sört. Bejött velem Zsolt és Balu,…..
Kinőttem már a hiszékenységből. Mégis van olyan mindig, aki sikeresen ismét belerángat. A magabiztosság hiányzik az életemből. Nem vagyok senki, sosem voltam, érzéseimre pedig nincsen egyáltalán szükségem. Egy hétig folyamatosan úgy aludtam el, hogy minimum bőgök félórát.…..
Mostanában úgy döntöttem, nem írom ki magamból a hülyeségeimet. Ennyi idő után rávettem magamat. Túl sok idegbeteg, depressziós és jó dolog történt velem. A szeptember jól indult ahhoz, hogy tényleg igaznak tűnjön. Az október is remekül indult, míg a közepéhez nem ért. Azt…..
Meglehetően eltelt egy szempillantás alatt ez a hét. Betöltöttem a 15. életévemet. Öregszem. Na jó, még nem! Igazából, úgy volt, előtte levő hétvégén tartjuk meg. Jó kedvem teljes mértékben, de mivel le se szarták a fejem, akkor én miért foglalkozzak velük? Inkább…..
Ez a hét is elég furán sikeredett. Így másodiknak is. Túl sokat még nem tanultunk. Ismerkedem az osztálytársakkal. Nyitott vagyok, megint... A tesi órákat pedig már rohadtul kezdem unni. Van kisebb-nagyobb izomlázam, a lábamban, a hasamban és még fáradt vagyok mellé. Szóval,…..
Nos, vége az első hétnek. Nem olyan az osztály, amilyenre vágytam. Bár, ígyis jobb, mint a semmi. Elég normálisak. Nem szűklátókörűek és több dologról beszélgetnek. A helyemet igazán még necces. Szóval, hiányoznak a srácaim. Az, hogy szünetekben vandálkodunk, vagy épp…..
Vége a nyári szünetnek. Elérkezett az ideje, hogy kikössek a gimnáziumban. Ami először túl meglepő is. Csodák vannak, úgy tűnik. hahaRengeteg új arc, a nem megszokott környezet. Persze, azért megszoktam a perczelt, de így túlságosan nem. Megszokom idővel. Reggel, mikor felkeltem,…..
1. 'mi jár a fejemben?' idézet(április 17., 11:35):'Minket egy könyvbe kellene írni.' by Geri, még anno ősszel mondta, mikor ismét elkezdtünk beszélgetni. Milyen régen is volt. Az érzésem mégis az, mintha meg sem törént volna az egész. Képtelenség...2. 'melyik…..
Tényleg. Imádom, mint egy barátot, máshogyan nem is lennék rá képes. Amikor végre gondolnám, hogy beleszeretek. Szakít velem. Tudtam, ez lesz. Nem is ez zavar igazán. Képtelen voltam beleszeretni. Dávid mindent megölt bennem. Akivé tett, egy olyan nőszemélyt, akiről gondolkozni nem…..
Szervezgettük Rékával már kb 2 éve, hogy lejön. Tegnap és ma itt volt. Elbeszélgettünk. Elmesélte az élete nagy részét. Természetesen nem mintha nem örültem volna neki, sőt, örültem. Végre nem fárasztott le Gréti után valaki... Ma pedig kisebb osztálytalálkozót szerveztünk…..
Újra nyár van! Nem mintha zavarna, az időjárás is szép. Egész nap szakad az eső, fúj a szél. Igaz, ehelyett a Nap simogatását kellene érezni. 14°C fokot is alig haladja meg a hőmérő higanya. Félretéve... előjöttek belőlem az érzelmek. Gyülőlőm, senki nem hallgat végig.…..
Elérkezett a végzete ennek a 2 évnek, amit ebben az általános iskolában töltöttem. Tele volt élményekkel, bánattal, konfliktusokkal, hülyeségekkel és rengeteg nevetéssel. Utolsó egy évre remekül összehangolódtam mindenkivel, de leginkább az utolsó félévben, felvételi után.…..
Ma tudtam, hogy rossz nap vár rám. Alig akartam felkelni. Úgy ijedtem fel, hogy folytak a könnyeim. Teljesen kész voltam. Reggel beértem, aztán jött Anett. Legalább ő itt volt, ha már nővér nem is. Beértünk a suliba, aztán lekísértem Anettékat. Ne maradjanak odafenn. Visszamentem,…..
Ma volt a bankett. Nos, itt van a vég. Holnap pedig már ballagás. Igaz, nem szólt többnél arról, hogy artban voltunk. Szinte felét ott töltöttük. Nem mintha bánnám. Igaz, szinte a félosztály ott kötött ki a végén. Lementünk Balaton partra. Viviék fürödtek is. Csináltunk…..
Nem telhetett el úgy nap, hogy ne artban töltöttük volna el a napunkat. Délután nem tévedtünk volna be. A héten ha 4 doboz cigit nem szívtunk volna el, akkor egyet sem. Ismét péntek van. Mi történik? Vége lesz egy hét múlva mindennek, ami úgy igazán fontos lett volna a 2 év…..
Már 2. napja érzem az érdektelenséget mindenki iránt. Nem is alszom rendesen, ez is igaz. Szóval, ebből adódóan nem érdekel senki és semmi. A véleményük is hidegen hagy. Most is mindjárt kifolyik a szemem, könnyezem. Utóbbi napokban rengeteget dohányzom. Mi történik velem?…..
Ma sem volt rendes tanítás részünkről. Úgy egy-két hónnapal ezelőtt benevztünk egy versenyre, ami igazából csak gondolatunk szerint attól szólt, hogy beküldünk egy papírt, semmi más. Tévedtünk. Egy héttel ezelőtt szólt Olga néni: irány Som! Tudatlanság özönlött…..
Eljött az ideje a héten az utolsó osztálykirándulásnak, amit együtt csinálunk. Fura. Jó volt, így mellesleg hozzátéve. Egy-két dolgot leszámítva. Bálint, ha fogdoz az még csak hagyján, de ha már Alex, akkor kiborulok. Komolyan mondom. Ne ütögess az én seggemet... Voltunk…..
Mai nap sokk volt számomra. Végigfutott rajtam egy olyan érzés, hogy ez a mai nap, az én napom! Ennyire jól sikerülne minden? Elterveztük, elmegyünk kacsákat itatni sörrel. Utána mégis artban maradtunk, mikor már rájövünk, le kellene menni a partra, nem elkezd esni a kurva…..