Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XBX

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai Tchibos ügyünk nagyon emlékeztet arra az esetre, amikor a Media Marktnak sikerült 8 órán keresztül 2 forintért árulnia egy 300 ezres tévét, amit aztán nem akaródzott nekik kivinni. Akkor az MM arra hivatkozott, hogy az online rendelésnél nem úgy van, mint ahogy Egyszerű János…..
XBX 2015.04.24 11:42:46
@Atörökk: persze és el sem akartam hinni, pénteken rendeltem és ha hétfőn kapok egy mailt, hogy bocsi elk*rtuk nem is lett volna problémám, egy jaték volt és kész, de miután visszaigazoltak mindent és a pénzt is levonták majd a futárral is beszéltem reggel, hogy hozza elég furcsa a történet, pláne, hogy ugyanez a futár a mi cégünkhöz aznap több rendelést (olcsó CSÍBÓ) is kiszállított
 Hát eltelt 3 hét és ezt meg is ünnepeltük a tündérmackómmal egy „átmulatott” hétvégével.Nem tudok igazán sokat mondani, a hegek szinte láthatatlanok, a golyók minimálisan mászkálnak és hát a legfontosabb az érzés felejthetetlen, nagyon megéri.Igazából…..
Egy Genital Beading története +18 2009.10.25 19:38:32
Nah újra itt, bocsi de gép problémák miatt nem tudtam írni de most szeretném ezt potolni,Igazából fel is akarom hívni a figyelmet, hogy innentöl túlzott sexuális tartalom lesz olvasható a blogon mivel a gyógyulás már szinte tökéletes illetve majdnem tökéletes a sebb…..
XBX 2009.10.25 20:44:29
@boriska: nem:)ilyen meg nen fordukt elő,sőt a szerlememnek is nagyon tetszik es neki sem okoz semmilyen kelemetlen dolog (orális sex során igazábol csak a férfinak lesz jobb töle)
XBX 2009.10.26 18:47:44
@zagyvai: ez tuti, de szerintem a nagyobb golyók a lánynak okoznak nagyobb élményt bár ezt még sajnos nem tudjuk:) na mindegy talán meglesz a tanulság önzők=kis sok, önzetlenek: kevés nagy(vagy sok nagy azok a kompromiszum képesekXD) (és a csillag???)
XBX 2009.10.29 09:56:12
@purpura: köszi a figyelmeztetést, ha "kirohad"(bár ezt nem értem) majd megírom azt is...
Hát eljött az idő,Fix lett az időpont Szombat 12:00(am) Zagyvai Gábor kése elé fekhetek és meglehetnek a várva várt golyoim:)Izgulok nem kicsit, nagyon.Tegnap történt meg a nagy nap, lett fix időpont, pár email elejtése után tegnap jött a telefon, és meglett, nem nagyon fogtam még…..
XBX 2009.10.25 20:49:41
@RIGO: hello, nagyon örülök, hogy tetszik az oldal.a gyogyulás így egy hét után elég jonak mondható igazábol már minden a legnagyobb rendben de még ovatosak vagyunk. a beavatkozás meglehetősen fájdalmas de abszolut türhető, csakis Zagyvai Gábort ajánlom. ui.:ne agyalj sokat,Megeri
Elöször is elnézést kérek mert Gábor felhívta a figyelmem egy óriási híbára egész eddig gential beadingnek neveztem a genital beading-et ezért bocsi ahol tudtam kijavítottam de a blog webcímét már sajnos nemtudtam, és elnézétst az oltári nagy helyesírási hibákért(nyuszkotol…..
Na, hát lassan vége a második napnak is amit a golyóimmal töltök,Reggel meglepetés várt a nadrágomban a feketés lilás monoklik elkezdtek felszívódni és pirosas, halvány szinek vették át a helyület a duzzanat is elég szépen leapadt kezd igazai gential beads es fütykös kinézete…..
Kipihenten sikerült ébredni reggel 11:00 óra körül:) és semilyen fájdalmat nem éreztem, de az első gondolatom az volt, hogy elveztettem a goylókat, de nem még a helyükön voltak egyböl vizslattam magam, a kötés elég biztosnak mutatkozott bár szép száraz vér borította az…..
XBX 2009.10.19 12:04:08
@zagyvai: Én is remélem:D
XBX 2009.10.19 13:32:33
@boriska: majd csak ha teljesen gyolgyult akkor szeretnek
XBX 2009.10.19 17:22:12
@boriska: Az a baj, hogy nem nagyon merem kötés nélül hagyni úgy meg igazán semmi nem látszik ki csak a két gyolyó
Na szóval eljött a nagy nap,Reggel 6 órakor keltem rövid készülödés majd izgatottan rohantam a barátnőmhöz és már indultunk is.Az út igazán gyors volt reggeli kómás beszélgetés zenehalgatás, forgalom alig pikkpakk megérkeztünk, volt még egy két elintézni való majd…..
XBX 2009.10.18 13:39:37
@bikmakk: :)
XBX 2009.10.18 13:45:01
@Libelle: köszi szépen
XBX 2009.10.18 13:45:48
@szilagyizoe: microdermal a fütyim föle (a tövébe) került nagyon szép lett egyépként az is de a blog a gential beadingé:D
Hát nem is tudom hol kezdjem.Most értem haza, munka, kis baráti csevej majd feltankoltam az autót, megvettem az autópályamatricát és hazaértem, hogy rápihenyek a holnapra.Iszonyuan várom már tényleg olyan érzésem van, hogy ha nem lenne meg holnap már nem is tudnék teljesen élni,…..
Hello,  Akkor egy kis magyarázatMint minden hozzám hasonló suhanc én is már gyerekoromban belecsöppentem a testmodosítás csodálatos világába, álmodozva néztem kiskoromban a játszótéren elhaladó bácsi kezén azt a gyönyörű sárkányt és tágra nyított szemekkel…..
Sziaztok,Elöször szertném bemutatni, hogy miért is készül ez a blog.Mikor eldöntöttem, hogy szeretném modosítani a testem elkeztem kuatani és rájöttem, hogy igazán részletesen egy (magyar) oldal sem mutatja be ezt a különös mégis iszonyatosan izgalmas, intim, érdekes…..