Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThomYerk

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black metal helyett csak sötéten játszik a Code, a Dredg progresszív, Jason Lytle Grandaddy-lemezt ad ki szólóban, a Skyclad Martin Walkyer nélkül folkmetálkodik Little Boots pedig megmutattaja, hogy jóval menőbb Lady Gagánál. Kiskritikák:Code - Resplendent Grotesque(Tabu/Tuba)Alany:…..
Passion Pit - Manners (2009 Frenchkiss) Mindig öröm valami újnak ható dologgal találkozni, ha nem is spanyolviaszt találunk, van a megszokástól való eltérésnek is egy fura bája. Ha valaki ezt képes kiegyensúlyozottan hozni egy poplemezen, és közben iszonyatosan jó dallamokat…..
New Kids On The Blog Kis színes 2007.08.31 13:38:00
Az októberben megjelenő Cease to Begin című új Band of Horses lemezről innen kivételesen legálisan tölthető le az első dal, az Is There a Ghost. Nem hiszem, hogy valami nagyon másra kéne számítani az előzőhöz képest, ami nem baj, mert az Everything All the Time a tavalyi év egyik…..
ThomYerk 2007.09.08 20:28:20
A „mennyországban a szakácsok franciák, a rendőrök angolok...” kezdetű viccet én annyival egészíteném ki, hogy a popzenészek pedig svédek. Már számtalan bandával bizonyították be, hogy tudnak valamit, amit a világ más részein nem, illetve úgy, ahogy mások nem. Az…..
Összeszedtem néhány az eredetinél jobban vagy egyszerűen csak jól sikerült feldolgozást. Antony Hegarty: Crazy in Love (Beyoncé cover-élő) Antony bármit énekel, az gyönyörű. Amikor először meghallottam a hangját, az volt az érzésem, mintha bármelyik…..
Az Úr üzenete is hamarabb odaér Ferrarival, miért ne lehetne árut szállítani Maseratival? Múltkor egy csoffadt Mustangot találtunk a Rotschild előtt, de innen már csak felfelé van, úgyhogy játék! Aki először fotóz rokkant hidrogéncellás/elektromos konceptautót áruszállítás…..
Subba A hazaszeretet-roham 2007.06.18 18:19:00
Na mi a magyar ember legszórakoztatóbb tulajdonsága? A folyamatos sírás? Hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Dehogy: az önhergelés fantasztikus tudománya. A legjobb interneten terjedő, magyar nyelvű marhaságok többnyire ezt a fantasztikus képességünket demonstrálják, a…..
Szakmai weboldalakon már olvashatunk róla, milyen magyar nyelvű tévéadókat terveznek indítani a közeljövőben a legnagyobb multinacionális tévétársaságok és a kisebb magyar vállalkozások hazánkban. Minden ilyen indulásban benne van sajnos az MGM-hatás veszélye, ugyanakkor a…..