Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bvere

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Erzsi+Józsi 2009.10.15 12:54:00
Folytatásos teleregény következik. Van egyszer egy kezdeményezés, ami így néz ki, öröm és boldogság, végre valaki tenni is akar a helyzet megváltoztatására: Aztán jött egy másik levél is, a Budapest Korzóé, amely szervezet kitűzött célja a város élhetővé tétele, kvázi…..
bvere 2009.10.18 17:57:47
@dzsilla: ...a nyílt levélben nincs semmi politikai belemagyarázás. neked talán apróságnak tűnhetnek a felvetések - amit sajnálatos - de lehet másoknak nem. ezt meg jó lenne tiszteletben tartani, ha már olyan kíváncsiak vagytok a városlakók véleményére. akkor ezt most ismétlem, és tökjó lenne ha egyszer és mindenkorra elfelejtenél ezzel a "politikabelemagyarázással": "a BpKorzó civil szerveződés, nem politizál… nézz utána esetleg, hogy ez mit jelent. (lehet, hogy csak a példákból értesz, ezért hozzátenném, hogy már dolgoztak együtt a Fővárossal, igaz nem a Demszkyvel, hanem az Ikvai-Szabóval, de ez is teljességgel irreleváns…)"
bvere 2009.10.18 19:44:44
@dzsilla: tetszett :) (az ötlettel meg nem is volt "bajom", szerintem senkinek), nagykár, hogy ilyen vacak idő volt... hátha vki :) felküldött egy "fákat, bringautat, villamost, jó levegőt kérünk szépen a Rákóczi útra" ötlet-lufit a levegőbe, és már le is vadászták :) "Ha visszaküldik, valóra válik!"