Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evildoer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberben indítottuk útnak a DesignPumpa logókontesztjét, melynek során a blog arculatát meghatározó, a jövő designpumpáját elénk vetítő logót keressük. A pályázat végső határidejét december 24-ében jelöltük meg. Akkor. Az új határidő január 5-e, hogy az is…..
A karácsonyi készülődés, nyüzsgés közepette kellemes kikapcsolódást nyújt a Glue Society új videója, melyet a litván Metal On Metal, Bastard című trackjéhez készítettek. A visszafogottan naturalista, de önfeledt percek hajtás után, hangerő felteker...     Via: CR..
Evildoer 2009.12.14 21:34:21
@Krajcs: Jobb is lenne, ha a másik luvnya is szétszakadna, és a közönségnek is folyna a füléből a vér!! :)
Kossi Aguessy, francia designer kapta meg a megbízást, hogy Chef Negrevergne "2" elnevezésű borkollekciójának a tartalomhoz illő külsőt tervezzen. A kiváló minőségű, ugyanakkor (jó értelemben) egyszerű borok klasszikus, de innovatív és letisztult csomagolást…..
Evildoer 2009.12.14 21:26:56
A művészi stílusát és hírnevét a Rubik kockára alapozó, francia művész (Space Invader) alkotó módszere figyelhető meg a szerencsére jócskán felgyorsított videón... Via: Buzz2Luxe..
Evildoer 2009.10.22 00:12:23
A névjegyek a Glammer Education Institute of Hair Design számára készültek, aminek a létezéséről a gúgli sincs meggyőződve, de az ötlet zseniális!Via: Swissmiss..
Design Pumpa Logópályázat II. 2009.10.12 10:47:00
Kedves kreatív olvasók! Bár panaszkodni nincs okunk, hiszen már érekezett remek pályamunka a DesignPumpa jövőbeni logójára, azért ez úton is bíztatnánk mindenkit, aki kedvet érez ahhoz, hogy saját kezébe vegye a sorsunkat, TERVEZZEN LOGÓT A PUMPÁNAK! Nem kell tökéletesen…..
Design Pumpa Hazai Design 2009.10.20 11:00:00
A közelmúltban, Hazai Design néven új kezdeményezés indult, melynek célja kitörési pontokat találni a magyar terméktervezés számára. A webshopként is működő oldal felkarolja, összegyűjti az alkotókat, alkotóműhelyeket, cégeket, hogy megmutassák mire is képesek. Részletek…..