Regisztráció Blogot indítok
Adatok
méregvera

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz fórum Lippi ügyvédje 2010.06.02 12:40:00
A kórházainkban alighanem még mindig dúl a betegek és az orvosok közötti szakmai vita, mikor egy beteg diagnózisát, kezelését meg kell állapítani. A betegek annyira biztosak a dolgukban, hogy már a kezelésre, a műtétre is szívesen vállalkoznának. Egy barátom mesélte, hogy este…..
Bizonyára sokan hordotok sálat ebben a nagy hidegben. Persze nem csak az utcára kilépve lehet egy ilyen kiegészítőt felkötni, nyugodtan magunkon hagyhatjuk egész nap, kellemes érzetet biztosít, hogy valami melegíti az ember nyakát. Mostanában inkább a nagyobb szemű kötött sálakat…..
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Egyik bajnokságban sem misztifikus annyira az őszi bajnok személye, mint a Bundesligában, holott a számok azt mutatják, mindössze az esetek 67%-ban húzza be a bajnokságot a Herbstmeister. 2007-ben a Stuttgart, 2009-ben a Wolfsburg támadt fel a kút mélyéről, fordított példaként a…..
méregvera 2010.01.15 09:34:36
A megcsonkult 10. fordulót követően itt az SPL 11. köre, vagyis lezárul az alapszakasz egyharmada (amit ők egynegyednek hívnak, hiszen a rájátszás öt meccse kitesz annyit, mint 11 az alapszakaszból). A legnagyobb kelta ünnep alkalmából találkoztunk mesterünkkel, minden druidák…..
méregvera 2009.11.20 16:11:31
@donnelly: Írhatnál valami okosat a skótkapitány ügyről, nekem példul fingom nincs hogy kerül a képbe a dundi managere - bár biztos van rá ok.
És Csaba királyfiról is eshetne szó, állítólag sorlisztezve van. Nálunk nem nagyon követelik Qman megüresedett posztjára - emlékezetében él a nemzet..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..
méregvera 2009.11.20 16:03:39
@nou san trafford: A legjobb meccseket Várhidi idején láttam ez igaz, de azért én megpróbálnám Mancini-t is.
Persze, csak ha nincs ellenérv, azon túl, hogy drága.
Szerintem, ha levennénk Kisteleki és szövetsége juttatásaiból, bőven kitelne a bére, ráadásul az alkupozi is jó lenne, hiszen a srác munkanélküli már egy éve.
A rendezés jogát első körben Kolumbia nyerte, de a kokain alacsony világpiaci árára pénzügyi nehézségekre hivatkozva visszalépésre kényszerültek, és Mexikó – a torna történetében először – ellenszavazat nélkül ragadta magához a kezdeményezést. A VB sajnos így…..
méregvera 2009.11.16 14:20:35
@kroos: Fredriksonnak és magának Fredriknek is fel kellett volna helyezni egy kaktuszokkal ékesített forró hajsütő vasat az ánuszrózsájába ha a KGB tényleg olyan hatékonyan működött, ahogy sírtak miatta.
A mieinket állítólag nem a rosszul prorciózott dopping (tészta) vágta tönkre, hanem a meccsidőpontokban (délben) tartott spártai keménységű edzések. A ruszkik csak este kilenc után mentek ki egy-egy átmozgatásra, a többieket nem tudom, de biztos nem voltak olyan hülyék, mint mi.
Mintha tegnap lett volna, amikor a váratlan tavaszi hóesésben minden idők egyik legszívszorítóbb futballeseményének voltam szemtanúja az Üllöi úton. A skót játékos hiába üldözi Dombi Tibcsit, aki a tizenegyes vonalra koncentrálva vágtat előtte a labdával, hogy amint az…..
méregvera 2009.11.13 14:36:12
@popp: Hálazégnek, pedig tőle drassoltam egy kicsit..
méregvera 2009.11.13 14:40:46
@nasteey: Csak halkan jegyzem meg, szerintem a jobb bekk poszt volt az egyik gyenge pontunk, faszrajzoló mester ezt vehette észre.

Én is Németh-Hrepka duóra emlékszem, bár szerintem NK igazi társa Illés Béla volt a régi MTK-ban
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Nulla pont, 5-14-es gólkülönbség, utolsó hely, de nincs veszve semmi, a Liverpoolt még így is el lehet kapni! Legalábbis az abakuszon ezt golyóztuk ki, és bár nem fogadnánk rá, de az első pontot mindenképpen meg lehet célozni, és igen is, tessék beleszólni a második helyért…..
méregvera 2009.11.05 09:32:24
@csizsikpizsik: ....meg az Eto-Ibra csere is remekül bejött a Barcanak
Nyolc meccsen mindössze egyetlen győzelem, és két sovány pontocska a hazai csapatok mérlege a Bajnokok Ligája 3. fordulójának első játéknapján. A durva meglepetésekről annyit, hogy ha valakit megszállt az ihlet, és telibe trafálta az összes eredményt, az 2642,926776987-es…..
méregvera 2009.10.21 15:32:00
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2009.10.19 12:00:00
H É T F Ő A csodacsatár Purczeld Ferenc, alias Puskás Öcsi... Keleti Márton játékfilmjében. Vetítik: Filmmúzeum - 21:00 Ripacsok Sándor Pál remekműve barátságról és árulásról, Garas Dezső, Kern András, Udvaros Dorottya és Bujtor…..
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
méregvera 2009.10.16 14:55:59
@IronRock: Kösz