Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoneyBA

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telnek múlnak a napok és ez a mamlasz még mindig nem érti, hogy adjon nekem még több kaját. Tudjátok az van, hogy rohadtul tudnék enni. De ezt most komolyan mondom! Állandóan zabálnék. Nem csak ennék, zabálnék! Este mikor lefekszünk aludni, már azt várom, hogy mikor megyünk…..
HoneyBA 2013.11.13 12:13:49
Hát hazaértünk szerencsésen!!Utunk Csepregre meglepően nyugodtan tellt. Lénuka és Lara egy ketrecben, a Brúnó pedig a csomagtartó részben utazott. Reggel indultunk 20 km után megállítottak a rendőrök.. közúti ellenőrzés.. amint meglátták a kutyákat kiült a vigyor az arcukra,…..
Holnap elutazunk Vas megyébe Anyámhoz. Ez lesz Lénuka első útja oda, 4 napot leszünk ott.Kissé izgulok hogy fogja bírni az utat, eddigi rövid túrái fejhangon tutulással telltek, igaz egyedül volt mindig a kocsiban a nagyok nélkül. Most egy igazi hosszú, 300 km-es túrával edzheti…..
Éjszakáim gyorsan és nyugtalanul tellnek. Léna nehezen hajlandó megtanulni, mi is az a szobatisztaság.Nagyon éber alvó vagyok, így minden rezdülésükre felébredek. Meghallom, ha Léna felkel és elkezd dünnyögni.. ekkor kell akcióba kezdeni, hogy ne legyen késő!Most, hogy bejött ez…..
Szervusztok Olvasóim!Régóta megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy megírom állataim hétköznapjait. Most el is kezdem publikálni 3 csodálatos, okos és szép, makacs basset történetét. Na jó nem mindegyik okos :) De a többi igaz..Előljáróban tudni kell rólam, hogy fél éve még…..