Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sevcsik

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Urbanista!    Nem tudom, hogy ez érdekes-e. A csatolt képeket a Síp utcában fényképeztem (Wesselényi sarok, Budapest, VII. kerület). A két képen ugyanannak a táblának a két oldala látható. Egyébként ez egy keskeny utca, semmi esetre sem férne…..
sevcsik 2012.05.22 16:15:05
@rrroka: Lehet, hogy eredetileg az egyik a merőleges utcára vonatkozott. A Wesselényi egyirányú, a Síp utcát nem tudom.
Egy újabb kuponos akció, ezúttal a Tsoonaminál nem sikerült beváltani a BS Travel horvátországi utazását:Még 2011 tavaszán vásároltunk a http://www.tsoonami.hu/ oldalon egy olyan kupont, amivel egy hetet tölthetünk egy zadari apartmanban (Horvátország). Jó előre még márciusban…..
addict Lájkolj a valóságban 2011.05.02 09:30:00
El kell ismernünk, hogy a Facebook, korunk legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldala mára teljesen az életünk részévé vált. Olyannyira, hogy sokszor még akkor is fent vagyunk, amikor épp valahol máshol kéne lennünk. Tudják ezt a nagy márkák is hiszen az utóbbi időben…..
sevcsik 2011.05.02 12:25:06
@a pynás: hat nekem egyszerubb lefenykepezni valamit a telefonommal, mint odamenni egy konzolhoz, belogolni a facebook accountomba, es kapni egy ilyen kis kartyat. meg aztan ugy nem is kell egy idegen konzolon, ismeretlen rendszer es bongeszo alatt megadni a facebook jelszavam
sevcsik 2011.05.02 12:44:44
@a pynás: en is igy ertelmezem :)
Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt 14 gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket. A hamburgeres sorozatban már megismert módszert alkalmaztuk, először az…..
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Na, ha valakinek illúziója lenne azzal kapcsolatban, hogy hülyeségeket csak Magyarországon lehet hallani a politikusoktól, álljon itt Jesse Jackson okfejtése arról, hogy az iPad teszi tönkre az Egyesült Államok gazdaságát.Zavarba ejtően egyszerű a magyarázata: az iPaddel le lehet…..
sevcsik 2011.04.18 14:06:58
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
Urbanista Lerobbant a tesztbusz 2011.04.18 09:36:00
Nem megyek át BKV-figyelőbe, de egyre gyakrabban kapok buszteszteredményeket. Legutóbb a wifiről küldtetek hírt, most Attila írt villámposztot egy kis ma reggeli lerobbanásról:Szia Dá,Mai észlelésem: átmeneti rossz hír a 86-os vonalán tesztelés alatt álló új EU-s busz…..
Úgy látszik a MediaMarktot még nem büntették meg elégszer nemlétező termékek nemlétezően kedvező áron akciózásáért. Csak a szokásos duma, pont a meghirdetett termék nincs, csak a drágább, viszont a reklámújság "szerkesztőségében", na ott aztán szénné vannak…..
Váratlan sebességgel forintosítja az aktuális atomparát az Aldi. Mi mással lehetne megnyerni az ökotudatos műzlivásárlókat mint nukleáris alkatrészeket tartalmazó természetes gabonafélékkel? Házilag összeszerelhető atomreaktort adnak a műzli mellé?A helyes megfejtés pedig…..
sevcsik 2011.03.23 13:10:53
Tékozló Homár Pizzacunami-fail 2011.03.18 13:08:00
A Homár se érti, mire gondolhattak az American Pizza Tsoonami-akciójának elnevezésekor. Majd az idő eldönti, hogy a radioaktivitás vagy a halottak száma lesz emlékezetesebb a japán földrengésből, mindenesestre semmiképp nem egy frissítő zuhany lesz az uralkodó asszociáció a…..
Egy levelet kaptunk az InnoApps 2010 szervezőitől, amiben megkértek, népszerűsítsük a pályázatukat. Nagyjából erről van szó:Az Invitel Zrt. pályázatot hirdetett egyetemistáknak és főiskolásoknak. Azokat a fiatalokat keresik, akik saját applikációt/alkalmazást fejlesztettek…..
sevcsik 2010.12.03 14:01:40
@InvitelGuide: Kedves InvitelGuide!
Az a problemam, hogy hasonlo kezdemenyezesekben (pl Google Summer of Code), tobbezer dollaros fizetest kap mindenki, akinek elfogadjak a palyazatat, es _utana_ meg is csinalja, amit vallalt.

Abban az esetben pedig, ha csak az elso n helyezetted dijazzak, altalaban sokkal nagyobb nyeremeny szokott lenni.

Tudom, hogy ez Magyarorszag, es bilibe log a kezem, de a 200ezer forint akkor lenne realis, ha megkapna mindenki, aki teljesiti a palyazatot (amit ti termeszetesen elore elfogadtok, vagy visszautasitotok)

Felreertes ne essek, igy is nagy szo hogy egyaltalan meghirdettek egy ilyet, mivel a palyazatok nem fuzodenek kozvetlenul az Invitel erdekeihez. Mindenkeppen udvozlom a kezdemenyezest, csak szerintem nem olyan vonzo ez az ajalnat, hogy sok jelentkezo legyen. Esetleg ha munkalehetoseget kinalnatok a palyazoknak...
sevcsik 2010.12.03 14:30:50
@InvitelGuide:
hat remelem kiforr a dolog, mert tenyleg jo lenne, ha a magyar piacon is lenne ilyen kezdemenyezes. sok sikert!
Néhány hete nézegettem már a gépem alján található apró kis kiálló csavart. Tudtam, hogy előbb-utóbb ki fog esni onnan, de valahogy úgy voltam vele, hogy ha elhatározom magam, örökké bent tudom tartani az akaratommal. Jedi business.  A héten aztán kiderült, hogy ilyesmire…..
Milyen a Photo Hall FA-mentes hétvégéje? Hát olyan, hogy, őket idézem, "a fogyasztói árak tartalmazzák az áfát." Hogy is történhetett volna másképp. Köszönjük Free Lancernek...
Érdekes állítást hallottam egy szakértőtől nemrég. Eszerint egy általános igazságra figyeltek fel az inteles Macbookokkal kapcsolatban.Az egyes gépeken végzett tesztek eredményét az Apple feltünteti a laptop belsejében, és mint a felső képen látszik, az enyém például Good…..
Telefonos ügynöknek tényleg sohasem szabad válaszolni. Mostmar_kicsi_unom felhasználó nevű olvasónk története megmutatja, hogy akkor főleg nem, ha az ügynök a bankunkból telefonál. Látom nincs még elég infó a blogon a citibankról, így most én hozzájárulnék némileg, hogy ők…..
 A 3K, vagyis a Köztéri  Kulturális Kereszteződés program első lépésként felépült a Corvin kapu - adta hírül az Építészfórum. A húsz tonnás lámpaszerkezet fő eleme egy 4,8 méter magasan, 35 méter hosszan kifeszülő rozsdás, Corten lemezből készült konzol.…..
Amikor az első plakátot megláttam, vegyes érzések kavaroogtak bennem. Egyrészt örültem annak, hogy a cég marketingesei hajlandóak voltak bevállalni valami szokatlan reklámmegoldást, amiért feltétlenül dicséret illeti őket. Másrészt azt éreztem, hogy a tűzzel játszik a cég,…..
Appleblog Utazó iPhone: Fű 2010.09.26 13:23:00
A fűre lépni tilos tilos a fűre lépni lépni tilos lépni lépni lépni lépni lépni tilos tilos tilos tilos tilos Tilos.Köszönjük ddq-nak...
sevcsik 2010.09.26 14:13:30
Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:SPAR vezetőség részére!Ha lenne…..
Rengeteg olyan esemény történik nap mint nap a világban, amelynek jelentőségét nem vagy nem teljesen tudjuk felmérni, csupán azon egyszerű okból, hogy nem tudjuk a méreteit, annak kiterjedését pontosan belőni. A BBC legújabb vállalkozása, a Dimensions névre keresztelt site éppen…..
sevcsik 2010.08.24 11:58:39
Szépen leégette a klímatechnikai céget egyik dolgozója a vállalat autójából történő szemeteléssel. Tegnapi levelemre ma kora délután Bántó Károly, a Genex Zrt. vezérigazgatója reagált, méghozzá nem is kis terjedelemben. Örülök neki, hogy nem próbálnak menekülni a…..
Szemetelni bunkóság, mindegy is, hogy valaki gyalog teszi vagy az autó ablakán vág ki valamit. Akkor is láthatóan mérges voltam, amikor a balfi blogos hétvégén láttam ilyet a keménymag egyik tagjától, aki remélhetőleg fogta a többiek tekintetéből az üzenetet és azóta sem…..
sevcsik 2010.08.08 22:06:23
@kovi1970: ugy latszik a kollega nem allt ketszer sorba, amikor a humorerzeket osztottak. de a gratulaciot koszonom.
Szuper paródiát találtam az Adrenalin blogon az iPhone 4-ről. Itt az eredeti videó, amiben Jonathan Ive és a többiek dicsérik a készüléket: És a paródia, amiből megtudhatjuk, hogy miért lesz jó 18-22 év múlva a még meg nem született gyerekünk szájmozgását figyelni: ..