Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norough

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen dolgoztak ki elméleteket a szerelemről, ezek közt az egyik kedvencem Sternberg szerelemelmélete, mert nagyon egyszerűvé teszi annak megértését, hogy milyen állapotban van egy párkapcsolat. Három tényező mentén írja le a párkapcsolatokat: szenvedély, intimitás és elköteleződés. Ezekből…..
norough 2015.01.14 20:35:49
@pannonfunk: A női nem ilyen laza lenézése engem kicsit elszomorít. Annyira tipikusan magyar jelenség, hogy egy ilyen mondatról a szerző fejében valószínűleg meg sem fordul, hogy gáz.
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Az évad legjobb része különleges lesz, mert az O14 előtt eseményeket látjuk. Kedvenc hőseink élik az átlagos, hétköznapi boldogságokkal és gondokkal teli életüket, majd jön az Eltávozás napja és három évvel később mi már a megtört szereplőként ismerjük meg őket.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.06.26 09:30:00
Breaking: Sarah Jessica Parker visszatérne a tévébe, ráadásul nem egy csajos sorozatban, hanem egy krimiben, amiről itt lehet bővebben olvasni. Josh Earnest, a Fehér ház sajtófőnöke hatalmas Josh Lyman-rajongó. Akiknek ez nem mondana semmit, Lyman Az elnök emberei egyik karaktere…..
Ciera priceless reakciója a Survivor törzsi tanácsában. Azt nem mondjuk meg, mire, mert spoiler lenne, de azt eláruljuk, hogy oh yeah, baby, folytatódik kedvenc reality-műsorunk: a CBS kért még két évadot a mr berendelt 28. mellé, így a veterán sorozat 2015 végére eléri a bűvös…..
Kérem szépen, felgyorsultak az események kétnapos posztunk óta, a Fox, az NBC és a CBS is lépett egyet előre a 2013/14-es évad programmingját illetően. Lássuk a medvét: A Fox teljes évadra berendelte a Brooklyn Nine Nine című munkahelyi sitcomot, ami egy idétlen rendőrőrs…..
Az idei tévés évadban egyelőre 23 sorozat mutatkozott be, ezek közül kettőt (Lucky 7 és We Are Men) már elkaszáltak, egyet berendeltek újabb évadra (Sleepy Hollow), egy (SHIELD) pedig megkapta a teljes évados berendelést. A többiek sorsa bizonytalan, de hogy mennyire azt legjobban a…..
A vasárnapi jóidő lehetővé tett egy kis kiruccanást a nem túl távoli Tihanyba, ami a kedvenc balatoni településem. Fekvés, kilátás, rezgésszám: tökéletes. A sétám során figyelmes lettem egy házikóra és annak kitárt kertkapujára, ahol ez a kép fogadott. A ház lakója, a…..
Magyar idő szerint ma hajnalban véget ért a Survivor 22. évada, kiderült, ki nyerte meg azt az egymillió dollárt, amit a nyolcadik napon kieső Russell Hantz szerint csak neki szabadott volna odaadni, de aztán a törzse másképp gondolkodott a kérdésről - és ha jobban belegondolunk,…..
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..
norough 2008.10.15 08:54:03
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Ha ez egy film lenne, akkor minden idők legmagányosabb, legkegyetlenebb és legfájdalmasabb roadmovie-ja kerekedhetne ki belőle. Csak autózna egy Brad Pitt-szerű, nyúzott arcú hős keresztül az országon, közben lassan kiderülne, hogyan baszta át a csaj. Gyönyörű film lenne a…..