Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schernhardt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Schernhardt 2010.05.25 21:47:47
@altec: Én is csak megköszönni tudom, hogy kiállt Gálfí és elmondta, vállalva mindezzel járó meghurcolást kaszinó-kapitalzmusunk eddigi uraitól. Mert nehogy azt higyjük, hogy azért mert elvesztették a választást a közelmúltban, azért a maffiájuk és annak üzemeltetői elbátortalanodtak volna. Sőt ilyenkor harapnak igazán, telve bosszúval, hogy a csapok lassan bezáródhatnak előttük. Igen álljunk ki azért az emberért, aki legalább meg merte tenni, amit oly sokan nem teszünk meg, mert félünk, hogy elveszítjük, amit így megkaphatunk vagy csak mert nincsen hozzá elég bátorságunk megtenni és vállalni a következményeket.
Köszönjük Gálfi és tudd, hogy sokan büszkén nézünk rád és mögötted-veled vagyunk!
Mivel Lowetinszky János József apja nem szerezte meg sem a pesti illetőséget, sem a magyar állampolgárságot, így fia sem örökölhette azt, hősünknek ezért kellett végül a 20. életévének betöltése után Iglauban végeznie a katonai szolgálatot, mitán besorozták.  Több…..
Schernhardt 2009.10.15 14:38:45
@leveliro1: Az lehet, csak egy nagy különbség van köztük: AZ MŰKÖDÖTT!!!
Švejk-jegyzetek faszolás 2009.01.11 00:00:00
faszolás: vételezés (pl. pénz-, ruha-, kenyér-, dohány-, lőszer- stb.). A pénzfaszolás rendszerint 5 naponta történt, minden hónap 1., 6., 11., 16., 21. és 26. napján. ..