Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirillesmetod

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az ország pszichológiai állapota fokozódik, minden évben egyre ütősebb backdoor üzeneteket gyűjtenek kedves olvasónik. Csaba iszonyatos hajrával az év utolsó napjain lőtte a Kanizsa Plázában ezt a szolgálati közleményt, ami játékosan százforintos pénzbírsággal…..
cirillesmetod 2011.01.04 18:33:39
A levél és a poszt eredetije megtalálható a savanyu.blog.hu/ oldalon (savanyu.blog.hu/2011/01/02/uj_szolgaltatas_avagy_a_vevo_puha_tamadasa_1), ahol eredetileg publikálásra került. A Homárból való eltávolíttatás oka pedig egyszerűen annyi volt, hogy saját anyag lévén a saját oldalunkon kívántuk először publikálni, a Homár szerkesztősége pedig készségesen eleget tett kérésünknek.
A savanyúblog szerkesztői bevallottan érzékenyek egy nagyon fontos, minden nap tapasztalható, és tipikus magyar savanyúságra: a kiszolgálásra. Úgy érezzük, hogy az eladó-vevő kapcsolat egy olyan buja, adok-kapok viszony, mely a szerelemhez hasonlatos: logikától és fölös…..
Mi is lehetne savanyúbb, mint a tömeggel közlekedni. A metrón ingázóknak könnyebb lesz a címben említett szöveget felidézni, de a munkahelyükön alvók és autózók kedvéért segítek: a feliratot a metró aluljárókban olvashatjuk minden egyes szerelvény érkezése előtt, egy…..
Kedves olvasók,   Ezzel a poszttal szeretnénk útjára indítani a savanyú blogot. a savanyú blog – ahogy neve minden álságtól mentve mutatja – az élet savanyú, avagy savankás dolgaira kíván reflektálni, mégpedig azokra melyeket a drága hazai, magyar környezetünk…..
Már megint ezek az oroszok. Ha elkölteni való pénzről van szó, nem ismernek sem istent, sem embert, a lényeg, hogy fölényesen dörgöljék az orrunk alá ámulatot és rosszallást egyszerre kiváltó megalomániájukat. Mert persze menő 20 milliárd forintért Giacometti-szobrot venni, de…..