Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edike80

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Harper-sziget 1x09 - Seep 2009.11.19 13:00:00
Halottak száma: 13 fő. A válasz arra a kérdésre, hogyan vágja ki magát a Vőlegény, nagyon egyszerű: sehogy. És igazából senki nem is kéri őt számon. Abby megelégszik annyival, hogy a Vőlegény most nagyon szomorú, mert nem tudta megmenteni az öccsét, a vér meg biztos úgy…..
edike80 2009.11.19 16:43:17
Halottak száma: 10 fő. A hajó rövid időn belül indul. A szállóból minden vendég a kikötőbe igyekszik, a Vőlegény kivételével, aki, mivel magára vállalta a temetés lebonyolítását, marad még egy ideig. Shea feldúltan érkezik a hírrel: nincs meg Madison. A Vőlegény gyorsan…..
Halottak száma: 9 fő. A vendégseregnek már nagyon mehetnékje van, a hajó indulását várják türelmetlenül. A Seriff viszont bekeményít, átkutatja az egész szállót. A házkutatás hallatán a Kövér Srácnak hirtelen égetni kezdi a zsebét a pénz (haha). Gyorsan vad pakolászásba…..
Halottak száma: 7 fő. Az esküvői próba napja van. A szervezés és az előző esti medencés incidens miatt eléggé zaklatott Menyasszony fel-alá tipeg a kertben; egészen addig, amíg a Vőlegény fel nem ajánlja neki, hogy vegyen ki egy szabadnapot: majd ő foglalkozik az…..
Halottak száma: 6 fő. A változatosság kedvéért a násznép ismét bulizni készül, most éppen leány- és legénybúcsú lesz. Előbbire Shea, a Menyasszony nővére éppen felbérelni készül egy jósnőt. Mert nélküle biztosan kevés lenne a rejtély meg a misztikum a szigeten. A…..