Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Démosz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Publicisztika / Kritika 2009.10.15 13:46:00
A TV2 szellemi mélyrepüléseKereskedelmi csatornák - gyatra műsorok. Régi csont már ez, lerágott már többszörösen is. Mégis mindig rendre olyasmikkel állnak elő ezek a csatornák, amik után jogosan tesszük fel a kérdést: Lehet még ennél lejjebbre is süllyedni...?A TV2-nél…..
Démosz 2009.10.15 19:52:30
1. azt írtam: NEM CSUPÁN a vacsoracsatás bakira gondoltam. és tényleg így van. nem csupán arra gondoltam, van több, más-egyéb pontatlanság is, amikbe most nem akarok belemenni, sem vitatkozni róluk, mert annyira azért nem érek rá, hogy megpróbáljalak bármiről is meggyőzni
2. alázattal minek? nem a műsorhoz kell alázatosnak lenned, hanem az íráshoz. illetve nem kell. ha szarul akarsz írni, akkor nem kell. de nekem úgy tűnik, hogy te szeretnél jól írni, vagy ha más nem, szeretnéd, ha minél többen olvasnának. (ki ne szeretné, aki blogot ír?) márpedig ha így van, javaslom, legyél alázatos az íráshoz. nem csak én mondom, hanem Kornis Mihály is, talán ez többet nyom a latba
3. msnen, baráti levelezésnél, stb én is gyorsan és felületesen írok, de mondjuk ha publikálok (legyen akár az blog, akár bármi egyéb), akkor azért jópárszor átnézem az írásomat, mielőtt entert ütnék... az írásban a helyesírás szerintem olyan, mint matematikában az összeadás. amíg nem megy, nincs miről beszélni. és ne érts félre, tökéletesen én sem művelem, de alapvető hibákat azért -úgy gondolom- illik nem elkövetni. igényes olvasó nem tud komolyan venni olyan írást, ami tele van hibákkal.
4. odamondani bárki tud. szerintem velős (=értéke) pont attól lesz, ha JÓL tudsz odamondani. megfelelő stílussal, megfelelő szellemességgel, kellő intelligenciával. más, ha azt mondom egy könyvre, hogy SZAR, és megint más, ha egy jó tollú kritikus megírja 2 oldalban, hogy mitől is az. lehet, hogy egyikünknek se lesz igaza, de garantálom neked, hogy az esztétáé VELŐ-sebb lesz. szerintem ez teljesen evidens.