Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potenciális kommentelő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
potenciális kommentelő 2010.07.14 14:26:27
@Snowmass: csuklom
 Tényleg lássunk már a szitán, ha van szemünk és van szita. Kedves Szakítósok! Rendszeresen olvasom a történeteket,sőt,már írtam is egy szakítós történetet is,ez a mostani a legfrissebb,mindössze egy hetes. A történet szereplői: Én 34 éves nő,a pasi, Zs.32 éves,öccse…..
potenciális kommentelő 2009.10.16 11:20:03
potenciális kommentelő 2009.10.17 15:20:41
@Black Rainbow: nem értesz, erről beszélek, nem szarhatok rá, pont ez zavar, hogy a téma helyett arról beszélek az emberek, ki mit szart és mikor és mire, ráadásul úgy, hogy nem is értem, mert nem ismerősek, meg én se vagyok nekik ismerős, és ez szörnyű, mert így én, meg még bisztosan sok ezer másik potenciális kommentelő nem szól hozzá, pedig szerintem sokat tudnánk mondani, de itt folyton mindenki másról beszél, nem a poszt témájáról, pedig bisztosan máshol is lehetne másról beszélgetni, például más helyeken, mert ez itt a szakítós ahol a szakításokról kéne csak, nem pedig minden másról, és ez így borzasztó, nem is értem, te hogy kezdtél akkor kommentelni és hogy bírod hogy nem is reagálnak arra amit beírsz, de talán mindegy is, mert te sem a posztról írsz, hanem például velem beszélgetsz itt, persze én legalább válaszolok arra amit írsz, bár nem is ismerlek, de mindegy, az a lényeg, hogy ez így borzasztó, lennénk mi több tízezren akik hozzászólnánk a poszthoz, potenciálisan, de nem merünk meg nem akarunk, mert ezek itt mindenféle másról beszélnek és nem hagynak szóhoz jutni senki mást, kirekesztő banda, és még csak azt se tudom, mi az a cset.