Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_everlast

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIGYELEM! 2012. június 28-tól változás történt a vízumigénylés menetében! Részletek. (Azért érdemes az alábbiakat is elolvasni)   Ahogy India egy misztikus, titokzatos világ, úgy annak bürokráciája sem mutat más képet. Ez a poszt azért jött létre, hogy segítsen…..
the_everlast 2015.10.01 11:01:22
@Zeitler Csongor: most már tudsz online igényelni, nem kell leadni semmit a nagykövetségen úgy tudom :) utazzindiaba.hu
(bocs Viki:) )
Placebo ihlette post..furcsa érzések ezek, az éjszaka egy rész ill a mai nap eddig eltelt része e körül forog..holnap Párizs és valahogy mégsem pörget most annyira, inkább a lélekben kavargó dolgokat kellene rendbetenni..közben megjegyzem tetszik, hogy elmenti amit irtam eddig az…..
Így ebben a sorrendben..Roland (nem a szintetizátor) otthoni kocogó, futó és a kettő közötti aerobikos seggemelős gépen próbáltam felváltani a hideg kinti futást meleg benti lazításra egy kis felüléssel fűszerezve, de ma már annyira nem ment a felkelés, olyan izmaim is fájnak…..
Helló megint!Tegnap találtam egy paradicsomszósz receptet, ami elég erős, így csak a paradicsomszósz maradt meg belőle, az erőset kihúztam a sorból :DLássuk mi kell hozzá:Hozzávalók: 50 dkg paradicsom1 kis fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 erős paprika2 evőkanál olívaolaj1…..
Úgy néz ki körvonalazódott aminek kell, megyek thaiföldre kb 1 hónapra..a látni valókat rátettem egy google térképre, akinek van ötlete még mit érdemes, ne hezitáljon, pakolja rá! :)Egy-két látnivalót már beikszeltem rajta, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, mit…..
A MOST pillanata BLOG Weboldalak 2009.10.19 14:33:34
Találtam egy jó weboldal template-t, ami flash alapú és emelett CMS-t támogat, nem semmi :)http://www.templatemonster.com/flash-cms-templates/26034.htmlHamár céges weboldalról beszélünk aminek illene bemutatni a céget és mellette látványos és figyelemfelkeltő, akkor ez ilyen..hajrá…..
Helló!First of all üdvözöllek az újjáéledt the everlasting offical blogon. Szép a neve, nem ?Másodiknak: amivel itt foglalkozni szeretnék :) nlp, buddhizmus, spirtualitás, goa, zeneírás, programozás, és öööööö...most nem jut több eszembe :) Ha lesz valami, szólók! vagy…..