Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hélóhélóhélóhéló

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nincs is jobb program így a nyár derekán egy kánikulai hétvégén, mint egy jó kis vasútmodell kiállítás, meg egy pofa sör! Legalábbis az egyik szomszédom szerint. Én ugyan nem szeretem a kánikulát, még vízparton sem, a sört meg még kevésbé, de a kiállításoknak…..
hélóhélóhélóhéló 2011.07.25 08:38:32
@sín tér: k robert az én fórum hozzászólásomara reagálta a "csinálj jobbat" beírást.

Továbbra is vállalom a véleményem, mert párunknak volt mersze leírni a hibákat és a szervezők minősíthetetlen stílusban reagáltak, erre már valóban eldurvult a vita.

Én a kiállítók (pl. veresi klubosok) közül jópárat ismerek, beszélgettem velük a helyszínen, ők is húzták a szájukat a körülmények és a színvonal miatt. Más, a modellezésben napi szinten jártas klubtagok, jó nevű modellezők is a fejüket fogták utólag, hogy erre most miért mentek ki, pláne ennyiért.

Igaza van a kritikusnak, a szervezők hozzáállása volt balkáni, suttyó, primitív és tahó. k robert, gabamanó, csukló, gergő007 meg a többi tahó, csak, hogy meglegyenek egy helyen.

Látogatóként egyet tehetek, ahogy már leírtam sok helyen: a következő ilyenre nem megyek ki és ezzel még sokan így lesznek. És akkor talán megbukik ez a díszes társaság és nem szervez többet ilyen színvonaltalan semmilyen kiállítást vagy ha igen akkor egy reálisabb 7-800 ft-s belépő ár mellett.

Nekem az sem jön be, amit a börzén művelnek, csökken az egésznek a nívója, látogatottsága, így ahelyett, hogy vonzóvá tennék emelik az asztalpénzt és 200 ft-s belépőt (!!!!) fizettetnek a vevővel.
Melyik piacon kell fizetni? Vagy plázában? vagy bárhol? Tartsa fent az a helyet, aki el akar adni és örüljön ha a vevő odamegy. Nevetséges, de ebből a temofesztből is lejött, hogy semmit sem értenek az egészből.
Apple az iPad SDK-val egyidőben az Apple az iPhone-os VoIP-hívásokat 3G-n is engedélyezte, így a hasonló szolgáltatásokat kínálók már múlt hét elején elkezdtek lecsapni a kínálkozó lehetőségre. Az AppStore-ban fontos, hogy első legyél, mert ha megfelelő szolgáltatást…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..