Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikii

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
O七a力uS口und A Kanjani8 ilyen 2010.02.01 16:00:00
A Johnny's Entertainment talán leglököttebb csapata a Kanjani8. Jánosék (ahogy a magyar rajongók nevezik őket) mindig valami olyat mutatnak, csinálnak, ami meglep. Ez nem volt máshogy a most következő 2007-es dallal sem. Valószínűleg nem a legőszintébb a mosolyuk ebben a kék…..
Azért az nem akármi, hogy majd kétszáz ember verődött össze egy kizárólag távol-keleti (markáns k-pop vonallal, lásd a tracklistet) popzenét felvonultató mulatságra! Ebből még komoly jelenség is lehet, de hogy a hallyu hazai begyűrűzésének egyik fontos állomása, az egészen…..
Bikii 2010.02.02 18:00:44
2009 egyik nagy slágere Koreában kétségtelenül a Brown Eyed Girls nyálcsorgatós szemet gyönyörködtető koreográfiával előadott Abracadabrája. Íme a dal néhány sajátos újra- és átértelmezése, zongorán, gitáron, többféle remix formájában, ráadásként pedig egy…..
 (katt a képre a nagyfelbontású verzióért)Bár december még messze(?), program már akad:"A Shinshoku Fever egy újonnan induló budapesti partisorozat, főleg ázsiai zenére orientálódva - azon belül is az uralkodó stílusok főleg a kpop, jpop, electro és a hip-hop; a…..
Bikii 2009.10.20 20:23:43
@esztokam: @Gianni7: <3
nezzetek el az oldalra/forumra es nyugodtan irjatok, h mit szeretnetek majd hallani, mi mindent megteszunk majd h minel tobb ember hepi es elegedett legyen :D
Amugy ajd mindenkepp keressetek meg ha jottok, mert meg szeretnem megkoszonni nektek szemelyesen is :D
Annyira jol esik ez a batoritas tenyleg XD ezert mar megerte az a rengeteg atszervezkedett ejszaka :DDD <3
*meg tanulni mert holnaputan angol emelt eretsegi, es meg egy negyed eretsegi sor sincs letoltve neki*
kissz~
Kuroki Meisa, akiről -Yezy- már írt korábban itt, az egyik abból a kettő japán színésznőből, akinek meg tudtam jegyzeni a nevét. A másik Horikita Maki, ami azért érdekes, mert 2006-ban közös fotóalbumot adtak ki a férfirajongók nagy-nagy örömére missmatch címmel. Tavaly…..
Bikii 2009.10.15 23:34:32
@esztokam: most ne tud meg mennyire rohogok XD komolyan... mi sztem mar igy fogunk a koztudatba maradni. a hulye picsak akik talalkoztak a japan meleg porn sztarral XD

De amugy tenyleg... nekem meg a OPG vegen is olyan fura volt a fejkotoje nelkul XD es akkor meglatom ot piros ruciban vergodni egy 12 embernagysagu plakaton... XD megjokkento volt XD *raaasul vicces volt mert szemben Gokusen Movie hirdetes volt, szal Kame pont a csaj mellmagassagaban volt falrakenve...*

najo... elhuzok aludni XD
<3 majd meg kommunikalunk :D